Salut RvsS. Cand apare Elite-ul "cel ieftinit" ca am vazut ca a aparut aici XboX 360 Elite + 2 jocuri CADOU - Console-Jocuri Hardware dar prefer sa iau de la voi (mai am un Elite luat de la voi![]()
Salut RvsS. Cand apare Elite-ul "cel ieftinit" ca am vazut ca a aparut aici XboX 360 Elite + 2 jocuri CADOU - Console-Jocuri Hardware dar prefer sa iau de la voi (mai am un Elite luat de la voi![]()
Adrian Padeanu - cu aproximatie in 5 zile.
E vreo sansa sa trimiteti Fifa 10 mai repede. Cica la unele magazine din afara se trimit precomenzile mai repede.
mns - Noi speram sa ajunga pe maxim 2 octombrie la toti cei care au precomenzi, nu pot comanda ce fac alte magazine de afara pentru ca nu stiu.
Am fost sunat azi pentru precomanda la FIFA 10, si mi s-a spus ca va fi trimis catre mine maine sau joi.
Cum as putea sa fac rost de numarul de AWB?
Mersi.
RvsS - eu folosesc Firefox, si am incercat si pe IExplorer dar nu apare, iar ca adblocker nu am, dar e posibil sa fie de la antivirus ca are o gramada de prostii activate si inca nu mi-am dat seama cum sa le scot.
ciudat,am trimis mail la ora 12,cotinand toate datele,dar nu am primit mail de confirmare
tray - dupa cum am spus, nu se primeste instantaneu, ci dupa o perioada. Nu e nimic ciudat.
Buna ziua,
A fost introdus acest produs: Pagina Produsului .
---------- Post added 29-09-2009 at 05:22 PM ----------
oBL1O - imi pare rau, dar nu urmaresc comenzile in parte, depinde de ora la care ai fost sunat, in general un telefon primit inainte de ora 12-13 inseamna ca jocul pleaca de la noi in aceeasi zi. Dupa ora aceasta, inseamna ca pleaca maine si ajunge poimaine. Daca e vorba de FIFA 10 - noi incercam sa ajunga pe 2 la voi, este ziua lansarii.
cum sa primesti un joc inainte de lansareasa vreau si eu fifa11[11 jucatori] lol
---------- Post added 29-09-2009 at 05:28 PM ----------
elitul ala e cel cu hdd de 120 ci nu cel de 250 ?![]()
Nestea - 120 GB are Elite. Nu a fost confirmat oficial pentru regiunea noastra alt bundle sau alt hard disk la Elite. Inca ceva - este posibil ca pretul la Arcade sa creasca. Daca aveti intentia de a cumpara, ar fi un moment bun.
Pagina Produsului - 1249.9 lei.
Bookmarks