Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 79 of 452 FirstFirst ... 29 69 77 78 79 80 81 89 129 179 ... LastLast
Results 1,561 to 1,580 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #1561 SP
    Member kane86's Avatar
    @BoDoPSX - Mda... din pacate se gasesc foarte greu informatii despre acest concurs. Nici pe site-ul gameshop nici pe cel al carturestilor nu apare evenimentul desi ei sunt organizatorii (doar pe prosport apare ceva). Pot spune ca mai mult din intamplare am aflat de el si m-am inscris dar nu stiu ce se va intampla mai departe. Totusi ma duc mai mult de curiozitate.

---------- Post added 15-09-2009 at 02:06 PM ----------

Quote Originally Posted by Mircea Badea View Post
    Pacat ca eu termin lucrul la 6-7. Altfel as fi venit sa iau locul 1, mai ales daca ma lasa sa-mi aduc volanul de acasa.
    Banuiesc ca l-ai si terminat .

2. #1562 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    kane86 - vor fi afisate informatiile pe site-ul Carturesti si pe GS.

In alte ordine de idei:

NFS Shift va fi trimis la timp iar PS3 Slim este in stoc.

3. #1563 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Se poate sa explicati si muritorilor de rand ce Dzeu este site-ul Carturestilor ? Also, daca tot suntem parteneri, nu ar fi frumos sa apara si aici ?

4. #1564 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Care este site-ul Carturesti? (Carturesti - Carturesti)

Daca doriti sa puneti un banner sau o stire, il/o putem furniza. Monky vei avea pe mail comunicatul daca nu il ai deja, poate e in SPAM.

5. #1565 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    RvsS, daca aveti ceva informatii legate de X360-ul cu MW2, astept cu nerabdare .

6. #1566 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Nicio informatie.

7. #1567 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Cum stati cu noul site?
    Pana la urma pretul la FIFA 10 va fi sigur 199.90 RON, ca pe site-ul actual este tot 249.90.?
    Si cam cand ar ajunge FIFA 10 la voi, cand va fi trimis catre cei cu precomanda?
    Lansarea e pe 2 parca, care pica vinerea.
    Vinerea il trimiteti, sau joi?
    Stiu ca sambata se poate ridica doar de la sediul de curierat, dar nu ma deranjeaza.
    Mersi.

8. #1568 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Ionutz83 - mai avem un singur lucru de rezolvat, la sistemul de logging-in, sa fie ceva mai user-friendly. FIFA 10 va fi sigur 199,9 lei, se va vedea pe noul site si precomenzile vor fi ajustate la noul pret mai mic. Speram sa il putem trimite joi sa ajunge vineri. Doar la PS2 se anunta o mica intarziere, restul este conform programului.

Veti vedea o promotie in fiecare zi pe noul site la un singur produs, pret foarte mic.

9. #1569 SP
    Senior Member tray's Avatar
    ps3 slim aduceti?

10. #1570 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    tray - da, este in stoc la 1299,9 lei. Nu apare inca pe site, dar va fi pe site-ul nou. Se poate deja comanda, da un telefon.

11. #1571 SP
    Senior Member huber's Avatar
    sa schimat pretul man , parca era 1400 ron la voi si daca bag codul primesc transport gratuit.

A si inca o intrebare cand dati drumul noului site ?

12. #1572 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    huber - am corectat anuntul initial despre pret, este 1299,9 lei. Da, este transport gratuit la acest produs chiar si fara sa bagi codul.

Site-ul nou cred ca va fi lansat in aceasta saptamana daca nu se intampla ceva neprevazut.

De asemenea, cred ca vom avea o surpriza la precomenzile de NFS. Nu pot spune nimic inca, dar recomanda sa (pre)comandati.

13. #1573 SP
    Member Nestea's Avatar
    Pentru noul site o chestie buna ar fi k cand cumperi ceva sa ai un istoric de exemplu pe pcgarage ai istoric cu tot ce ai cumparat toate informatile data timp livrare etc un login logout clar [sus in colt are fi cel mai bine]k pe site ul vechi pana ma loghez.. abia gasesc ala de autentificare.Niste reclame cu promotii flashuri ceva.

14. #1574 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Nestea - multumesc pentru post. La lansare nu vom avea initial un istoric de comenzi. Login-ul va fi exact unde ai scris tu, in colt in stanga. Avem reclame cu promo-uri (sunt gif )

---------- Post added 17-09-2009 at 12:53 PM ----------

Mi-a fost atrasa atentia ca am uitat sa va spun ca NFS Shift PS3 si Xbox 360 s-a ieftinit de la 249,9 lei la 219,9 lei. Pe noul site se va vedea acest lucru dar pretul se aplica deja pentru cei care au facut precomanda.

Dar nu asta era surpriza, e inca in lucru.

15. #1575 SP
    Junior Member Usktu's Avatar
    Ce se aude cu Guitar Hero 5? A ajuns?

16. #1576 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Usktu - salut, luni sau cel tarziu marti va pleca de la noi Guitar Hero 5. Vom suna luni cel mai probabil sa confirmam precomenzile.

17. #1577 SP
    Banned Mircea Badea's Avatar
    Nu era vineri sau cel tarziu luni? De unde inca o zi de intarziere? Sunt ft curios care e explicatia.

18. #1578 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    drumul pana aici, statul in vama aiurea, intrari - iesiri cu sunatul fiecaruia in parte pt confirmare

sunt mai multi factori man

ex: vinerea este foarte greu sa scoti ceva din custom si stiu din proprie experienta

19. #1579 SP
    Banned Mircea Badea's Avatar
    Ok, am o intrebare:
    Cum se procedeaza daca intre confirmarea comenzii la telefon si momentul cand ajunge coletul la mine ma razgandesc sa-l mai cumpar?

20. #1580 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Mircea Badea - Esti cu ochii pe mine, ma marchezi strans Intre momentul in care confirmi la telefon si livrarea exista doar 24h. Speram sa nu te razgandesti. Daca totusi se intampla acest lucru refuzi coletul si revine la noi, dar ne costa mult transportul si dus si intors si faptul ca nu e chiar un plic bundle-ul

BoDoPSX - Cam asa este, cu precizarea ca nu mai este vama pentru ca vin din UE. Ele au ajuns in depozit, dar este nevoie de o zi de procesare, astfel ca luni vor fi in stoc. Am zis maxim marti ca sa nu fie ceva neasteptat - caderi curent etc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 79 of 452 FirstFirst ... 29 69 77 78 79 80 81 89 129 179 ... LastLast