Unii poate nu au auzit de respectivul cuvant
Crys, vezi ca e overkill ce ai facut tu acolo
Al meu arata cam asa in interior http://www.imagebam.com/image/e85b2187268943 insa daca vrei sa continuam, pe y!m sau pm, ca e destul de offtopic pe aici![]()
Unii poate nu au auzit de respectivul cuvant
Crys, vezi ca e overkill ce ai facut tu acolo
Al meu arata cam asa in interior http://www.imagebam.com/image/e85b2187268943 insa daca vrei sa continuam, pe y!m sau pm, ca e destul de offtopic pe aici![]()
Pai de pilda Haze si FIFA 08 le ai de doua ori si ma intrebam de ce ti din ele cate doua... de perete am scris deoarece am crezut ca jocurile sunt sus pe un perete, dar mai apoi m-am uitat mai atent la poza si am vazut ca sunt pe podea.![]()
Relatively new is PS3 business [old school PC Gamer schimbat religia]
so bee kind
.
PS. In nenorocita aia de carcasa care abia se vede au intrat bani exact cat in tot restul ceea ce vedeti in camera in poza... u feel me?
Am pus alte poze si ... me & my brand new Sony vision FTW!![]()
Scaunul a costat fr'o 4 bulioane, de la un magazin local de mobila. Am vazut unu si mai fain in TM, de gaming, jos, tare rau.
Am ctrl de Xbox 360 de pe vremea cand ma jucam pe PC, acum e la vanzare, am avut si reciever wireless ptr PC dar s-a dat. Va pleca sper luni si controlerul. De banii respectivi am comandat Uncharted 2 Platinum, care ajunge miercuri, de la cryyo, el sta marturie asupra acestei afirmatii. Dupa buna cuvinta, miercuri ne vom intalni si vom bea o tuica sa udam jocul astfel incat sa se invarta cat mai finut in consola iar pe seara revenim cu o poza cu noua achizitie.
Am avut Xbox 360... de vre-o 4 ori... n-am tinut-o mai mult de o saptamanaPur si simplu imi place mai mult PS3-ule. Da stiu, IN CIUDA faptului ca pe Xbox multiplatformele se vad mai bine si pana acum o vreme, cam asta era tot ce conta ptr mine.
Vad ca si pustiulica se da cu HAF 932 la PC. Oamenii inteligenti cumpara si folosesc HAF 932.![]()
Thread cleaned ! Aici se discuta strict despre coltul vostru de rai (de preferat cu poze). Pt. toate celelalte, exista Mastercard !
Nu va-nteleg. Nu va puteti face 2 conturi diferite pe acelasi Playstation? Daca aveti 2 Ps3-uri pentru cantece si video-uri diferite... In plus, nu va puteti juca in acelasi timp, ambele fiind conectate la acelasi televizor lol . By the way, frumoasa colectie ( era sa uit, avem aceasi carcasa la calculator, numai ca a mea e albastra - banuind ca al tau e calculatorul cu carcasa portocalie... ).
Bookmarks