nasol pret pt socom... ne orientam spre site-uri din uk din pacate![]()
va exista vreo alta versiune la battlefield 3 decat cea standard?...ca sa stiu daca mai astept cu preorderul sau nu
si cand vor modifica pretul ai sa plangi ca nu ai facut preorder.
ce te impiedica sa faci acum preorder iar daca apare o versiune de colectie sa o alegi atunci pe aceea?
DrMengele - versiunea Limited nu a fost inca 100% confirmata de producator. Am discutat, daca se va confirma o vom introduce pe site, dar nu avem deocamdata mai multe informatii. Oricum, se va putea schimba (cand te contacteaza colega mea) din standard in Limited.
Răzvan, am �ntrebat și pe FB, dar există șanse să primesc un răspuns mai rapid aici: există șanse să aduceți și SOCOM 4 Full Deployment Edition?
SOCOM 4 U.S. Navy SEALs Full Deployment Edition for the PS3
Salut! As vrea sa stiu daca veti aduce si Splinter Cell: Conviction ptr xbox 360! Stima!
numai maine se livreaza shift 2?
credeam ca daca ati sunat de ieri... putea sa ajunga azi...
Razvan, eu nu am fost sunat pentru Shift 2 si nu as vrea sa pierd pretul bun care l-am avut la precomanda. Se mai poate face ceva ?
rulzmaker-ai PM.
Răzvan, despre ediția de colecție poți să ne spui ceva? FEAR 3 Collector's Edition includes pregnant Alma figure, abject terror | Joystiq
Graft - working on it, inca nu se poate confirma, dar incercam.
C�t timp va răm�ne Pagina Produsului la preţul acesta?
Vad ca a crescut pretul la Mortal Kombat. Cei care au facut precomenzi cu pretul de 199 RON vor plati atat sau vor avea surpriza cand va bate curierul la usa ?
Aceeași dilemă mereu.
Vei plăti fix prețul care ți-a fost afișat �n momentul �n care ai adăugat produsul �n coș.
Bookmarks