Apare si pe laptop-ul lui Jimmy pagina de lifeinvader sau whatever a lui NikoApare doar cand este la masa de la parter.
Apare si pe laptop-ul lui Jimmy pagina de lifeinvader sau whatever a lui NikoApare doar cand este la masa de la parter.
Ce naspa, am o febra si o durere de cap, m-am trezit ca deliram numai GTA, "du-te colo, du-te colo"
Si CJ e mentionat de cateva ori.Niko e mentionat ca si posibil heist crew,dar zice Lester ca nu se mai ocupa cu jafuri.
"E posibil să fi observat dispariția mașinilor sau a îmbunătăților acestora din garaj. Eroare de joc apare în anumite cazuri, mai ales dacă ați condus mașina altui personaj. Rockstar lucrează la rezolvarea acestei probleme, dar până atunci jucătorii sunt sfătuiți să nu-și mai lase mașinile în garaj și nici să nu le mai conducă pe cele ale altor personaje, mai ales dacă acestea au fost modificate. Din păcate în momentul de față nu există nicio metodă prin care pot fi recuperate mașinile pierdute."
Ok, am dat si eu - inca o data - request pt. crew (cu SublimingSun1 - don't ask...) - thx.
am terminat storylineul insa la statistics imi apare ca imi mai lipsesc 2 misiuni. asta e ciudat. ce ar trebui sa fac? pe harta nu am nimic important
2nd problem: m-am logat pe Rockstar social club de pe PC, din joc nu vad optiunea si nu inteleg cum sa obtin bonusuri. am inteles ca sunt masini sau tot felul de chestii insa nu am nici cea mai vaga idee cum sa le obtin in joc. ajutor?
OEE - crew-ul este mixt PS3 /Xbox 360 sau doar profilat pe o singura consola ? Nu de alta dar am doar 360![]()
Bookmarks