Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 262 of 452 FirstFirst ... 162 212 252 260 261 262 263 264 272 312 362 ... LastLast
Results 5,221 to 5,240 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #5221 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    RaduValentin
    saptamana viitoare, dar nu stiu exact pe ce data.

muggs - Uptate - s-a facut modificarea de stoc. Multumesc.
    Pagina Produsului Asta e unul dintre ele

LE: hehehe

2. #5222 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Ce produs ?

3. #5223 SP
    Member Cata96's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    RaduValentin
    saptamana viitoare, dar nu stiu exact pe ce data.(kinect)
    la ce pret?

4. #5224 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Quote Originally Posted by Cata96 View Post
    la ce pret?
    Imi permit sa iti raspund eu la intrebare, pentru ca am vorbit cu Razvan, si mi-a spus pretul: 749.90 RON.

Razvan, nu s-ar putea introduce Kinect macar cu cateva zile inainte pentru precomanda, ca vad ca sunt cativa doritori, si nu ar fi bine sa apara probleme de genul ca "eu nu am apucat sa-l prind, etc", mai ales ca eu vreau neaparat sa cumpar o bucata, pentru ca am nevoie pentru un cadou, si as vrea sa fiu sigur ca nu raman fara?
    Mersi.

5. #5225 SP
    Banned Pr3dator39's Avatar
    multumesc gameshop pt rezolvarea problemei consola merge foarte bine si black ops e super fain

6. #5226 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Ionutz83 - anunt cand sunt in stoc. Nu se vor epuiza imediat. Anunt si aici.

---------- Post added 09-12-2010 at 01:15 PM ----------

Red Dead Redemption Undead Nigthmare in stoc de azi, se trimite maine probabil catre voi in urma confirmarii telefonice.

7. #5227 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Azi urma sa primesc si eu PoP Collection. M-a sunat omu de la Fan, n-am raspuns pentru ca eram in autobuz spre munca, l-am sunat dupa 5 minute si mi-a zis ca el a venit la mine la bloc, dar ca pe pachet si nicaieri nu era trecut nr. apartamentului si ca acu deja plecase.. de 15 minute Si ca poate vine maine dimineata.

De mentionat ca nu a sunat inainte sa ajunga la mine, dupa cum era normal, si ca a.. apreciat gresit sa zicem.. intervalu dintre apelul lui si al meu. Inadmisibil domnii mei
    Tacerea complice, ire****bila, a domnilor de la GS in acest caz este regretabila

8. #5228 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    pai ce sa-ti zica GS? ala e angajatul lor?

si ei sunt clienti ca si tine la smecherii de la fancurier.

9. #5229 SP
    Quote Originally Posted by SirAndrew View Post
    pai ce sa-ti zica GS? ala e angajatul lor?

si ei sunt clienti ca si tine la smecherii de la fancurier.
    Pai ar fi fost frumos sa trimita o nota de protest oficiala..

Eh, hai gata cu caterinca De fapt aseara cand am ajuns acasa am gasit joculetu. Aparent curieru a revenit la sentimente mai bune si a ajuns pe la mine in jur de 6

PS: Nu acu serios, faima asta a celor de la Fan Courier e cam overrated. Problema principala n-ar fi strict legata de profesionalismul lor, ci mai degraba de atitudinea anumitor angajati.
    PPS: Am facut comanda si la RDR, sa traiesti Razvane

10. #5230 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Tacerea complice, ire****bila, a domnilor de la GS in acest caz este regretabila
    Din pacate, nu am ce sa spun.

Fan Courier are specificat in intelegerea cu noi sa va sune cand ajunge in zona. Nu are specificat sa va sune cu 1-2-15 minute inainte. Oricum, nu se respecta intotdeauna acest aspect.

Nu am gasit o firma de curierat mai serioasa in Romania. Daca aveti experiente cu alte firme unde mereu v-au sunat curierii, s-au intors sau au livrat si sambata, astept sugestii.

11. #5231 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Are dreptate Rvss, FC e as good as it gets, unde lucrez eu se trimt zeci de scrisori/documente zilnic prin ei, fata de cele 2 firme cu care se lucra inainte e lux.

12. #5232 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by muggs View Post
    Are dreptate Rvss, FC e as good as it gets, unde lucrez eu se trimt zeci de scrisori/documente zilnic prin ei, fata de cele 2 firme cu care se lucra inainte e lux.
    +1
    Fan Curier rulz, eu lucrez tot cu ei si-s foarte multumit. Am avut experiente mai demult si cu alte firme si am fost cam dezamagit de ele.

Problema principala n-ar fi strict legata de profesionalismul lor, ci mai degraba de atitudinea anumitor angajati.
    Pai orice padure are uscaturi, normal ca unii angajati sunt mai "slabi" sau cateodata poate au un volum prea mare de lucru sau sunt stresati, obositi, etc. Trebuie sa intelegem asta, ca nu suntem roboti.

13. #5233 SP
    Quote Originally Posted by muggs View Post
    Mate.. din moment ce ai mai multa experienta cu Fanaticii decat mine.. te cred pe cuvant /va cred de fapt, valabil si pentru RaverX/ Dar, daca o sa te uiti asa cateva pagini in urma chiar pe threadul asta, o sa gasesti destule.. neajunsuri sa le zicem asa ale baietilor semnalate de userii CG.

Daca sunt cei mai buni asta, dupa parerea mea, inseamna ca-si surclaseaza rivalii, nu neaparat ca sunt si profesionistii perfecti. Sunt chestii diferite. In fine, la mine n-a fost vorba decat de un incident minor.. de care am ales sa fac putin haz ieri.. si azi.. si nu sunt 100% sigur ca intentia mea a fost perceputa ca atare de toata lumea

Dupa cum ziceam, jocul a ajuns aseara, nu-i bai ca a intarziat cateva ore ca oricum pana cel mai devreme la Craciun nu vede consola si, evident, n-am ramas marcat de faptu ca soferul de la Fan a fost putin impertinent. Ba mai mult, dupa cum am zis putin mai sus, dupa ce a anuntat Razvan ca e RDR in stoc am si dat comanda. Go figure

14. #5234 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Mersi boga. Ai dreptate, e clar ca nu e perfect distributie, e cel mai bun serviciu gasit, asta nu inseamna ca nu cautam mereu ceva mai bun sau modalitati prin care sa lucram mai bine cu Fan.

15. #5235 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    "Dance Central" pentru Kinect o sa aduceti saptamana viitoare?

16. #5236 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Eu unul m-am certat/tiganit/impacat/certat din nou/impacat din nou etc cu astia de la fancourier de mi-au devenit cam toti prieteni. si de atunci nu mai am probleme cu ei.

17. #5237 SP
    M-au sunat baietii.. de fapt o fata.. azi pentru RDR Undead Mi-a zis ca ajunge maine sau luni. Acum vine si intrebarea.. daca ar fi sa livreze Fanaticii maine.. ce program de livrare au? Macar orientativ

18. #5238 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    dimineata

---------- Post added 10-12-2010 at 03:03 PM ----------

cauta nr de telefon de la ei, fa rost de AWB si suna curierul care ajunge in zona ta si te intalnesti cu el. Simplu. Eu tot timpul fac asa. Cand comand acasa si sunt la servici, vine pana la mine.

19. #5239 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Sambata Fan Courier livreaza 9-14.

20. #5240 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Quote Originally Posted by RaduValentin View Post
    "Dance Central" pentru Kinect o sa aduceti saptamana viitoare?
    Va rog frumos sa-mi raspundeti, sa stiu cum ma organizez cu livrarile.
    Multumesc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.