Rachyyy frumoasa colectie. Cati bani castigi? (dont answer) dar vad ca ai cam toate cartile/filmele/revistele de pe piata iar de jocuri nu mai zic, impresionant dar chiar asa multe.
Machetele/toys/Papusele/etc. merita un loc mai frumos decat suite una peste alta.
Astazi am sa-mi pun putin mintea la contributie, sa vad ce fac cu supraetajatele. Ce-i drept si eu stau cu "frica-n s... pate"
---------- Post added 17-08-2010 at 02:44 PM ----------
Sper ca anul viitor sa-mi termin casuta si atunci am scapat de "probleme". Despre TV pot spune ca nu ochii ma rup, ci spatele, dar n-am cum sa-i modific pozitia deoarece pe celalalt perete, daca l-as pune, ma "cert" cu prietenii. Acolo am canapeaua si automat daca-l montez deasupra, se anuleaza "zona de multiplayer"![]()
Dude, inca mai ramane valabila chestia ce am vorbit-o, stii tu... sa-mi dai niste jocuri... ca oricum le cumperi iara
![]()
kpy_here - HAF 932, dupa parerea mea cea mai buna carcasa in segmentul ei de pret. Eu i-am facut cateva modificari la ventilatie, ca tot suporta. Cate surse ai pe ea? Eu am doua, una de 850 W pentru componente si una de 500 W pentru cele 10 ventilatoare.
Cred ca sunt ceva probleme pe aici cu sondele de petrol. Cuvantul MUNCA va spune ceva???
Bookmarks