Asa cred si eu, dar voi incerca sa verific.
Un bundle atractiv e cel mai bun mod de a scapa de old stock, asa ca nu mi-as pune sperantele intr-o consola mai noua de 6 luni.
Producatorul a declarat ca sursa e de 150 W pentru consola Bundle 60 GB cu Halo, ceea ce le face Jasper. Din pacate, nu le pot verifica manual pe toate, dar sunt toate sansele sa fie Jasper.
Pretul la Xbox 360 va scadea la 899,9 lei.
In alta ordine de idei, cateva filme pe Blu-ray la 99.9 lei ar fi la pret rezonabil ?
am intrat si eu acum pe site. no offence dar ar trebui sa mai lucrati putin la el. nu este deloc optimizat, pozele au o calitate jalnica (rez. mica + neprelucrate) si lipsesc informatiile produselor. sper sa o luati ca un sfat constructiv.
novi - mersi, stiu ca tu iti ie blu-ray de afara. M-am uitat pe diverse site-uri si preturile erau mai mari in afara fata de 99,9 pentru titlurile pe care le vom avea. Punem lista si vedem.
ffocus - multumesc, se lucreaza la noul site. Cand spui ca sunt neprelucrate la ce te referi ? Daca sunt produse la care ai observat lipsa informatiilor da-mi un PM si se va rezolva. Nu au toate inca descrieri amanuntite dar se adauga constant.
Aici nu am fost foarte clar, ma refeream la Arcade, de la 949 la 899.
Varianta cu Halo 3 si Halo Wars va scadea de la 1329 la 1299.
Răzvan?
Resident Evil 5 Limited Edition
...se respectă data? Dacă da...count me in! Woooooooooo!ACEST PRODUS VA FI IN STOC INCEPAND CU DATA DE: 13-03-2009
E excelent prețul - așa da!
RonanN1 - este in transport, din pacate este posibil sa intarzie pana luni sau marti la noi. Pretul nu se va modifica. Daca cumva va creste din cauza cursului EUR, va ramane acesta pentru orice precomanda.
...oki.
Vezi că...descrierea produsului e facută greșit. Sau poza e greșită (una din două)...poza e pentru altă ediție a jocului.
După poza de pe site... http://www.gameshop.ro/poze/poze_mari/4818.jpg
...conține Jocul + Resident Evil: Degeneration (making off) + ceva metal (fără...extra).
După descriere...
...asta e pachetul (poză).
Care e p�nă la urmă?![]()
RonanN1: din cate vad eu pe site este RE5 Limited Edition, iar poza ta (cea cu figurina si bag-ul) este pentru RE5 Collectors Edition. Ma indoiesc eu ca la 269 RON va veni Collectors Edition, prin urmare ceea ce e pe Gameshop pare corect. Sorry to ruin your hopes![]()
...nu-i problemă dar atunci descrierea de pe site este greșită (asta ziceam...ori poza ori descrierea):
...nu?Ediţia limitată a jocului vine �ntr-o cutie mult mai mare faţă de versiunea normală. Conţine un stick USB de 2 GB, realizat pe baza unui obiect din joc, o carte color de 32 de pagini şi o borsetă sub forma unui alt obiect. Versiunea de Xbox 360 – Deluxe Edition are o cutie din metal şi CD cu muzica jocului, iar posesorii de PS3 se pot bucura de filmuleţe care arată cum a fost făcut jocul, direct de pe discul acestuia. A fost produs cu expertiză de la Hollywood, transform�nd discul �n primul hibrid de joc PS3 şi video Blu-ray.
Răzvan, am dat pre-order ieri...nu trebuia să primesc un telefon să comfirm/infirm comanda?![]()
RonanN1 - RE5 va veni aprox. pe 17 sau 18.03, sorry de intarziere. Vei fi si sunat sau vei primi un email cu aceasta informatie.
Am intrebat depre pachetul limited, inca nu a venit un raspuns oficial, dar vom face modificari in functie de acesta. Multumesc pentru sesizare.
RonanN1 - raspunsul este despre RE5 - poza este corecta pe site, descrierea pe care am primit-o este:
Packaged in a steelbook case the Limited Edition features a bonus DVD containing exclusive behind the scenes footage on the making of this latest entry in the Resident Evil series and the full length trailer for CG movie ‘Resident Evil Degeneration’.
Modificam si descrierea.
cutia mare pe care a pus-o Ronan in poza e disponibila doar pentru US si JP. Nu va aparea asa ceva in Europa, deci pe Xbox 360 slabe sanse sa o prinzi pentru ca nu cred ca jocul va fi Region Free.
Din pacate nu se poate verifica acest aspect pentru fiecare consola in parte.
Totusi, pot atasa o poza cu spatele unei console Halo Bundle. Nu inseamna ca toate sunt la fel, dar macar ne facem o idee.
Bookmarks