In viitorul apropiat, exista ceva sanse pt un elite simplu? Nu prea ma intereseaza nici ff13, nici splinter cell
Si as mai vrea sa stiu daca aveti de gand sa aduceti hard disk transfer kit pt 360, acuma ca a inceput microsoft sa il vanda separat![]()
AngelOfPain - elite simplu nu, dar how about Elite + Forza 3 + Halo ODST?
Hard disk transfer nu putem aduce deocamdata, nu stiu daca va fi disponibil.
---------- Post added 15-03-2010 at 04:53 PM ----------
Nu exact din acestea, dar cele mai apropiate lucruri de acest tip sunt Fighting Stick de la Tekken 6, nu sunt pe site, dar mai sunt 2 in stoc![]()
Salut, pe cand ajunge God of War la voi in stoc? Sanse sa il am vineri daca fac pre-comanda ?
Auziti, mi se intampla doar mie sau nu gasesesc God of War 3 pe site ?
Edit: am gasit. insa cu search nu gasea.
Razvan am si eu o intrebare : Aduceti sigur pe 16.04.2010 aceasta consola ?
As dori sa stiu si cat tine promotia.
Multumesc.
ce se mai aude cu unitatile xbox360 reparate si care va batea gandul sa le vindeti la un pret interesant?
Da, este o eroare pe care nu am reusit sa o reparam, se poate gasi jocul accesand platforma PS3.
---------- Post added 16-03-2010 at 12:36 AM ----------
Da, vom putea trimite sa il aveti la lansare.
---------- Post added 16-03-2010 at 12:36 AM ----------
Nu pot garanta acum data, cam cu o saptamana inainte voi sti exact. Va fi in limita stocului disponibil, nu am o data, depinde cat de repede se vinde.
---------- Post added 16-03-2010 at 12:37 AM ----------
Nu cred ca il vom aduce.
---------- Post added 16-03-2010 at 12:42 AM ----------
Deocamdata nu s-a stabilit.
http://www.consolegames.ro/forum/306344-post5106.html
cu multumiri Razvan![]()
Ochelarii aia cu vedere nocturna ar putea fi utili...
Cum or fi pus astia de la Media Galaxy mana pe asta:
Consola jocuri SONY PS3 Slim 250GB, Blu-Ray joc God of War 3 | MediaGalaxy.ro
Bine, zice "stoc epuizat", probabil nu au avut niciodata. E un bundle pe care l-as lua daca ar fi in stoc undeva, poate la gameshop. Bineinteles, nu poate fi inca in stoc ca nu s-a lansat jocul oficial asa ca...
Pardon, s-a lansat.
Pff ... pana fac eu rost de bani garantat se duce stocu' de prestige
Asta e mai bagam o fisa - poate gasesc totusi gow 3 ultimate pe undeva, macar atat.
Salutare .
Caut de ceva timp pe la noi un Little Big Planet pentru PSP . Ma intereseaza sa stiu cand si daca va ajunge in stocul vostru si daca veti aduce vreun Collectors Edition ( asta daca exista asa ceva ) .
Bafta !
E posibil sa nu aveti destule bucati de God of War 3 pentru a onora toate comenzile? Deoarece vad ca unii au si primit jocul iar eu nici n-am fost sunat.
Bookmarks