Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 143 of 282 FirstFirst ... 43 93 133 141 142 143 144 145 153 193 243 ... LastLast
Results 2,841 to 2,860 of 5623

Thread: Grand Theft Auto V - GTA 5 - GTA Online

1. #2841 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Ce "jegosi" sunt cetatenii carora le furi masina si suna la politie

2. #2842 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Cred ca sunt comunisti aia

3. #2843 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Am o intrebare :

4. #2844 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Jocul e super realist. Mi-a zis tipul din centrala ca e o masina chiar dupa colt. Vreo 5 minute am stat dupa el sa apara. Mai si ploua.

5. #2845 SP
    Member j0hnnyReaper's Avatar
    Acum am primit si eu. Unde trebuie sa fie redeem code-ul pentru GTA Online?

6. #2846 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Nu are asa ceva.

7. #2847 SP
    Junior Member zyx1141's Avatar
    Am jucat cam 20% din joc si in ciuda valului nu sunt prea impresionat.

Nu cred ca GTA V poate fi numit joc, poate mai mult un simulator, jocurile fiind misiunile.

Sunt multe vehicule, avioane, elicoptere, salupe...etc.. intr-un oras mare impartit pe zone, rezidential..industrial... poti face ce vrei pana in detaliu (tunsori, tunning masini...tenis..etc) ai open world sa faci ce prostii iti rtrec prin cap, dar ii lipseste gamepay-ul care sa te tina in suspans si incordat in fata lui, sa descoperi jocu cu ardoare, actiunea si putina adrenalina apare doar in misiunile principale care le parcurgi.
    In rest alergi pe harta, adunand elemente ce compun urmatoarea misiune (sau submisiuni) la care stii exact ce trebuie sa faci, nu te suprinde nimic nou, fugi de colo colo prin oras iar storyline-ul poti spune ca face parte dintrun film clasic de Hollywood.
    Interesant e controlul cu 3 personaje, simti ca ai control asupra situatiei si mai multe skiluri de care te poti folosi, a ajutat la diversificarea actiunii aceasta idee.

Este un simulator bun, este muncit, dar este cantitate si nu calitate. Un joc bun nu inseamna grafica ci atmosfera si gameplay.
    As compara cu Mafia sau RDR, care au o atmosfera si un gameplay mai reusit starnind interes mai mare...

Poate gresesc ca nu am terminat jocul...cum spunea cineva pe paginile precedente...dar nici interes nu imi mai starneste sa il termin.
    Pana al urma vrem sa ne jucam, relaxam sau sa simulam realitatea virtuala?

8. #2848 SP
    Member j0hnnyReaper's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Nu are asa ceva.
    Atunci cum iau GTA Online ?

9. #2849 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    După 1 octombrie free download ^

10. #2850 SP
    Member jon209's Avatar
    Cam cate ore de gameplay povestea?

11. #2851 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by Zadawn View Post
    este chiar mai multe decat in alte locuri

12. #2852 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by zyx1141 View Post
    Am jucat cam 20% din joc si in ciuda valului nu sunt prea impresionat.
    jocul nu impresioneaza prin gameplay nemaivazut dar o face prin lumea uriasa pe care ti-o pune la dispozitie...si presupun ca esti la primul GTA jucat daca vorbesti de suspans...GTA e doar despre pure fun..si are destula atmosfera..doar ca una e sa creezi o lume din trecut(western,anii 50) diferita fata de ce este astazi..si alta e sa creezi atmosfera unui megalopolis american din prezent..probabil nu esti la curent cu ce este peste ocean..altfel te-ai "imersa" mai bine in lumea jocului..

13. #2853 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by zyx1141 View Post
    Poate gresesc ca nu am terminat jocul...cum spunea cineva pe paginile precedente...dar nici interes nu imi mai starneste sa il termin.

s-ar putea sa te umplii de doamne ajuta

14. #2854 SP
    Junior Member Sin3D's Avatar
    Nu stiu daca a mai fost pus... X360 Vs. PS3 Comparison Head2Head: Grand Theft Auto V Screenshot Comparison (PS3 vs. Xbox 360)

15. #2855 SP
    Member mafiozzoxp's Avatar
    Wow..e excelent jocul. Acum trebuie neaparat sa fac o pauza si sa ies la o plimbare ca nu mai pot. E mai obositor la ochi ca Diablo 3 (dau exemplul asta pentru ca am jucat la fel de mult intr-o zi, in continuu, ca si GTA 5, adica 5 ore) si eram mai fresh. O plimbarica de 1 ora and I'm ready to go again.

16. #2856 SP
    Member szabi90's Avatar
    Cate misiuni are in total , jocul ?

Ii advevarat ca harta din GTA 5 ii mai mare decat " GTA 4 , SAN ANDREAS si Red Dear Redemption " luate impreuna ?

17. #2857 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Cred ca se exagereaza la faza cu harta. O fi mare, dar e foarte mult wildlife( unele peisaje sunt absolut superbe), orasul as zice ca e destul de mic.

18. #2858 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Eu nu pot sa joc mai mult de 2,5 - 3 ore, nu neaparat ca e obositor la ochi, desi e, dar la un moment dat ma plictisesc, oarecum .

19. #2859 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    PS3 Win.

20. #2860 SP
    Member dilibau666's Avatar
    Cred ca te uiti la alt filmulet! Cum adica: "PS3 win" cand pe PS 3 ai intr-o secventa 26 Frame-uri si pe Xb 28?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 143 of 282 FirstFirst ... 43 93 133 141 142 143 144 145 153 193 243 ... LastLast