Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 233 of 452 FirstFirst ... 133 183 223 231 232 233 234 235 243 283 333 ... LastLast
Results 4,641 to 4,660 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #4641 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    RvsS au inceput livrarile pentru Black Ops?

2. #4642 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Maine vor incepe livrarile, in ziua lansarii.

---------- Post added 08-11-2010 at 04:27 PM ----------

Quote Originally Posted by SirAndrew View Post
    despre Assassin's Creed Brotherhood - Codex Edition se mai aude ceva?
    PS3:
    Il vom trece pe site la precomanda cand va fi in stoc, ca sa ne asiguram ca il vom avea efectiv in numarul pe care il asteptam. Adica va fi la precomanda in jur de 17.11.2010. Rog sa nu va asteptati sa stea mult pe site, sunt f. putine unitati.
    Xbox 360:
    F. f. putine unitati - va fi pe site pentru precomanda putin dupa lansare pentru ca vine putin mai tarziu.

3. #4643 SP
    Member Cata96's Avatar

Exclamation

Quote Originally Posted by rvss View Post
    maine vor incepe livrarile, in ziua lansarii.
    deci cand il primesc?

4. #4644 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Nu stiu daca am inteles intrebarea, dar jocul se va livra in ziua lansarii. 9.11.2010.

5. #4645 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    Nu stiu daca am inteles intrebarea, dar jocul se va livra in ziua lansarii. 9.11.2010.
    Cand am fost sunat pentru confirmare mi s-a comunicat ca Marti 09.11.2010 sa astept curierul, acum eu ce sa inteleg, Marti va ajunge (in ziua lansarii, cum a fost promis) sau Marti va fii pus spre livrare, si vom avea jocul dupa lansare?

6. #4646 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Marti (adica maine) ajunge la voi.

7. #4647 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Marti se livreaza la voi jocul, pe 9.11.2010. Deci in ziua lansarii aveti jocul la dumneavoastra acasa.

8. #4648 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    Maine vor incepe livrarile, in ziua lansarii.

---------- Post added 08-11-2010 at 04:27 PM ----------

PS3:
    Il vom trece pe site la precomanda cand va fi in stoc, ca sa ne asiguram ca il vom avea efectiv in numarul pe care il asteptam. Adica va fi la precomanda in jur de 17.11.2010. Rog sa nu va asteptati sa stea mult pe site, sunt f. putine unitati.
    Xbox 360:
    F. f. putine unitati - va fi pe site pentru precomanda putin dupa lansare pentru ca vine putin mai tarziu.

am intrebat pentru ca inlipsa de altceva am comandat auditore edition.
    daca apare codex probabil il voi comanda pe acela.

sa inteleg ca in momentul in care voi fi sunat pt confirmarea la auditore va exista si codexu?
    nu de alta dar daca ma suna inainte nu aman comanda aceea in speranta ca voi apuca cealalta comanda daca va aparea...

complicata treaba.

9. #4649 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    SirAndrew - am inteles problema pe care o ai si as dori sa existe o metoda mai simpla, dar nu dorim sa riscam sa inregistram precomenzi pe care sa nu le putem onora.

Da, sper sa putem activa pe site Codex edition inainte de a se suna pentru Auditore, astfel incat sa poti comanda/alege ceea ce doresti.

10. #4650 SP
    Member Mavone's Avatar
    mă aflu �n aceeaşi situaţie ca a domnului de mai sus. Vreau Codexul �nsă am făcut precomandă la Auditore. O să-mi pară destul de rău dacă o să fiu sunat pentru pre-comandă �nainte să apară Codexul pe stoc. (�nţeleg că am mai multe şanse să-l prind dorindu-l pe PS3 �nsă nu mă-nc�ntă ideea de a da refresh la pagină �n noapte dinspre 16 spre 17 �n speranţa că prind şi eu o bucată)

11. #4651 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    cred ca degeaba intreb cam ce numar de unitati aduceti pentru ca nu vei spune

12. #4652 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Mavone - voi anunta si aici cand va fi introdus pe site.

SirAndrew - nu pot, dar iti dau un Thanks

13. #4653 SP
    Member Harilip's Avatar
    Pretul la Assassins Creed Brotherhood PS3 o sa se schimbe si el dupa/inainte de lansare sau ramane fix?

14. #4654 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    In majoritatea cazurilor, precomanda la Gameshop asigura cel mai bun pret - dupa mai creste pretul sau stagneaza.

15. #4655 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    O sa creasca in curand:

Pretul la Assassin's Creed Brotherhood se va modifica in cateva zile, asa ca acum e momentul pentru precomenzi.

16. #4656 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Da, AC: Brotherhood se va scumpi in curand. Sigur ca precomenzile efectuate deja nu vor fi afectate de scumpire, vor avea pretul cel ma mic (cel din precomanda).

17. #4657 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Se lucreaza la site sau de ce nu merge sa fac precomanda la un joc?

18. #4658 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Ce anume nu merge/da eroare?

19. #4659 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Pai, ma autentific, dar la orice produs incerc sa dau Precomanda, dau click si nu se intampla nimic, cosul ramane gol. Si arata diferit site-ul.

LE: Am incercat cu alt browser si merge ca inainte site-ul, dar cu mozilla nu. Oare de ce?
    Attached Images Attached Images 122.jpg

20. #4660 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Nici afisarea site-ului nu se face corect la tine, eu am incercat si imi merge. Uite cum ar trebui sa arate:
    Attached Images Attached Images gameshop_ro.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.