La lansarea lui MOH mai faceti vreo petrecere? cum a fost la Bad Company 2 ?...si daca da ...faceti si concurs de barbi ?
sa stiu sa ma pregatesc
![]()
Vor mai fi concursuri si lansari, dar nu am informatii acum. (sau nu vreau sa divulg suprize)
ati primit civ5?
de vineri sunt plecat din bucuresti. presimt ca nu o sa vad nici un joc pana atunci.
SirAndrew - salut, jocul poate ajunge la voi miercuri. Marti pleaca de la noi, miercuri ajunge.
Intre timp avem o super oferta la promotia zilei.
Nu se poate face ceva cu stirea aia cu mega promotia de acum un an? Zici ca-i parasit site-ul cand intri pt prima oara, cand vezi ca ultimul update e din 2009.
de cand incepe sa fie livrat fifa 11 pt ps3? in momentul in care am dat precomanda, scria 28 septembrie. se pastreaza data?
Razvan te rog frumos zimi daca am facut azi precomanda la Fifa 2011 PS3, am vreo sansa sa primesc jocul pe 1.10.2010 sau 2.10.2010 ? Multumesc Frumos !
Eu am fost sunat acum 10 minute si a spus ca va veni jocul joi, cel tarziu vineri.
@ViBy: Acum aprox. o luna.
yo am facut precomanda la fifa 11 pe 14-08-2010 banuiesc ca trebuie sa ma contactati telefonic si pe mine? pentru a primi jocul vineri?
Bookmarks