iPaul - nu am informatii despre acel titlu.
maravela - nu vom aduce acel titlu.
Revin sa va povestesc aventura mea cu garantia.in primul rand, multumesc echipei gameshop pentru ca ma considera un tampit. Am asteptat 1 luna ca sa mi se schimbe consola, dublu fata de termenul legal.Si cand desfac azi cutia, rupta de asemenea de cei de la gameshop, surpriza, cutia, accesoriile, hddul, toate erau de la consola veche doar consola era schimbata. Ma uit la ea pare noua, ma uit mai atent faceplateul nu sta cum trebuie pe consola, apas pe el nimic.Il scot de pe consola si observ sigiliul putin sifonat. Si pentru ca nu era de ajuns sursa nu se potriveste la consola.Nu credeam ca cineva poate, pentru cativa lei, sa te fure pe fata. Rvss astept raspunsul tau.
P.s. maine dimineata voi contacta si protectia consumatorului.
Te duci frumusel la OPC si faci sesizare, de curiozaitate daca ei au spus ca au schimbat produsul cu unul nou ai primit si o garantie noua aferenta bunului respectiv adica 2 ani de la data inlocuirii produsului.
In cutie era decat hartia de garantie veche. De la consola veche
---------- Post added 20-02-2012 at 08:59 PM ----------
Acum vad. Consola Nu e noua. E un falcon. Si in loc de fabrication date are service date 2009 12 21
Da.foarte clar si in mai multe randuri chiar....dups spusele lor nu era nic pe stoc
---------- Post added 20-02-2012 at 09:07 PM ----------
12v 14,2A asta e sigur falcon.
Nu cumva daca numai au pe stoc trebuia sa iti zica de o diferentza si sa poti lua una slim?
In lege scrie ca daca nu au pe stoc sau nu se mai fabrica se returneaza banii. Dar nu au vrut au zis ca vine pe stoc sa am rabdare
Mda.. pe sistemul "hear no evil ..see no evil" , ui consola noua <mancatiash> si va mai asteptam pe la noi...si pentru record , probabil ca esti inca unul dintre pagubitii pe care " ii rezolvam cumva "
![]()
Este corect, se inlocuieste doar consola, accesoriile tale se pastreaza. Daca nu ma insel, te rog corecteaza-ma daca gresesc, a fost semnalata o eroare la consola - la unitate. Aceasta a fost inlocuita cu una functionala. Accesoriile nu au fost reclamate ca fiind defecte in vreun fel, deci nu au fost inlocuite. Consola a fost testata si a functionat, a fost folosit hdd-ul tau ca sa poti sa pastrezi informatiile salvate. Inteleg de la tine ca nu se potriveste sursa? Te rog trimite-ne mai multe detalii pe email sau la telefon si vom verifica. Daca te mai pot ajuta cu ceva te rog sa imi spui, cel mai bine contact pe email la [email protected].Originally Posted by d3vildan
---------- Post added 20-02-2012 at 11:59 PM ----------
Ai report post, presupunerile tale sunt incorecte si nu am cum sa comentez ce iti imaginezi. Nu doresc sa par rauvoitor, dar daca incepem sa ne imaginam lucruri nu ajungem nicaieri.
Bookmarks