Promotia este valabila pana pe 24 inclusiv nu?
Azi dimineata am facut o comanda pentru The Saboteur + Final Fantasy XIII + Gran Turismo 5, dar n-am primit nici un email de comfirmare a comenzii. Why?
Acum 30 minute am facut o comanda la Gameshop la produsul Call Of Duty Black Ops Prestige Edition cu pretul 599.90 RON si am aplicat plata cu cardul, iar la comentarii am scris "sper ca e valabila reducerea de 50%, altfel va luati produsul inapoi", iar apoi am citit ce a raspuns RvsS la intrebarea "Daca platesc cu card, presupun ca-mi va debita suma redusa, nu?" si anume "Din pacate, nu. Deci nu se poate plati cu cardul in aceasta perioada. Modificarea se va face de catre colega mea, deci in comanda va aparea suma intreaga. Alegeti plata ramburs in perioada promotiei"
Cum fac sa anulez comanda sau sa le spun ca eu vreau sa am parte de reducerea de 50% pana sa imi trimita produsul? Am sunat la numarul de pe site si nu raspunde nimeni, am sunat de asemena la GECAD ePayment Services iar doamna de la telefon a fost foarte intelegatoare si a spus ca le va trimite un mail in care sa le explice problema, mail care s-ar putea sa fie citit luni dupa ce se da comanda spre mine.
Cum pot sa dau de cei de la gameshop pana luni sa le explic ca eu vreau produsul redus si nu intreg? Sau ce este de facut in cazul de fata?
Ma suna ei la plata cu cardul pentru credibilitatea comenzii sau banii sunt transferati instant catre ei?
Multumesc
Se rezolva sigur, pana luni nu lucreaza nimeni. Indicat ar fi sa faceti comanda luni, cand se poate rezolva telefonic. CU siguranta veti fi recompensat daca este cazul .
nu ati inteles, eu comanda am dat-o deja, mi-e sa nu-mi fi luat deja banii si sa ma trezesc ca platesc produsul la pret intregOricum am specificat acolo ca sper ca produsul sa fie 50% redus, altfel isi iau marfa inapoi si evident imi vireaza si banii inapoi
Din pacate nu am mai comandat nmk pana acum de pe gameshop de asta nush cum e politica lor, ma suna chiar daca comanda este cu plata cu cardul?
Da, te suna cineva luni. Banii nu sunt luati de pe card, sunt la procesatorul de plati prin card. Pentru ca nu se poate plati cu cardul in timpul promotiei, vei fi sunat luni, se vor returna banii pe card (dureaza 1-2 zile sa ii ai inapoi in cont, depinde de banca ta) si poti intre timp sa alegi sa se livreze ramburs.
@darkpaul13: chestia e ca aveam niste bani pe card si cardul nu e la mine pana saptamana viitoare, de asta vroiam sa cumpar un joc cu banii de pe card si altul cash. Nu dispun momentan de destui bani cash pentru achizitionarea a doua jocuri si de asta am aplicat sa cumpar cel mai scump joc cu plata online...evident ca nu ma deranja sa platesc ramburs daca aveam toti banii la indemana![]()
Romanu tot roman..dupa ce ca s-a facut un mega discount si unele preturi au ajuns sa fie chiar si sub cele de afara, tot mai cauta chichite ca sa ia la pret de dumping jocuri ce abia ies...
in curant => in viitor , deci NU E IN STOC ....deci nu intra in promotie , fiindca nu e in stoc acum , ci in curand . get it ?![]()
Sa fiu sigur la acesta se aplica reducerea? Pagina Produsului zice ca e la oferta deja
justamodel - da.
Mozambic - daca nu apare in stoc, inseamna ca nu este. A fost scos de pe site pt. ca nu se mai produce.
stefipsy - da, vom aduce acest titlu, mai dureaza putin pana intra la precomenzi.
Bookmarks