Ia repede un rudotel.![]()
Salut,
de la noi au plecat GT5-urile pentru cei care au fost sunati ieri. Nu estimam intarzieri.
Imi puteti cere pe PM numere de AWB ca sa verific.
un AWB avem si noi? cum dam de urma coletului?
stau ca pe ace... mai am putin si ma duc sa-l iau din ALTEX
ma ajuti si pe mine sa dau de urma lui? curierul de la fan stiu ca ajunge aici la servici in jur de 10... a trecut de mult...
Pana la ce ora se fac livrarile, nu de alta dar poate primesc si eu AC: B pana in weekend ca tot am asteptat toata saptamana pentru confirmare.. daca nu, poate de Craciun.
done.
aia de la fan curier habar n-au sa gaseasca doar dupa numele destinatarului... parca sunt tampiti.![]()
s-a rezolvat si la mine... dupa cativa nervi generati de fan curier..
dar, e bine cand se termina cu bine![]()
Tocmai ce mi-a venit AC: B , aleluia
thx gameshop
---------- Post added 24-11-2010 at 02:36 PM ----------
RvsS am trimis mail catre [email protected] cu bonus pack-ul la pre-order AC: B , nu mai stiam care e bonus pack cel cu Harlequin, parca era Bonus Pack 2 dar am precizat in mail. Sper sa fie in regula.
Primit Assassin's Creed Brotherhood Auditore si Prince of Persia Trilogy HD, totul in regula. Am cerut si eu la [email protected] codul pentru Trajan Market dar am uitat sa specific ca-l vreau pentru xbox 360, sper sa fie in regula.
Multumesc.
Salut! Aveti Pagina Produsului in stoc? Eventual editia de PS3? GT5 aveti? Care sunt preturile? Multumesc frumos anticipat.
Răzvan, what's this?![]()
![]()
(bine știu ce �nseamnă dar de c�nd pe Gameshop?)
C�nd dau click mă dă pe home.
Bookmarks