si eu as vrea sa stiu acelasi lucru...am dat comanda pe 24.04 si inca n-am fost sunat..
BLAUPUNKT - da, erau suficiente unitati in stoc, nu cred ca vor fi probleme.
ok si m-a asiguri ca maine voi fi sunat si vineri voi primi jocul ?
Quote exemplu : b) O comanda efectuata miercuri dupa ora 13:00 va fi preluata joi si veti fi contactat in telefonic sau in cursul zilei de joi. Pachetul va pleca, daca avem confirmarea dumneavoastra telefonica in cursul zilei de joi.
BLAUPUNKT - asa se lucreaza in mod obisnuit, da. Nu pot oferi eu in nume personal garantii, dar daca ai primit email de confirmare a comenzii si vei putea raspunde maine, vom trimite coletul.
Oamenii care au acut precomanda la "Duke Nukem Forever" de pe site-urile din Vest au inceput sa primeasca codurile de "First Accsess Club", noi cei cu precomanda la GameShop cand o sa le primim?
RaduValentin - in cateva zile.
Așa cum am vorbit, am mai �ncercat ieri să revin cu un telefon și tot nu mi-a răspuns cineva. Am mai sunat azi de trei ori și nu dau de nimeni. C�nd o să primesc și eu Kollecter's Edition?
LE: Am fost sunat, mi s-a zis ca am facut comandă pentru Xbox (știu sigur că am facut pentru PS3), si că �l voi primi peste două săptăm�ni![]()
pai vezi pe confirmarea pe care ai primit-o pe mail dupa comanda daca ai facut de ps3 sau ai gresit facand de xbox
si chiar s-a dat tot stocul de editii de colectie de ps3?
goodfellam - am rugat sa se verifice si daca mai este in stoc sa se trimita versiunea PS3 catre tine.
Acum o zi am comandat Crysis 2 si Mini Ninjas, ambele pentru PC. Azi le-am primit pe ambele inclusiv cureaua EA dar n-am primit figurina la Mini Ninjas. Pe site scrie ca inca mai este valabila oferta cu figurina si cand am fost sunat sa confirm comanda operatorul mi-a zis ca primesc si figurina la Mini Ninjas. Deci care este motivul pentru care nu am primit-o?
psypc2 - da-mi PM cu adresa ta de email te rog.
Salut, am facut o precomanda la Mortal Kombat 9 pentru PS3, pe data de 17.04 si nu am primit nici macar un telefon. Am incercat sa sun eu acum 2 ore, dar nu a raspuns nimeni.
Am vazut ca multi deja au primit jocul si eu am ramas cu buza umflata... as dori un raspuns.
thedeadman14 - programul este pana la ora 17, daca ai sunat dupa aceasta ora nu mai este cineva care sa preia apelul. Da-mi PM cu adresa ta de email, trebuie sa verificam ce s-a intamplat, dar in acest moment nu mai avem MK de PS3.
Pe de alta parte - am inteles ca te descurci la FIFA 11, pot sa recomand unui amic sa te adauge pe PSN (cand va fi din nou activ)?![]()
Salut.
�n perioada dec. 2010 - aprilie 2011 am cumpărat de pe gameshop mai multe jocuri de la EA, dar nu am primit niciodată vreo curea.
Acum aprox. 2 săptăm�ni am dat comandă de Skate 3 la voi (au fost ceva probleme cu transportul - mi-a ajuns după vreo 5 zile de la confirmare). C�nd am fost sunat pentru confirmare, am �ntrebat-o pe operatoare dacă voi primi şi cureaua, iar această mi-a confirmat acest lucru. �n schimb nu am primit nici o curea. Sunt useri de pe forum care au c�te 4-5 curele primite.
Tomb Raider Trilogy a ajuns la mine just now , Thnx RvsS
intrebare: Prince of persia Trilogy cand o sa il aveti pe stoc ?
& posibilitatea Ridicarea jocurilor de la sediu o sa fie vreodata posibila ?
anotherchild - imi dai te rog un PM cu emailul tau.
BLAUPUNKT - Prince of Persia este in stoc astazi. Da, va exista posibilitatea ridicarii din Bucuresti, dar nu de la sediu. Va vom tine la curent.
By GamersRO in forum Console Club
By erik95 in forum HiFi
By reven in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
By MonkY in forum Hot Story
Bookmarks