Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 283 of 452 FirstFirst ... 183 233 273 281 282 283 284 285 293 333 383 ... LastLast
Results 5,641 to 5,660 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #5641 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Promotia este valabila pana pe 24 inclusiv nu ?

2. #5642 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Azi dimineata am facut o comanda pentru The Saboteur + Final Fantasy XIII + Gran Turismo 5, dar n-am primit nici un email de comfirmare a comenzii. Why?

3. #5643 SP
    dad
    Junior Member dad's Avatar
    Acum 30 minute am facut o comanda la Gameshop la produsul Call Of Duty Black Ops Prestige Edition cu pretul 599.90 RON si am aplicat plata cu cardul, iar la comentarii am scris "sper ca e valabila reducerea de 50%, altfel va luati produsul inapoi", iar apoi am citit ce a raspuns RvsS la intrebarea "Daca platesc cu card, presupun ca-mi va debita suma redusa, nu?" si anume "Din pacate, nu. Deci nu se poate plati cu cardul in aceasta perioada. Modificarea se va face de catre colega mea, deci in comanda va aparea suma intreaga. Alegeti plata ramburs in perioada promotiei"
    Cum fac sa anulez comanda sau sa le spun ca eu vreau sa am parte de reducerea de 50% pana sa imi trimita produsul? Am sunat la numarul de pe site si nu raspunde nimeni, am sunat de asemena la GECAD ePayment Services iar doamna de la telefon a fost foarte intelegatoare si a spus ca le va trimite un mail in care sa le explice problema, mail care s-ar putea sa fie citit luni dupa ce se da comanda spre mine.
    Cum pot sa dau de cei de la gameshop pana luni sa le explic ca eu vreau produsul redus si nu intreg? Sau ce este de facut in cazul de fata?
    Ma suna ei la plata cu cardul pentru credibilitatea comenzii sau banii sunt transferati instant catre ei?
    Multumesc

4. #5644 SP
    Member tudort's Avatar
    Se rezolva sigur, pana luni nu lucreaza nimeni. Indicat ar fi sa faceti comanda luni, cand se poate rezolva telefonic. CU siguranta veti fi recompensat daca este cazul .

5. #5645 SP
    dad
    Quote Originally Posted by tudort View Post
    Se rezolva sigur, pana luni nu lucreaza nimeni. Indicat ar fi sa faceti comanda luni, cand se poate rezolva telefonic. CU siguranta veti fi recompensat daca este cazul .
    nu ati inteles, eu comanda am dat-o deja, mi-e sa nu-mi fi luat deja banii si sa ma trezesc ca platesc produsul la pret intreg Oricum am specificat acolo ca sper ca produsul sa fie 50% redus, altfel isi iau marfa inapoi si evident imi vireaza si banii inapoi
    Din pacate nu am mai comandat nmk pana acum de pe gameshop de asta nush cum e politica lor, ma suna chiar daca comanda este cu plata cu cardul?

6. #5646 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by dad View Post
    Acum 30 minute am facut o comanda la Gameshop la produsul Call Of Duty Black Ops Prestige Edition cu pretul 599.90 RON si am aplicat plata cu cardul, iar la comentarii am scris "sper ca e valabila reducerea de 50%, altfel va luati produsul inapoi", iar apoi am citit ce a raspuns RvsS la intrebarea "Daca platesc cu card, presupun ca-mi va debita suma redusa, nu?" si anume "Din pacate, nu. Deci nu se poate plati cu cardul in aceasta perioada. Modificarea se va face de catre colega mea, deci in comanda va aparea suma intreaga. Alegeti plata ramburs in perioada promotiei"
    Cum fac sa anulez comanda sau sa le spun ca eu vreau sa am parte de reducerea de 50% pana sa imi trimita produsul? Am sunat la numarul de pe site si nu raspunde nimeni, am sunat de asemena la GECAD ePayment Services iar doamna de la telefon a fost foarte intelegatoare si a spus ca le va trimite un mail in care sa le explice problema, mail care s-ar putea sa fie citit luni dupa ce se da comanda spre mine.
    Cum pot sa dau de cei de la gameshop pana luni sa le explic ca eu vreau produsul redus si nu intreg? Sau ce este de facut in cazul de fata?
    Ma suna ei la plata cu cardul pentru credibilitatea comenzii sau banii sunt transferati instant catre ei?
    Multumesc
    eu totusi nu inteleg de ce te complici...e greu sa platesti prin ramburs...

