Este vreo diferenta la campanie intre cele doua xbox uri ?
Am primit si eu astazi gta ul , dar l am terminat deja pe xbox 360 . Sa mai joc o data sau sa intru in mp ?
Este vreo diferenta la campanie intre cele doua xbox uri ?
Am primit si eu astazi gta ul , dar l am terminat deja pe xbox 360 . Sa mai joc o data sau sa intru in mp ?
E acelasi joc, dar are cateva side missions noi pe Xbox One, iar in MP vei vedea o tona de chestii noi (cel putin pt mine au fost enorm de multe, nemaintrand in GTA Online din decembrie anu trecut)
Voua vi se mai intampla sa apara frame drops in unele momente ale jocului ? Vorbesc de varianta pentru PS4.
In MP, am patit si azi, in varianta de Xbox One, in anumite momente, sa am frame drops, dar nu in joc, ci in free roam.
Dar in SP nu am avut niciun fel de problema.
Nu stiu de ce mai exista aceste crew-uri, ca oricum nu se strange nimeni din crew sa jucam cu totii si oricum nu se ocupa nimeni de ele.
Crew-uri prea populare sau active pe PS4 nu cunosc, dar am facut acest grup pe facebook https://www.facebook.com/groups/845342005511291/ si chiar daca suntem 20+ membri , in fiecare seara se gasesc minim 4 persoane sa jucam ....
Doar pe mine ma bate online-ul la jocul asta? Am intrat pe cateva jocuri in online dar mi s-a parut foarte plictisitor, isi vedea fiecare de treaba lui, era practic un joc singleplayer doar ca eram mai multi intr-o mapa... Nu inteleg deloc cum e cu multiplayerul, ce-mi scapa?)
Daca joci cu prietenii, e foarte fun, dar daca joci singur, e fiecare pentru ei. Mai ales daca sunt straini.
Strange si tu 1-2-3 prieteni, de aici de pe forum (noi chiar acum suntem 4 pe xbox one) si vezi asa.
Salut,
M-am blocat la trofeul TP Industries Arms Race am inteles ca trebuie sa fac 10 misiuni 5 cu buggy sau ce doamne iarta-ma masina e aia si 5 cu avionul. Am facut mai mult de 7 cu fiecare si inca nu mi s-a deblocat trofeul.
Gresesc ceva? Trebuie terminat tot story-ul ca sa pot debloca trofeul sau ce fac gresit mai precis?
Cei care ati jucat mai mult, puteti sa imi recomandati unde anume sa cumpar actiuni la bursa ? La ce companii ?
Bookmarks