Mersi frumos mane.Vorbim.
A ajuns si la mine Dead Space (fara sa mai sune nimeni). Merci man.
P.S. Ce inseamna sa avem pile la RvsS: ))
"problema" cu ecranul este intr-adevar o problema? din cite am inteles, "problema" este prezenta pe orice PSP-3000 datorita naturii displayului respectiv, deci nu cred ca efectul de interlaced poate fi considerat drept defect de fabricatie.
Iti sunt recunoscator RvsS , a fost sunat prietenul meu astazi , te-ai tinut de cuvant .. bravo !
gameshop la fel , cand mi-am luat xboxu , foarte rapid m-au sunat si a doua zi l-am si primit .
Monky - n-am mai sunat, am actionat
collector - l-am sunat si nu raspundea si am zis ca facem luni dar a revenit el in ultima secunda, alergau oameni pe aici, curierii, nebunie, dar a plecat tot azi. Cred ca a fost prima comanda care a plecat la 3 minute dupa confirmare![]()
eram cu el la un tenis... si de asta nu a putut raspunde , cand plecam .. hopa ia uite cine a sunat;multumesc inca o data , ce bine ca avem astia de pe CG '''pile '' la tine
![]()
Azi am primit mult asteptatul telefon in legatura cu FarCry 2 CE. M-i s-a spus ca maine va venii, iar daca nu e nimeni acasa voi fii sunat. Sper doar sa vina inainte de 3.![]()
Curierii livreaza sambata doar pana la ora 14, nu putem garanta ca vor veni maine, sunt mai putini pe tura din cate stiu si cu program redus, asta spune si colega mea la telefon - "sambata sau, cel mai sigur, luni". Stiu ca se exprima asa ca are placa![]()
Eu cred ca ar trebui sa va ,,corectati'' preturile la jocurile care au aparut acum 1 an.
Fifa 08 e 199 RON ( XBOX 360 )
si 09 239 RON...
Stai calm ca si Bioshock a fost 249 ron vreun an si ceva si era trecut si la oferta speciala![]()
Am si eu o intrebare :
De ce Gears of War 1 e 279.90 RON
Si Gears of War 2 e 259.87...233.88 cu reducere?![]()
Gears of War 1 nu mai avem, va fi scos de pe site. Gears 2 - am reusit sa avem un pret f. mic pentru precomenzi, probabil mai mic decat in Europa daca iei in considerare transportul si reducerea de membru.
Ca idee - vor fi f. multe jocuri de Xbox 360 in Carrefour la 79,9 lei. Sunt si cateva Gears of War 1 printre ele, inca nu stiu cand ajung si in ce magazine, dar va anunt daca doriti sa faceti un pic de scavenger hunting.
Diferenta de pret intre FIFA 08 si 09 este din cauza cursului valutar. Desigur, trebuie scazut pretul acum la 08, ceea ce vom si face, a aparut varianta platinum la un pret mai mic si acest lucru se va reflecta si pe site.
Pe alta parte : Chiar nu vinde nimeni un Guitar Hero 3 de Xbox 360 ?
Hello,
Am făcut aseară un pre-order pentru Left-4-Dead (X360) și �ncă n-am primit telefon să-l confirm. Știu că mi-ai zis ieri că trebuie să primesc un telefon �n cursul zilei de azi (pentru Gears of War 2 Collector's Edition)...hmmm...n-ai o idee cam pe la ce oră? (acum e...15:04 - ultimele trei telefoane le-am primit pe la ora...10:30 -) Și dacă pot să confirm pre-order-ul Left-4-Dead pe un singur telefon? - să vă mai scutesc de at�tea telefoane -
Merci.
Salut,
In aceasta perioada firma e luata pe sus de WOTLK, ma astept sa avem ceva intarzieri la livrare altor comenzi in afara de WOTLK. Dam comanda pe GoW2 Limited, pleaca azi sau maine de la noi.
Bookmarks