Tocmai l-am terminat
Mult peste IV, si clar mai lung. Printre cele mai bune jocuri de anul asta.
Mai am 9 Stunt Jumps pe care maine seara le fac (sunt plecat) si am 100%
Tot ce pot sa va spun este ca necesita multi nervi,timp si staruinta.Stunt Jumpsurile sunt cele mai grele zic eu.
- Cumpar motorcicleta 10000$ (necesita garaj)
- Merg la jump
- Daca nu iese bine saritura atunci probabil mor (70% in cazuri)
- Reincep din noi cele insirate...
BTW Nu trebuie sa mergeti pe sub toate podurile (25) sau sa faceti Knife Flight (8) la fel si Stunt Jumps (25).
Intrebare pentru cei cu versiunea Xbox care au instalat disc 1 (install disc) pe stick usb si disc 2 (play disc) pe hdd: care sunt fisierele de install? Vrea sa sterg install-ul de pe hdd si sa-l pun pe usb, insa n-as vrea sa sterg si altceva. Am vazut ceva de genul GTA V downloaded items - part 0, part 1, part 2, part 3, acelea sunt?
PART0/1/2/3 - 7.7GB - Disc 1
GTA 5 Play Disc 2 sau ceva de genul - Disc 2
Partile primului disc se muta/copia. Nu e nevoie sa stergi. Am scris si mai sus, daca ai vreo problema cu texturile, instaleaza D1-USB, D2-HDD. Oricat de rapid as merge prin oras, jocul ruleaza ireprosabil.
Poate sa imi spuna si mie cineva de ce mereu cand pun o masina in garaj nu o mai gasesc dupa ce salvez.De ex la Michel am o masina pe care mi-a dat-o de la inceput+un Mini.Cand am luat o masina dupa strada si am pus-o in garaj dupa ce am am dat save nu mai era acolo.
Si la mine s-a intamplat o data in garajul lui Franklin. N-am mai gasit masina pe care o lasasem acolo.
Yoohoo, I got my game
Am vazut ceva de social club si consolegames mai demult, dar s-a pierdut in post-uri. Stie cineva despre ce vorbesc?
Jocul are vreun cod de activare pentru online? Va intreb deoarece doresc sa-l cumpar second hand si sa am acces la multiplayer! Multumesc
Discul 1 are install obligatoriu, HDD sau stick... Discul 2 poți să-l instalezi dacă te deranjează rulatul de pe DVD, dar e recomandat sa folosești alt dispozitiv decât cel folosit la disc 1.
Eu am acum disc 1 pe stick și disc 2 pe HDD, pare a fi combinația optima.
Nu are cod online.
Bookmarks