Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 69 of 139 FirstFirst ... 19 59 67 68 69 70 71 79 119 ... LastLast
Results 1,361 to 1,380 of 2768

Thread: Coltul de rai al consolistului

1. #1361 SP
    Member kpy_here's Avatar
    Unii poate nu au auzit de respectivul cuvant

Crys, vezi ca e overkill ce ai facut tu acolo
    Al meu arata cam asa in interior http://www.imagebam.com/image/e85b2187268943 insa daca vrei sa continuam, pe y!m sau pm, ca e destul de offtopic pe aici

2. #1362 SP
    Member drati71's Avatar
    Quote Originally Posted by kpy_here View Post
    Cam asa arata coltisorul meu de " nebunii "
    Ne spui si noua de ce ai din unele jocuri cate doua bucati, acolo pe perete!?

3. #1363 SP
    Member kpy_here's Avatar
    Erm... nu am inteles intrebarea ...

4. #1364 SP
    Member drati71's Avatar
    Pai de pilda Haze si FIFA 08 le ai de doua ori si ma intrebam de ce ti din ele cate doua... de perete am scris deoarece am crezut ca jocurile sunt sus pe un perete, dar mai apoi m-am uitat mai atent la poza si am vazut ca sunt pe podea.

5. #1365 SP
    Banned nurv's Avatar
    Relatively new is PS3 business [old school PC Gamer schimbat religia ] so bee kind .

PS. In nenorocita aia de carcasa care abia se vede au intrat bani exact cat in tot restul ceea ce vedeti in camera in poza... u feel me?

Am pus alte poze si ... me & my brand new Sony vision FTW!
    Attached Images Attached Images p1030500.jpg p1030481.jpg p1030501.jpg p1030488.jpg p1030493.jpg

6. #1366 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    vad ca ai si un controller de xbox consola unde e?
    scaunu e superb cat a costat? si de unde?

7. #1367 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by Tsutsy View Post
    vad ca ai si un controller de xbox consola unde e?
    scaunu e superb cat a costat? si de unde?
    Scaunul a costat fr'o 4 bulioane, de la un magazin local de mobila. Am vazut unu si mai fain in TM, de gaming, jos, tare rau.

Am ctrl de Xbox 360 de pe vremea cand ma jucam pe PC, acum e la vanzare, am avut si reciever wireless ptr PC dar s-a dat. Va pleca sper luni si controlerul. De banii respectivi am comandat Uncharted 2 Platinum, care ajunge miercuri, de la cryyo, el sta marturie asupra acestei afirmatii. Dupa buna cuvinta, miercuri ne vom intalni si vom bea o tuica sa udam jocul astfel incat sa se invarta cat mai finut in consola iar pe seara revenim cu o poza cu noua achizitie.

Am avut Xbox 360... de vre-o 4 ori... n-am tinut-o mai mult de o saptamana Pur si simplu imi place mai mult PS3-ule. Da stiu, IN CIUDA faptului ca pe Xbox multiplatformele se vad mai bine si pana acum o vreme, cam asta era tot ce conta ptr mine.

8. #1368 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Vad ca si pustiulica se da cu HAF 932 la PC. Oamenii inteligenti cumpara si folosesc HAF 932.

9. #1369 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Thread cleaned ! Aici se discuta strict despre coltul vostru de rai (de preferat cu poze). Pt. toate celelalte, exista Mastercard !

10. #1370 SP
    Senior Member RACHyyy's Avatar
    Update la "Altar"
    Attached Images Attached Images 100_6912.jpg

11. #1371 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by RACHyyy View Post
    Update la "Altar"
    Holly Molly

12. #1372 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by RACHyyy View Post
    Update la "Altar"
    Poate ca nu curge petrol la tine la robinet asa cum zicea cineva acum cateva zile pe aici, dar poate esti totusi vre-un descendent al familiei Ewing ca altfel nu-mi explic.lol
    Oricum felicitari pt frumoasa colectie si sa o stapanesti sanatos.

13. #1373 SP
    Senior Member RACHyyy's Avatar
    Quote Originally Posted by TiBiKiMi View Post
    Poate ca nu curge petrol la tine la robinet asa cum zicea cineva acum cateva zile pe aici, dar poate esti totusi vre-un descendent al familiei Ewing ca altfel nu-mi explic.lol
    Oricum felicitari pt frumoasa colectie si sa o stapanesti sanatos.
    You got me !

P.S. Explicatia este foarte simpla, exista chiar si un proverb referitor la "tema" aceasta: "Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa se intample" Cel putin la mine a functionat, dar dupa vreo' 20 de ani

14. #1374 SP
    Member Geonebun's Avatar
    Coltul meu de rai.Data din poze e eronata ..
    Attached Images Attached Images 100_8521.jpg 100_8526.jpg 100_8528.jpg 100_8530.jpg 100_8531.jpg 100_8532.jpg 100_8535.jpg 100_8536.jpg 100_8544.jpg 100_8545.jpg 100_8546.jpg

15. #1375 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Sunteti 2 frati ? sau ceva de genu ? ca prea ai 2 calc, 2 PS3-uri si 2 RDR-uri

16. #1376 SP
    Member drati71's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Sunteti 2 frati ? sau ceva de genu ? ca prea ai 2 calc, 2 PS3-uri si 2 RDR-uri
    Poate sunt sot si sotie... de ce nu!

17. #1377 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    nu, sunt frati

18. #1378 SP
    Member Geonebun's Avatar
    doi frati

19. #1379 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Quote Originally Posted by Geonebun View Post
    doi frati .
    Nu va-nteleg . Nu va puteti face 2 conturi diferite pe acelasi Playstation? Daca aveti 2 Ps3-uri pentru cantece si video-uri diferite... In plus, nu va puteti juca in acelasi timp, ambele fiind conectate la acelasi televizor lol . By the way, frumoasa colectie ( era sa uit, avem aceasi carcasa la calculator, numai ca a mea e albastra - banuind ca al tau e calculatorul cu carcasa portocalie... ).

20. #1380 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by RazvyLord View Post
    Nu va-nteleg . Nu va puteti face 2 conturi diferite pe acelasi Playstation? Daca aveti 2 Ps3-uri pentru cantece si video-uri diferite... In plus, nu va puteti juca in acelasi timp, ambele fiind conectate la acelasi televizor lol . By the way, frumoasa colectie ( era sa uit, avem aceasi carcasa la calculator, numai ca a mea e albastra - banuind ca al tau e calculatorul cu carcasa portocalie... ).
    uita-te mai atent, sunt 2 TV. daca vor sa joace impreuna anumite jocuri online, gen RDR, nu vad unde e problema

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 69 of 139 FirstFirst ... 19 59 67 68 69 70 71 79 119 ... LastLast