Yupee Am Primit Confirmarea ! Mersi Gameshop ! ! !
LucKos - azi pana la ora 13:00.
Razvan poti te rog, verifica:
Tocmai am fost sunat de colega ta, ca MW2 Prestige nu mai este pe stoc desi eu l-am comandat la o ora dupa ce tu ai anuntat aici.
Tu ai postat la 04:23 PM si eu am confirmarea comenzii la 5:42 PM , pt editia de PS3.
Poate pe viitor ar trebui sa limitati comenzile la 1 (una) pe client...sunt sigur ca altii au comandat stiva.
Totusi poate se mai gaseste una pe acolo.
Numele meu este: Lucian Guran, pentru a verifica comanda.
O zi faina,
L.
---------- Post added 30-06-2010 at 12:13 PM ----------
@tudort: tu pe la ce ora ai comandat Prestige-ul ?
Salut,
doar varianta de PS3 s-a epuizat, desi erau mai multe bucati in stoc, nu doar 1.
Nu am dat mai mult de 1 bucata pe client, nu a comandat nimeni mai multe.
Mai este in stoc editia de Xbox 360 in acest moment. Imi pare rau ca nu a putut prinde toata lumea.
(((((( de ceeeeeeeeee ???
(
asta e...
Eventual actualizati si voi stocul "live" in cazuri din astea...macar sa nu mai ai asteptari aiurea cand ti se confirma comanda!
Oricum nu cred ca se pune problema ca "nu a putut prinde toata lumea"...banuiesc ca au fost doar 2-3-4 norocosi.
LucKos - da, actualizarea stocului "live" este o problema momentan din cauza felului in care opereaza depozitul. Actualizarea se face de 2 ori pe zi, dar la unele produse se dau comenzi multe intr-un interval scurt de timp si de aceea nu ajung pentru toata lumea.
Acest tip de oferte este desigur limitat de stoc, dar le facem des, asa ca urmareste site-ul.
Telefonul pentru confirmare este obligatoriu? ...ca au trecut 24 de ore de la o comanda si nu am fost sunat.
RaduValentin - da, este. Suna-ne la 0374200395 sau da-ne un email la [email protected] sa vedem ce s-a intamplat.
eXist - nu, a fost scos de pe site, s-a epuizat stocul.
l0st - s-au terminat.
Razvan, Pagina Produsului asta e varianta platinum sau normala?
Exista un stoc redus din varianta standard, dar apoi vom putea furniza editia Platinum, daca se termina cea normala.
Am facut un preorder ptr Model of Honor PC, am primit codul ptr beta dar nu am fost sunat ptr confirmare, cand apare jocul o sa vina direct spre mine sau o sa fiu sunat pentru confirmare?
Bookmarks