Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 57 of 282 FirstFirst ... 7 47 55 56 57 58 59 67 107 157 ... LastLast
Results 1,121 to 1,140 of 5623

Thread: Grand Theft Auto V - GTA 5 - GTA Online

1. #1121 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Ar fi dezastruos sa se poata juca inainte de aparitie, nu de spoilere ca de ele te poti feri dar de vanzari. Jocul este foarte asteptat iar o mare parte din oameni si-ar moda consola strict sa-l joace, ceea ce inseamna vanzari mai mici pentru ei, cunosc destule persoane care cumpara jocurile originale doar din comoditate, le e lene sa se complice cu toate misculatiile pirateriei, se duc in carrefour si il cumpara de acolo dar cand vine vorba de un joc asa de asteptat sa nu se duca ei sa le modeze...

Leak-ul are 18GB. M-am interesat pe PS3ISO.com si PS3hax.net de noutati. Oamenii lucreaza de zor la spargere. Am inteles ca si-au schimbat data la consola ca sa il poata downloada, in prezent pre-order-ul are vreo 2mb si ceva.

2. #1122 SP
    Member rareshica's Avatar
    Exclusive Country Clubs, Local Artisans, Serenity & Wellness : Grand Theft Auto V

3. #1123 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Chestia cu schimbatul datei am inteles ca a fost fake, doar un zvon. Cica jocul aproape complet (18 GB) a fost disponibil pentru descarcare pe Store pentru pre-load vreo cateva ore dupa care a fost dat jos iar acum e o versiune mai mica (17.2 GB) pe Store disponibila pentru descarcare. Si la GTA IV a fost la fel.. lansarea a fost pe 20 si ceva aprilie si pe 4 aprilie era deja pe torrente si peste tot, YT-ul era plin de clipuri cu misiuni. Francezii de care spuneam se pare ca au gasit key-urile si le-au incarcat pe PS3iso dar nu stie nimeni inca daca merg, posibil sa nu mearga. Oricum tipul ala BahumatLord sau cum naibii l-o fi chemand pare legit si oricum daca nu reuseste el sunt convins ca leak-ul a atras deja atentia grupelor din scena si s-au pus pe treaba.

4. #1124 SP
    Member anes's Avatar
    Attached Images Attached Images fabien.png pose1.png pose2.png pose3.png

5. #1125 SP
    Member j0hnnyReaper's Avatar
    ^ Wut the...

Nu dati si voi "sursa" voastra prin PM ?

6. #1126 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar

7. #1127 SP
    4chan strikes again nu stiu daca sunt reale dar sunt interesante, una pare a fi dintr-o fabrica de productie/printare de dvd-uri..
    Attached Images Attached Images bpgfjqo.jpg kxhja48.jpg kh0quwm.jpg n550zn.jpg 1377272359346.png

8. #1128 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Cineva a spart jocul deja.A facut un video,dar Take 2/Rockstar l-a si sters deja.

9. #1129 SP
    Eu v-am zis Ma mira ca l-au spart asa rapid... oricum la ce imensa e campania de promovare, hype-ul si jocul in sine e si normal... acum trebuie sa asteptam pana dimineata pentru ca sigur o sa apara clipuri, daca nu pe YT atunci altundeva

10. #1130 SP
    ^Si pana la urma ce-ai putea vedea? O misiune sau doua la SP... Macar nu au facut chestia asta la E3.

Cred ca cei de la Sony vor trebui sa le plateasca daunele . Acum depinde cine a avut ideea.

Daca ma intrebati pe mine, eu nici acum nu cred. Si nu prea inteleg cum sta treaba asta... o intreaga companie este "invinsa" de cativa baieti care apasa niste butoane. Totusi cred ca n-au pierdut mare lucru, pentru ca cei care au spart jocul, au fost nevoiti sa si plateasca pentru a face asta. Jocul oricum se pirateaza inainte de lansarea oficiala... Si sincer, I don't really give a sh*t about SP, Multiplayer-ul ma intereseaza mai mult, chiar daca prima oara voi juca SP. Vreau "Red Alert" pe YT de la Rockstar, si poate, sa lase doar un video, sa vad cum arata jocul cand nu e trailer xD.

11. #1131 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Si uite asa nu vom mai putea face preload pe viitor la jocuri digitale.

12. #1132 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Nu mai am rabdare Cred ca doua luni nu ies din casa, cand apare.

13. #1133 SP
    Chill, mai sunt doar 24 de zile, 4 ore, 53 de minute si 7 secunde. Acum sunt 6 secunde.

14. #1134 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Cred ca o sa fie o lume gen The last of us, dupa ce apare GTA V strazi pustii, scoli goale, masini abandonate, prietene/sotii plangand

15. #1135 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Oare cui i s-a parut o idee buna sa dea drumul la download de acum ? Puteau sa fie siguri ca o sa fie spart.

16. #1136 SP
    Paradoxal, poate au stiut ca va fi spart si poate asta a fost si intentia lor . NO ONE KNOWS!

Buna comparatia flavi.

17. #1137 SP
    pss
    Junior Member pss's Avatar
    fake? am gasit pe un site
    Attached Images Attached Images 1377268209381.jpg

18. #1138 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ai gasit cu cateva posturi mai sus.

19. #1139 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Grand Theft Auto V

GTA V Trophies + Hidden Trophies

Read at your own risk!

20. #1140 SP
    Ciudat ca in acea poza, totul este blurat in afara de acel biletel.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 57 of 282 FirstFirst ... 7 47 55 56 57 58 59 67 107 157 ... LastLast