da, 100% merita, e un must have. te referi de unde sa-l cumperi cel mai ieftin gen azi, din magazin? sau vrei comanda? exista intotdeauna si varianta digitala, downloadabila
da, 100% merita, e un must have. te referi de unde sa-l cumperi cel mai ieftin gen azi, din magazin? sau vrei comanda? exista intotdeauna si varianta digitala, downloadabila
As dori sa-l iau din magazin azi/maine si am vazut preturi de la 259 pana la 299 pentru aceeasi versiune.Ma gandeam ca poate se vand si mai ieftin pe undeva.Versiunea digitala cat costa? Ma gandesc sa-l cumpar oricum, dar daca gasesc mai ieftin cu atat mai bine.
altex/media galaxy-260 lei, nu cred ca e mai ieftin pe undeva. baietii nostrii de pe forum care aduc nu il au pe stoc inca, la ei ar fi mai ieftin. digital parca era 60$/50 lire....nu sunt sigur
Ce i asta frate.... pe bune ? pt. un amarat de joc ???
Ce s-a intamplat cu un tanar, dupa ce a stat mai multe ore la coada pentru a cumpara jocul GTA V
incearca sa modifici setarile alea de gamma si luminozitate si vezi pe care le suporti mai bine. alea din joc ca banuiesc ca alea din consola nu te-au deranjat la alte jocuri
nu la aia ma refeream. eu ziceam de harta din special edition, unde se vede la UV extraterestrul si scrie "they are real / here"
Pe topicul "Ce ne-am cumpărat azi" un user spune ceva legat de Cora-Rahova. Probabil doar in Bucureşti
Tocmai vin de la Cora (cluj napoca) si este chiar mai multe decat in alte locuri, 302 lei mai exact.
By Dant3 in forum Console Club
By MonkY in forum Console Club
By sam in forum English
By paunstefan in forum Console News
Bookmarks