Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 15 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 101 to 120 of 289

Thread: Need for Speed: Shift 2

1. #101 SP
    Member radu_robert98r's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    daca ai ochiul format ...iti dai seama si din trailer

Demo nu apare. Astepti review-urile
    da sigur la fel ca la CRYSIS
    de marketingu' de la nfs nu ma indoiesc ...fac trailere de moare lumea si jocu e de cacao
    sincer si de rewiew ma indoiesc la nfshp era cu 10 pe linie aproape...vai domne c joc reusit,splendid...de unde ca toate masinile merg identic....vine curba sa terninat cu distractia

2. #102 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Pentru ca editorii revistelor au inteles ca nfs HP este un joc ARCADE si pt un joc de genul asta, au considerat ca e foarte bun.

Filmulete au aparut la greu si cu GT5 si multe s-au confirmat.

Cu Crysis nu ma pronunt. Nu toate jocurile publicate de EA sunt bune. Conteaza si cine il face (vezi cazul DICE si seria BF)

3. #103 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by radu_robert98r View Post
    da sigur la fel ca la CRYSIS
    de marketingu' de la nfs nu ma indoiesc ...fac trailere de moare lumea si jocu e de cacao
    sincer si de rewiew ma indoiesc la nfshp era cu 10 pe linie aproape...vai domne c joc reusit,splendid...de unde ca toate masinile merg identic....vine curba sa terninat cu distractia
    Eiii, singura problema la Shift 1 era ca se rasturnau masinile daca intrai putin in bara lor din spate. Si inca vreo cateva faze Dar la shift 2 imi zice al saselea simt ca o sa fie aaaaltfel O sa ma bucur si numai daca repara interfata grafica incredibil de anapoda din shift 1 si driftingul.

4. #104 SP
    Member radu_robert98r's Avatar
    Quote Originally Posted by Diesel View Post
    Eiii, singura problema la Shift 1 era ca se rasturnau masinile daca intrai putin in bara lor din spate. Si inca vreo cateva faze Dar la shift 2 imi zice al saselea simt ca o sa fie aaaaltfel O sa ma bucur si numai daca repara interfata grafica incredibil de anapoda din shift 1 si driftingul.
    sper sa fie un joc reusit .....de la NFSMW nu am mai avut nimic bun

5. #105 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Hot Pursuit si Shift mi-au placut tinand cont de segmentul la care se adreseaza.
    Shift 2 promite mult, dar trebuie sa-l joc caci din trailere e greu sa vezi calitatea controlului masinilor, factor decisiv in "lupta" cu GT5 si Forza 3.

6. #106 SP
    Quote Originally Posted by radu_robert98r View Post
    sper sa fie un joc reusit .....de la NFSMW nu am mai avut nimic bun
    Se mai dadea cineva pe strazi cu Clio tunat la maxim, cu 320 la ora?

7. #107 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    EXACT!
    Hai ma, chit ca nu e chiar asa simulator, pare extraordinar de fun si sincer mie imi place si Shift 1. Deci nu are cum sa ma dezamageasca asta... Dar astept totusi review-uri, poate e mai prost ca primul si patesc ca la TDU2.

8. #108 SP
    Shift 2- Q&A with SMS/EA. Answers Page 2

nu stiu cat de veridica e informatia ...dar vedeti mai sus un interviu gasit pe gtplanet. Un tip s-a intalnit cu dev team(banuiesc ca lucreaza la vreo revista) si a spus pe forum. Userii au pus intrebari, el a facut o lista, i-a intrebat pe aia si voila ....

aici sunt sintetizate toate intrebarile si raspunsurile http://www.forzacentral.com/forum/co...ildrod-uk.html

9. #109 SP
    "Will racing and drifting use the same engine this time?
    -Yes. Shift 1 did use different handling models for the two modes. This time, it’s the same, based entirely on how you tune and setup the car. "

Asta cautam, cu toate ca nu e clar daca drifturile din Shift 2 sunt la fel de greu/imposibil de facut ca in primul Shift :\

10. #110 SP
    Numai autologul face toti banii. Asta e farmecul...sa concurezi cu prietenii cu masinile preferate. Fiecare cand are timp, apoi vezi care e mai bun.

Fizica e mai buna ca la primul shift din ce zice ala. Nu e ca Gt5 sau Forza dar pe aproape. O sa fie blamat de fanii arcade pt ca nu vor putea lua curbele cu 2 roti pe perete

11. #111 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Totusi tre sa recunosc ca la capitolul de distractie s-ar putea sa fie peste gt 5 si forza 3..sincer nu vreau o versiune a lu forza sau a lu gt 5 in viziunea lui EA.Vreau ca ei sa faca jocul care cred ei ca poate concura cu ele, cu propriile idei daca se poate, partea vizuala,interiorul masinilor, camerele multiple si Doamne SUNETUL aproape ca ma fac sa nu mai am rabdare sa-l incerc tot ce vreau e un handling decent..atat!

12. #112 SP
    Primul review vine din Rusia.

Shift 2 Unleashed: Need for Speed for PC Reviews, Ratings, Credits, and More at Metacritic

Din pacate, nu il pot accesa(posibil sa nu aiba voie sa il publice pana la lansarea jocului)

13. #113 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

14. #114 SP
    Junior Member boggiy's Avatar
    va avea nevoie jocul de online pass?

15. #115 SP
    Member hibrid13's Avatar

16. #116 SP
    Trag sperante ca-mi ajunge pana vinerea viitoare precomanda de la shopto.

17. #117 SP
    live stream (a fost) sunt vreo 2 ore.

hgltv on Justin.tv

de la minutul 17 e mai interesant. Nu joaca Elite mode. Dar eu d-abia astept jocul. Free view ...cum arata masinile ...uau

18. #118 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Invisible wall @ 1:38 :-s.

19. #119 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    in afara de invisible wall mi se pare bun jocu..nu credeam sa o spun mai devreme dar masina chiar pare ca are grip si nu mai patineaza ca in primu, si imi place ca parca se simte inertia masinii la fiecare gurba si franare.Astept sa apara cu nerabdare.

20. #120 SP

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 15 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast