Razvan am facut o comanda la Bad Company 2 pentru Pc si am fost sunat azi pe la ora 10 am si colega ta a spus ca jocul o sa ajunga maine sau poimaine cand sa ma astept sa il primesc!?
Razvan am facut o comanda la Bad Company 2 pentru Pc si am fost sunat azi pe la ora 10 am si colega ta a spus ca jocul o sa ajunga maine sau poimaine cand sa ma astept sa il primesc!?
FallouT - asa cum a spus si ea, maine sau poimaine, depinde de Fan Courier. In general ajunge maine.
---------- Post added 06-04-2011 at 12:20 AM ----------
Vor plati pretul cel mai mic intre momentul in care au dat precomanda si momentul in care se lanseaza. Precomanda garanteaza pretul mic. In acest caz 199,9 lei.
Coduri gratis DLC la alegere pentru PS3 pentru Mortal Kombat - valabile pentru precomenzi (sigur, si pentru precomenzi deja efectuate).
Hmm, de ce nu se modifica si in Quote cand editez ?
---------- Post added 07-04-2011 at 02:12 PM ----------
darkpaul13 - nu am aceasta informatie.
Depinde pe ce consola, din cate am observat pe net, MK:KE de xbox are si costum(e) pentru avatar.
versiunea de KE Ps3 primeste costumul clasic ermac iar cea de xbox primeste costumul lu scorpion pt avatar
Am prins oferta la Bad Company 2 PC ,jocul a ajuns repede , am primit si curea EA.
Thanks Gameshop!
Eu unul nu am primit nici o curea!
Si aceeasi comanda ca si g3ox am facut si eu!
Razvan?:-s
Nici eu nu am primit nici o curea de asta toamna. Am cumparat mai multe jocuri de la EA, insa nici o curea.
Nici eu nu am primit curea.
Si am cumparat cateva jocuri de la EA in perioada dec. 2010 - feb 2011.
Bookmarks