Io sunt locul unul mondial din satul meu la gta 4.Prietenii imi zice Gigel Tractor de Arat 5, iarin clan sunt la Muscle.
Ma gasesti in Vascauti, tata-i carciumar.
Io sunt locul unul mondial din satul meu la gta 4.Prietenii imi zice Gigel Tractor de Arat 5, iarin clan sunt la Muscle.
Ma gasesti in Vascauti, tata-i carciumar.
Exact cum era de asteptat, multa gargara, nici un jucator adevarat care sa-l tina cureaua sa-mi arate cum se joaca predecesorul jocului gta5..
Dap bon3 dar jucam car jack.. unde chiar nu prea conteaza cum tragi cu arma.. ci daca cunosti mapa, scurtaturi etc. Gta se traduce in furaciune de masini
La urma urmei de asta se numeste "Trailer". Si cei de la Rockstar nu au vrut sa dezvaluie gameplay (in plus) deloc. Doar un vid. cu gameplay la SP si alt video la Online. Nimic mai mult. Si acel gameplay nu are sens daca nu e cursiv, si tine doar 10 secunde maxim.
Probabil ca este mai scurt ca sa poata fi difuzat si la TV .
Si pentru fanii "futurebeats" o veste grozava: Listen: Flying Lotus Gets His Own Radio Station in Grand Theft Auto V With New Music from Tyler, The Creator and More | News | Pitchfork .
De-abia astept.
let me share some wisdom with u guys
MaxPayne 3 --- lansare oficiala May 15, 2012 ----------- May 9, 2012 Max.Payne.3.RF.XBOX360-XPG
GTA4 --- lansare oficiala 29 April 2008 -----------
2008-04-23 Grand Theft Auto IV MULTI5 PAL READNFO XBOX360-iCON
ambele jocuri au fost sparte cu 6 zile inainte de lansarea oficiala![]()
GTA5 ........ 9/11coincidenta sau nu tot e funny
Bookmarks