Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 272 of 452 FirstFirst ... 172 222 262 270 271 272 273 274 282 322 372 ... LastLast
Results 5,421 to 5,440 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #5421 SP
    Member stefipsy's Avatar
    da da .. era sigilat. Deci crezi ca il schimba ?[COLOR="Silver"]
    ...poate o sa zica ca'i vrajeala si ca fac eu pe nebunu

2. #5422 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Normal ca il schimba. Si eu am avut probleme d-astea cu ei. Au fost foarte prompti si au rezolvat rapid.

3. #5423 SP
    Member stefipsy's Avatar
    ca le-am si trimis un mail asa ... de suferinta ..da pe buna dreptate frate ..ca iti pica fatza cand vezi . L-as trimite atunci pe luni inapoi dupa ce imi raspund si sper sa ma rezolve in timp util

---------- Post added 22-01-2011 at 02:15 PM ----------

si inca ceva ...daca cumva stiti careva de unde as putea sa iau un hdd 250 gb xbox 360 slim....din romania de undeva. Nu tare m-as lungii pentru comanda ebay. help ?

4. #5424 SP
    Member kosashu's Avatar
    100% iti vor rezolva problema! Doar asteapta sa iti raspunda razvan sau ia legatura cu ei telefonic! Bafta!

5. #5425 SP
    Member stefipsy's Avatar
    Mersi fain bro ..

6. #5426 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by stefipsy View Post
    salut , am facut o comanda pentru jocul gta 4 ...xbox 360.
    Salut,

te rog sa ne contactezi (Contact) si vom rezolva problema, iti va da colega mea la telefon cand suni toate detaliile. Multumesc.

---------- Post added 22-01-2011 at 09:44 PM ----------

Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
    Veţi aduce ediţia de colecţie pentru Need for Speed Shift 2 ? �mi cer scuze dacă a mai fost pusă această �ntrebare.
    Deocamdata nu avem informatii, dar daca vom putea aduce acest tip de produs cu siguranta o vom face.

Daca editia de colectie se va lansa in Europa sunt sanse 99% sa o aducem si o vom pune la precomanda in cel mai scurt timp.

---------- Post added 22-01-2011 at 10:04 PM ----------

Acum chiar apare - Duke Nukem Forever la precomanda - Noutati .

7. #5427 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
    Veţi aduce ediţia de colecţie pentru Need for Speed Shift 2 ? �mi cer scuze dacă a mai fost pusă această �ntrebare.
    Am discutat cu producatorul despre aceasta editie. Deocamdata nu sunt informatii suplimentare, dar voi anunta si aici daca primim mai multe detalii.

8. #5428 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    Editia de colectie de la Heroes 6 isi va mentine release date-ul de 1 martie?
    pe site-uri de afara am vazut alta data...

9. #5429 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Data la Heroes este aproximativa, se va modifica cand vim primi instructiuni.

---------- Post added 24-01-2011 at 04:57 PM ----------

LA Noire la precomanda Noutati

10. #5430 SP
    Member NicoDiac's Avatar
    Salut.pentru a deveni membru in clubul gameshop trebuie sa fac comanda in valoare de 280 lei de odata?sau se iau in calcul si mai multe comenzi care in timp ajung la valuarea de 280?

11. #5431 SP
    Member blondutzu's Avatar
    Razvan vreo idee daca aduceti Rift: Planes of Telara? E un MMO nou pe care l-am jucat in beta si e superb...

12. #5432 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by NicoDiac View Post
    Salut.pentru a deveni membru in clubul gameshop trebuie sa fac comanda in valoare de 280 lei de odata?sau se iau in calcul si mai multe comenzi care in timp ajung la valuarea de 280?
    Nu se cumuleaza. O singura data.

13. #5433 SP
    Member NicoDiac's Avatar
    Am facut si eu precomanda pentru LA Noire...pretul este destul de bun si un asemenea joc nu trebuie ratat chiar daca se lanseaza peste 4 luni

---------- Post added 24-01-2011 at 07:36 PM ----------

Am uitat sa inteb...jocul va fi in engleza la gameshop?

14. #5434 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    blondutzu- am intrebat de Rift si revin.

15. #5435 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Referitor la produsul: Pagina Produsului

Stiu ca era disponibil la preorder pana pe 11 ianuarie si dupa aia nu mai puteai sa faci preorder. Eu am preorder pe un site de afara dar ma gandeam sa-l anulez si sa fac la voi.
    E vreo problema daca fac comanda acum? N-as vrea sa am surprize si sa raman fara...

Multumesc.

Si inca o intrebare. Pe net gasesc peste tot informatia asta:

Now the bad news, this collector’s edition has only been announced for the U.S., the EU version contains all of the above – except the Plasma Cutter.
    Deci http://gameshop.ro/game.php?id=6139 are Plasma Cutter sau nu? Sa stiu daca fac preorder

16. #5436 SP
    bravo pt l.a. noire...
    la 195 ron e imbatabil pretul ma asteptam la ceva de genul 270 fara reducere pt membri.

17. #5437 SP
    Quote Originally Posted by Khan View Post

Si inca o intrebare. Pe net gasesc peste tot informatia asta:

Deci Pagina Produsului are Plasma Cutter sau nu? Sa stiu daca fac preorder
    Nevermind, am gasit aici pe thread raspunsul si am facut preorder - 1 bucata Xbox 360 si una de PC. Sper sa nu fie prea tarziu... ramane totusi prima intrebare

18. #5438 SP
    si ce ai gasit? doar ca versiunea de xbox si pc are plasma cutter?

19. #5439 SP
    Pentru Europa da, versiunea de PS3 nu are. In US toate versiunile au Plasma Cutter.

20. #5440 SP
    mda, credeam ca doar EU are jocul in plus pt move... dar in US e si jocul si e si plasma cutter...

urata discriminare, de aceea l-am comandat si eu pe xbox... insa ma mai gandesc

stiti cumva daca jocul mare ds2 merge si el cu move? sau doar joculetul in plus?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.