Dava vrei sa faci bani multi nu trebuie sa faci misiunile date de Lester lui Franklin.
Cauta pe google: make millions with Lester missions
Dava vrei sa faci bani multi nu trebuie sa faci misiunile date de Lester lui Franklin.
Cauta pe google: make millions with Lester missions
Ce altă posibilitatea există dacă am făcut deja misiunile?
Nu prea am găsit pe net nimic.
Mersi.
Si eu sunt in aceeasi situatie. Ma gandeam ca sunt unii dintre voi care stiu exact ce actiuni sa cumpar la bursa. Ma refer la actiuni pe care le iei foarte ieftin, care in timp sa creasca si pe care apoi sa le vinzi scump.
Intrati in acest crew : Rockstar Games Social Club - Crew : GTA Romania PS4 , si Lexuletz stie ca e ok si ne-am jucat impreuna, mereu ai cu cine.
Incerc sa ridic si grupul de Facebook, desi cred ca va fi un pic mai greu : https://www.facebook.com/groups/GTARomaniaPS4/ .
Aceeasi problema o am si eu, insa am ratat cateva trofee si voi relua jocul de la inceput cred.. Am pierdut rampage-urile si pe la trevor stranger-ul cu maued sau cum o cheama pe tipa aia.. exista cumva sa le recuperez fara sa reiau jocul ?
Fratilor, cum ati reusit sa faceti misiunea aia bonus cu Michael ? Ca trebe sa port costumu ala pt 10 zile la rand, dar daca fac si misiuni in timpu ala sau daca-l schimb ca si caracter, el se schimba in alte haine. Si sa stau 10 zile sa ma plimb pe harta, mi se pare super boring![]()
Cauta pe google ce trebuie cumparat inainte de fiecare asasinare data de Lester. Acolo se face cel mai mare profit.
E dificil, ca si in viata reala, de dedus ce actiuni sa cumperi intr-un anumit moment. Trebuie fie folosite cele date de Lester inainte de asasinari, acolo stiind clar directia in care o va lua o actiune, fie sa urmaresti care firma e in crestere intr-o perioada, investesti in ea, si cand consideri ca incepe sa nu mai continue trend-ul de crestere, le vinzi. Eu unul nu prea mi-am batut capul pentru ca deja dupa primele 2 Heist-uri am o groaza de bani cu care nu am ce sa fac. Mi-am luat arme, afaceri, haine, am modificat masinile, etc. si tot mai am cateva sute de mii pe fiecare caracter![]()
Sunt doua burse în gta, Bawsaq și LCN. Bawsaq e bursa stabila și fluctuațiile sunt mici, excepție la misiunile lui Lester pentru Franklin (asasinarile) pe care le găsești pe google cu tot cu sfaturi. LCN e bursa unde trebuie sa joci deoarece se modifica în funcție de acțiunile tale din joc. Găsești doua companii rivale, cumperi acțiuni la una, iar pe cealaltă o ataci. Ii ataci clădirile, mașinile, birourile, dacă știi unde se aflaDar e bătaie de cap fără multe beneficii.
Sutele de milioane se fac abia după ce termini campania. Și asta numai dacă lași misiunile lui Lester nefăcute. Toți banii de la ultimul jaf ii bagi la bursa după cum îți zice Lester sau Google![]()
Ar fi bine sa fim doar romani in crew. e lumea activa? as intra si eu cu un prieten care suntem on destul de mult
Si am avut primul crash pe PS4 de cand joc GTA 5. Dupa o misiune, mi s-a inchis consola pur si simplu, am reusit sa o aprind doar de la butonul central, dupa ce am scos-o din priza. Sper sa nu se fi f***t tot progresul de pana acum ...
Bookmarks