Am facut ieri o comanda pe gameshop.ro, FIFA 11, si inca nu am fost contactat pentru confirmare. As dori sa primesc jocul pana Sambata, livrare in Hunedoara, de aceea va intreb: se poate trimite azi?
Am facut ieri o comanda pe gameshop.ro, FIFA 11, si inca nu am fost contactat pentru confirmare. As dori sa primesc jocul pana Sambata, livrare in Hunedoara, de aceea va intreb: se poate trimite azi?
Da-mi te rog pe PM adresa ta de email ca sa verific. Daca nu ai fost contactat pana acum, nu mai poate ajunge sambata, dar hai sa vedem care ar fi problema.
omul vorbea de PRIVATE beta, care inseamna exact ce a spus, intrare pe baza de key-uri;
*kitty got her claws cut!
Razvan ce se intampla cu Enslaved? Am sunat acum dimineata la voi si dna. cu care am vorbit imi spunea ca nu exista pe stoc... Parca stiam ca va fi disponibil incepand de azi...
Il urmaresc si eu ca un soim din acelasi motiv, can't wait. Este in transport catre noi si sper sa poata ajunge azi in cateva ore ca sa putem sa il trimitem tot azi. In cel mai rau caz pleaca maine si ajunge miercuri. Multumim pentru intelegere, de acum vom folosi alt tip de transport (mai scump) astfel incat indiferent cand se trimite produsul (in limite normale) sa fie la dumneavoastra la lansare.
E cumva asta: "incepand de azi, Best Distribution este importatorul si distribuitorul oficial din Romania al jocurilor video produse si publicate de Ubisoft. Schimbarea a intrat deja in vigoare... ?
Daca da, felicitari !
Enslaved va fi trimis maine catre voi, ajunge miercuri.
---------- Post added 11-10-2010 at 04:38 PM ----------
Rulzmaker este castigatorul la concursul surpriza. Rugam sa ne dea un email cu datele personale - nume, prenume, telefon, adresa si consola pe care prefera premiul Xbox 360 sau PS3.
Va primi un joc nou de la Ubisoft si un mega poster.
By GamersRO in forum Console Club
By erik95 in forum HiFi
By reven in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
By MonkY in forum Hot Story
Bookmarks