Desigur.
Si eu am comanda din data de 20-08-2010 si astept cu nerabdare sa fiu sunatsper ca maine cel tarziu sa ma sune si pe mine sau sa primesc codul de la creation center.
Ce super complicat e sa cumperi de la voi, sa astepti sa te sune cine stie ce gagica care ori e la cafea, ori vorbeste la tel cu prietenu-su ori e super sictirita. Nu e mai simplu cu un magazin (punct) de desfacere, vine omul singur si-si ridica produsul dupa ce iese de la serviciu, il desigileaza acolo si daca nu e ok primeste altul (Aici ma refer la Bucuresti).
In plus nu te m complici cu curieri si impachetat in cartoane.
Mie unul nu imi convine sa astept si telefoane de la domnul curier care poate e la fel de sictirit.
Aliosa - dar colegele mele nu prea beau cafea si nici sictirite nu sunt. Telefonul de confirmare se da pentru foarte multi clienti doresc fie sa schimbe comanda, fie adresa de livrare, nu pentru ca dorim noi sa dam telefoane.
Daca doresti sa il preiei direct din magazin - nu este nicio problema, lucram cam cu toti retailerii din Romania, ai de unde alege si la jocurile mari se fac si evenimente de lansare, marfa e la raft in ziua lansarii. Sper ca ti-am fost de folos.
ZeroSkillNoob - codul de Creation Center il vom trimite prin email.
salut , transportul prin curierat este gratuit ? as vrea sa fac o precomanda pt. fifa 11 si e cam mult daca se mai include si transportul pana la sediul lor(nu pana la destinatar acasa) .. ar junge unde la 290 ron ..
Transportul este gratuit daca ai o comanda de peste 189 lei sau daca folosesti codul de pe prima pagina a acestui site ai si reducere.
De asemenea, daca esti membru al Clubului GameShop poti beneficia de reduceri si transport gratuit pe viata - Club GameShop.ro .
Daca aveti cumva o precomanda la FIFA 11 si nu ati primit inca telefon, dati-mi un PM cu adresa de email de pe care s-a facut comanda.
Axeaxel - inca nu am informatii despre acest produs.
Salut Razvan. Spune-mi te rog daca veti avea Castlevania Lords of Shadow si Enslaved la data lansarii. Mersi.
Razvan, am si eu o intrebare. Fratele meu a luat de la voi acum 1 an si ceva o consola Xbox 360 Elite, varianta cu Halo 3 + ODST. Saptamana asta i s-a cam stricat controllerul, ce se poate face in acest caz? Mersi.
Sali3ri - sa ne contacteze prin email. Daca e controller-ul din avatarul tau nu acordam garantie
Raskolnikov1944 - Enslaved cred ca da. Castlevania nu distribuim.
Bookmarks