Pagina Produsului Asta e unul dintre ele
LE: hehehe![]()
Pagina Produsului Asta e unul dintre ele
LE: hehehe![]()
Imi permit sa iti raspund eu la intrebare, pentru ca am vorbit cu Razvan, si mi-a spus pretul: 749.90 RON.
Razvan, nu s-ar putea introduce Kinect macar cu cateva zile inainte pentru precomanda, ca vad ca sunt cativa doritori, si nu ar fi bine sa apara probleme de genul ca "eu nu am apucat sa-l prind, etc", mai ales ca eu vreau neaparat sa cumpar o bucata, pentru ca am nevoie pentru un cadou, si as vrea sa fiu sigur ca nu raman fara?
Mersi.
multumesc gameshop pt rezolvarea problemeiconsola merge foarte bine si black ops e super fain
![]()
Ionutz83 - anunt cand sunt in stoc. Nu se vor epuiza imediat. Anunt si aici.
---------- Post added 09-12-2010 at 01:15 PM ----------
Red Dead Redemption Undead Nigthmare in stoc de azi, se trimite maine probabil catre voi in urma confirmarii telefonice.
pai ce sa-ti zica GS? ala e angajatul lor?
si ei sunt clienti ca si tine la smecherii de la fancurier.
Pai ar fi fost frumos sa trimita o nota de protest oficiala..
Eh, hai gata cu caterincaDe fapt aseara cand am ajuns acasa am gasit joculetu. Aparent curieru a revenit la sentimente mai bune si a ajuns pe la mine in jur de 6
PS: Nu acu serios, faima asta a celor de la Fan Courier e cam overrated. Problema principala n-ar fi strict legata de profesionalismul lor, ci mai degraba de atitudinea anumitor angajati.
PPS: Am facut comanda si la RDR, sa traiesti Razvane![]()
Din pacate, nu am ce sa spun.
Fan Courier are specificat in intelegerea cu noi sa va sune cand ajunge in zona. Nu are specificat sa va sune cu 1-2-15 minute inainte. Oricum, nu se respecta intotdeauna acest aspect.
Nu am gasit o firma de curierat mai serioasa in Romania. Daca aveti experiente cu alte firme unde mereu v-au sunat curierii, s-au intors sau au livrat si sambata, astept sugestii.
Are dreptate Rvss, FC e as good as it gets, unde lucrez eu se trimt zeci de scrisori/documente zilnic prin ei, fata de cele 2 firme cu care se lucra inainte e lux.
+1
Fan Curier rulz, eu lucrez tot cu ei si-s foarte multumit. Am avut experiente mai demult si cu alte firme si am fost cam dezamagit de ele.
Pai orice padure are uscaturi, normal ca unii angajati sunt mai "slabi" sau cateodata poate au un volum prea mare de lucru sau sunt stresati, obositi, etc. Trebuie sa intelegem asta, ca nu suntem roboti.
Mate.. din moment ce ai mai multa experienta cu Fanaticii decat mine.. te cred pe cuvant /va cred de fapt, valabil si pentru RaverX/Dar, daca o sa te uiti asa cateva pagini in urma chiar pe threadul asta, o sa gasesti destule.. neajunsuri sa le zicem asa ale baietilor semnalate de userii CG.
Daca sunt cei mai buni asta, dupa parerea mea, inseamna ca-si surclaseaza rivalii, nu neaparat ca sunt si profesionistii perfecti. Sunt chestii diferite. In fine, la mine n-a fost vorba decat de un incident minor.. de care am ales sa fac putin haz ieri.. si azi.. si nu sunt 100% sigur ca intentia mea a fost perceputa ca atare de toata lumea
Dupa cum ziceam, jocul a ajuns aseara, nu-i bai ca a intarziat cateva ore ca oricum pana cel mai devreme la Craciun nu vede consola si, evident, n-am ramas marcat de faptu ca soferul de la Fan a fost putin impertinent. Ba mai mult, dupa cum am zis putin mai sus, dupa ce a anuntat Razvan ca e RDR in stoc am si dat comanda. Go figure![]()
Mersi boga. Ai dreptate, e clar ca nu e perfect distributie, e cel mai bun serviciu gasit, asta nu inseamna ca nu cautam mereu ceva mai bun sau modalitati prin care sa lucram mai bine cu Fan.
Eu unul m-am certat/tiganit/impacat/certat din nou/impacat din nou etc cu astia de la fancourier de mi-au devenit cam toti prieteni. si de atunci nu mai am probleme cu ei.![]()
M-au sunat baietii.. de fapt o fata.. azi pentru RDR UndeadMi-a zis ca ajunge maine sau luni. Acum vine si intrebarea.. daca ar fi sa livreze Fanaticii maine.. ce program de livrare au? Macar orientativ
![]()
dimineata
---------- Post added 10-12-2010 at 03:03 PM ----------
cauta nr de telefon de la ei, fa rost de AWB si suna curierul care ajunge in zona ta si te intalnesti cu el. Simplu. Eu tot timpul fac asa. Cand comand acasa si sunt la servici, vine pana la mine.
Bookmarks