7. #5647 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by dad View Post
    Din pacate nu am mai comandat nmk pana acum de pe gameshop de asta nush cum e politica lor, ma suna chiar daca comanda este cu plata cu cardul?
    Da, te suna cineva luni. Banii nu sunt luati de pe card, sunt la procesatorul de plati prin card. Pentru ca nu se poate plati cu cardul in timpul promotiei, vei fi sunat luni, se vor returna banii pe card (dureaza 1-2 zile sa ii ai inapoi in cont, depinde de banca ta) si poti intre timp sa alegi sa se livreze ramburs.

8. #5648 SP
    dad
    @darkpaul13: chestia e ca aveam niste bani pe card si cardul nu e la mine pana saptamana viitoare, de asta vroiam sa cumpar un joc cu banii de pe card si altul cash. Nu dispun momentan de destui bani cash pentru achizitionarea a doua jocuri si de asta am aplicat sa cumpar cel mai scump joc cu plata online...evident ca nu ma deranja sa platesc ramburs daca aveam toti banii la indemana

9. #5649 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Doamne da sa mai aveti vreun brotherhood pierdut pe acolo si pt mine lol

10. #5650 SP
    Member iUser's Avatar
    Cand intra in stoc Assassins Creed Brotherhood Auditore Edition? Sper ca pana pe 24 .

11. #5651 SP
    Member justamodel's Avatar
    Se aplica si la World of Warcraft game time reducerea?

12. #5652 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    Quote Originally Posted by Mozambic View Post
    Cand intra in stoc Assassins Creed Brotherhood Auditore Edition? Sper ca pana pe 24 .
    god, trebuie sa va repete omul de 1000 de ori ca sa pricepeti.

PROMOTIA SE REFERA LA JOCURILE DIN STOCUL ACTUAL.

degeaba intra maine sau poimaine in stoc.

13. #5653 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Romanu tot roman..dupa ce ca s-a facut un mega discount si unele preturi au ajuns sa fie chiar si sub cele de afara, tot mai cauta chichite ca sa ia la pret de dumping jocuri ce abia ies...

14. #5654 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by Mozambic View Post
    Daca te referi la cel de console - daca este in stoc intra in promotie. Cel de PC nu intra pentru ca nu apare pana atunci.

---------- Post added 20-02-2011 at 02:22 PM ----------

Quote Originally Posted by justamodel View Post
    Se aplica si la World of Warcraft game time reducerea?
    Da.

15. #5655 SP
    Member iUser's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    Daca te referi la cel de console - daca este in stoc intra in promotie.
    La cel de console ma refer, de PS3 mai exact. Este in stoc? Pe site scrie ''In curand''? Daca este , acum il comand!

16. #5656 SP
    Member stefipsy's Avatar
    in curant => in viitor , deci NU E IN STOC ....deci nu intra in promotie , fiindca nu e in stoc acum , ci in curand . get it ?

17. #5657 SP
    Member justamodel's Avatar
    Sa fiu sigur la acesta se aplica reducerea? Pagina Produsului zice ca e la oferta deja

18. #5658 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    justamodel - da.
    Mozambic - daca nu apare in stoc, inseamna ca nu este. A fost scos de pe site pt. ca nu se mai produce.

19. #5659 SP
    Member stefipsy's Avatar
    Vre'o stire despre Batman Arkham City ? ..pentru precomenzi ..

20. #5660 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    stefipsy - da, vom aduce acest titlu, mai dureaza putin pana intra la precomenzi.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.