Ehh sunt multi romani (in general nu doar de aici de pe forum) care au colectii frumoase de jocuri, parca simt ca am intrat in lumea buna, macar cu un deget ... dar stiti si voi, romanului daca ii dai un deget iti ia toata mana
- World watch it ... here we come.
Ooo darkie ! ce frumos, ai facut ordine, schimbat mobilier... nice
Cat despre cei cu colectii mari, cred ca erau si inainte... dar pana sa se mai deschida ceva minti, cei care le detineau erau infricosati de modul in care reactiona lumea la adresa hobby-ului lor. Considerati maniaci, paria, freaks, etc... desi colectionari sunt pe lumea asta cam de la facerea lumii. Cel putin stiu sigur de Eva ca facea colectie de serpi![]()
Ca tot suntem on-topic, stii ca usa coltului meu de rai va fi intotdeauna deschisa pentru tine
Off-topic, sari cu o idee pe http://www.consolegames.ro/forum/f60...a/index51.html ca sa o facem lata in Februarie ("Cineeee-i naaaaaascut in Februarieeeeeeee... hai sus... hai sus... hai sus !")![]()
Aici as vrea cine poate sa posteze poze cu ,,amantele`` sale si sa vedem cine are mai multe si care sunt mai frumoaseIncep eu:Sony PlayStation 3 si un PSP Pink
![]()
Arata trendy culoarea pink la PSP.Ar fi interesant sa existe masti interschimbabile la PSP (ca la telefoane)
Exista!Poti cumpara de pe www.video-games.ro
Bookmarks