Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 406 of 452 FirstFirst ... 306 356 396 404 405 406 407 408 416 ... LastLast
Results 8,101 to 8,120 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #8101 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    iPaul - nu am informatii despre acel titlu.
    maravela - nu vom aduce acel titlu.

2. #8102 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    a fost scos de pe site Kingdoms of Amalur:Reckoning.Nu-l mai aduceti ?

3. #8103 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Il mai aducem, dar are o intarziere si a fost scos momentan.

4. #8104 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    Wargame: European Escalation pentru PC aduceti cumva?

5. #8105 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Nu vom aduce acel produs.

6. #8106 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Răzvan, despre Prototype 2 Collector's Edition ne poți spune ceva? Merci.

7. #8107 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Despre promotia zilei ce stiti ?

8. #8108 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Graft - nu am info despre CE la Prototype 2.
    it.addi - nu se schimba deocamdata.

9. #8109 SP
    Junior Member d3vildan's Avatar
    Revin sa va povestesc aventura mea cu garantia.in primul rand, multumesc echipei gameshop pentru ca ma considera un tampit. Am asteptat 1 luna ca sa mi se schimbe consola, dublu fata de termenul legal.Si cand desfac azi cutia, rupta de asemenea de cei de la gameshop, surpriza, cutia, accesoriile, hddul, toate erau de la consola veche doar consola era schimbata. Ma uit la ea pare noua, ma uit mai atent faceplateul nu sta cum trebuie pe consola, apas pe el nimic.Il scot de pe consola si observ sigiliul putin sifonat. Si pentru ca nu era de ajuns sursa nu se potriveste la consola.Nu credeam ca cineva poate, pentru cativa lei, sa te fure pe fata. Rvss astept raspunsul tau.
    P.s. maine dimineata voi contacta si protectia consumatorului.

10. #8110 SP
    Member Caponescu's Avatar
    Te duci frumusel la OPC si faci sesizare, de curiozaitate daca ei au spus ca au schimbat produsul cu unul nou ai primit si o garantie noua aferenta bunului respectiv adica 2 ani de la data inlocuirii produsului.

11. #8111 SP
    In cutie era decat hartia de garantie veche. De la consola veche

---------- Post added 20-02-2012 at 08:59 PM ----------

Acum vad. Consola Nu e noua. E un falcon. Si in loc de fabrication date are service date 2009 12 21

12. #8112 SP
    Ti-a fost comunicat faptul ca ti-au schimbat consola cu una noua?

13. #8113 SP
    Da.foarte clar si in mai multe randuri chiar....dups spusele lor nu era nic pe stoc

---------- Post added 20-02-2012 at 09:07 PM ----------

12v 14,2A asta e sigur falcon.

14. #8114 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Nu cumva daca numai au pe stoc trebuia sa iti zica de o diferentza si sa poti lua una slim?

15. #8115 SP
    In lege scrie ca daca nu au pe stoc sau nu se mai fabrica se returneaza banii. Dar nu au vrut au zis ca vine pe stoc sa am rabdare

16. #8116 SP
    Asta ar fi trebuit sa faca sau in cel mai rau caz sa ii returneze banii.

17. #8117 SP
    E bine ca macar voi intelegeti.. Sper sa nu vi se intample.oricum nu se termina aici.

18. #8118 SP
    Member stefipsy's Avatar
    Mda.. pe sistemul "hear no evil ..see no evil" , ui consola noua <mancatiash> si va mai asteptam pe la noi ...si pentru record , probabil ca esti inca unul dintre pagubitii pe care " ii rezolvam cumva "

19. #8119 SP
    Quote Originally Posted by d3vildan View Post
    E bine ca macar voi intelegeti.. Sper sa nu vi se intample.oricum nu se termina aici.
    Eu am patit acelasi lucru cu un magazin de renume din Romania, s-a rezolvat in 24h dupa depunerea sesizarii la OPC. De asta zic ca e bine sa te adresezi OPC-ului nu toti functionarii sunt "birocrati obositi" mai sunt si persoane care chiar isi fac meseria.

20. #8120 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by d3vildan
    cutia, accesoriile, hddul, toate erau de la consola veche doar consola era schimbata.
    Este corect, se inlocuieste doar consola, accesoriile tale se pastreaza. Daca nu ma insel, te rog corecteaza-ma daca gresesc, a fost semnalata o eroare la consola - la unitate. Aceasta a fost inlocuita cu una functionala. Accesoriile nu au fost reclamate ca fiind defecte in vreun fel, deci nu au fost inlocuite. Consola a fost testata si a functionat, a fost folosit hdd-ul tau ca sa poti sa pastrezi informatiile salvate. Inteleg de la tine ca nu se potriveste sursa? Te rog trimite-ne mai multe detalii pe email sau la telefon si vom verifica. Daca te mai pot ajuta cu ceva te rog sa imi spui, cel mai bine contact pe email la [email protected].

---------- Post added 20-02-2012 at 11:59 PM ----------

Quote Originally Posted by Cocorul View Post
    Eu zic ca...
    Ai report post, presupunerile tale sunt incorecte si nu am cum sa comentez ce iti imaginezi. Nu doresc sa par rauvoitor, dar daca incepem sa ne imaginam lucruri nu ajungem nicaieri.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 406 of 452 FirstFirst ... 306 356 396 404 405 406 407 408 416 ... LastLast