Sper ca am inteles intrebarea - membru poti deveni asa - Club GameShop.ro.
Hello, se respectă data la Pagina Produsului ?![]()
Final Fantasy XIII il veti aduce? M-ar interesa Limited Edition - stiu ca e exclusiv pentru piata europeana.
Oki, cool, am dat pre-comandă![]()
Mai am o �ntrebare: partenerii de afaceri (sau nu știu cum să-i numesc) nu te-au anunțat că jocul trebuie să vină cu un cartonaș/cod pentru modul Extraction (Muliplayer)?
Pe web. așa se spune că...e nevoie de un cod pentru a avea acces la el
Așa arată:
Din pacate, nu sunt la birou pana luni si nu pot verifica. Am rugat colegii sa se uite pe precomenzi. De cartonas nu am informatii acum.
---------- Post added 15-01-2010 at 03:24 AM ----------
Later edit- codul de Extraction pare a fi valabil doar pentru precomenzi in anumite teritorii. Nu am primit aceasta oferta de la producator si deci nu cred ca vom putea avea codul respectiv.
revin cu intrebarea fara raspuns man....
codurile pt preordere la mass effect 2? vesti ceva? se mai dau?
multumesc
Cred ca toate lumea vrea sa stie de codurile de la mass effect, ca sa stim daca ne indreptam prin alte parti
In saptamana lansarii. Asta inseamna intre 25 si 28 ianuarie 2010.
---------- Post added 17-01-2010 at 01:30 PM ----------
Codurile sunt deja disponibile, dar asteptam sa se stranga toate precomenzile. Nu are sens sa trimitem emailuri de mai multe ori. In saptamana 25-28 ianuarie se va trimite emailul. Daca nu ma insel, inainte de lansarea jocului codul nu foloseste la ceva anume.
---------- Post added 17-01-2010 at 01:31 PM ----------
Din pacate, acest titlu nu este distribuit de noi si nu il vom aduce.
Si o informatie - intre 18 si 20 ianuarie nu vom putea livra comenzi, fiind in inventar. Se va relua activitatea pe 21.01.2010.
Mass Effect 2 pt PC va ajunge la data specificata pe site ?
De Splinter Cell: Conviction tot pt PC ce se aude? O sa aduceti ?
Mersi.
Salut Razvan!
O sa aduceti si Star Trek Online? Daca da, poti estima cumva un pret? Mersi frumos!
Salut,veti aduce cumva heavy rain collector's edition daca da la ce pret si cand va ajunge ?
Bookmarks