Ce misiune? Daca tin minte , mie mi s-a intamplat odata cand am dat replay la misiunea lui Devin Weston "I fought the law...". Jucam pe PS3.
Ce misiune? Daca tin minte , mie mi s-a intamplat odata cand am dat replay la misiunea lui Devin Weston "I fought the law...". Jucam pe PS3.
Eram tot la o misiune a lui Devin, mai exact cea cand am recuperat filmul lui Michael de la Molly, de pe aeroport.
Stiu misiunea insa nu mi s-a intamplat decat la "I fought the law...". Mi s-a mai intamplat sa se blocheze la loading screen cand eram online pe PSN si dadeam load la o salvare, iar cand eram offline mergea sa dau load.Asta s-a intamplat mai demult. Acum nu stiu daca mai face asa, poate au rezolvat intr-un update, ceva.
Help me, numai am misiuni la GTA 5? ce fac cum procedez? am jocul de 1 luna de zile, si numai am nici o misiune pe harta cu nici unul din cei 3 protagonisti?????![]()
Faci side-mission-urile, event-urile, cumperi proprietati, joci la bursa, completezi freaks & strangers. Ai ce face.
Nu am terminat jocul, doar ca am facut misiunile care imi erau date pe harta si acum nu mai apare nimic, la nici unu dintre ei, si bani sa cumpar proprietati de unde daca n am misiuni sa fac sa mi se de a bani! mentionez am jocul de aproape 1 luna, unde intru sa deblochez misiuni?
Nu trebuie sa intrii nicaieri. Care a fost ultima misiune pe care ai facut-o ? Si cu cine ?
cu trevor parca a fost ultima nici numai stiu exact, pe harta numai am nimic, decat frizeriile, bar, etc astea!
---------- Post added 02-01-2015 at 21:21 ----------
cu nici unul dintre ei ,numai am nici o misiune,ma tot plimb cu fiecare de 4 zile, mai salvez cate o femei ii aduc geanta inapoi si imi da 50 dolari, nu am ajuns cred ca nici la 30%,
Intră pe mobilul personajului şi uită-te la ce misiuni ţi-au mai rămas - gen, acolo unde-ţi arată ce 'Hobbies and Pastimes', 'Strangers and Freaks' etc sunt disponibile. Sau mai avansează cu jocul prin a dormi cu unul dintre cele trei personaje; cine ştie, poate trebuie să primeşti vreun telefon care-ţi activează vreo misiune.
Am luat jocul de la inceput si la fel ajung cu toate personajele la 33% si de acolo numai am nici i misiune, i am culcat am mai facut misiuni secundare cand au aparut , am intrat in meniul telefonului la misiuni la strangers nimic,deci absolut nimic, va rog o parere care sa ma ajute
cu trevor vanam cerbi sau caprioare, si michell intrecerea cu marry ann cu cu franklin numai stiu,
Mergi acasa cu fiecare dintre personaje. Am avut aceasta problema si in general se debloca "firul epic" dupa ce vizitam casa unuia dintre personaje.
Andraa, daca ajungi sa termini misiunile, vezi ca mai ai si ceva collectible de strans: space parts sau letter scraps
Sunt multe de strans dar merita si te alegi si cu 2 trofee.
Mai ai de asemenea si nuclear vaste sau submarine parts de strans.
Toate acestea pot fi considerate misiuni in sine si au farmecul lor.
Cum le poti intia sau accesa?......cauta si tu indicatii pe google sau youtube.
De asemenea nu uita de Kifflom - Epsilon, care de asemenea este o misiune interesanta si banoasa, dar neaccesibila daca nu stii unde sa o cauti.
Am incercat sa ma duc cu Franklin la Michell acasa , deci nimic....
---------- Post added 07-01-2015 at 12:23 ----------
deci nu am terminat jocul , sunt la 33 % cu toti cei 3, alceva numai imi da
E Michael, nu Michell (asta e nume de fata).
Du-te cu fiecare, la fiecare acasa. Si mie mi s-a blocat la un mom dat la misiunea cu vanatu, dar dupa un restart, s-a deblocat si am putut avansa.
Referitor la Kifflom, am facut "misiunea" in care trebuia sa alerg 5 mile in desert, dupa care m-a sunat si trebuia sa merg la ei la "sediu" iar acolo sa-i macelaresc pe toti si sa plec cu banii, dar am zis ca e tarziu, salvez si continui a doua zi, iar acum nu-mi mai apare misiunea respectiva. Am fost si acolo si nimic, i-am sunat si pe aia din misiune si nimic si am fost si in desert, sa vad daca trebuie sa mai alerg odata si tot nimic.
Ceva idei/sugestii ?
Bookmarks