Felicitari, cu o mica exceptie. The white door must go.
Mie imi place "the white door" ... zici ca e din hartie, gen ca la japonezi. Poate trece Bruce Lee prin ea lol
@exist, vezi ca usa din poza lu ffocus e facute de el, nu e aia pe care o are gugukalimero
@ffocus ai dreptate usa alba e cam uratica ar trebuii ceva mai light, mai de interior
Nu prea am vazut prin poze dar recomand neaparat si un bean bag in camera de gaming. E asa de comooooood
Mare grija totusi, am patit sa adorm in mijlocul unor sesiuni de gaming, bine ca nu atunci cand aveam headsetul la ureche, mai vorbesc prostii in somn
Eu, citind scenariu (ma rog, lista de trofee de la Heavy Rain). Doar cu ochelari 3D, altfel nu se poate lol
Solutia cu taburetul pt picioare nu e foarte indicata cand ai de jucat ceva shooter, ca e prea relaxata pozitia pentru ce adrenalina se strange in timpul partidelor (plus ca trebuie date picioarele la o parte) Oricum, si Florin poate sa garanteze ca la BC2 ma stresam cel mai greu din squad cand incepea sa mearga prost treaba
La ceva joc gen Flower sau Puzzle Quest, se ia somn garantat!
da stiu nu-i mult , scuzati dezordinea dar asa sunt eu .
i'm in love with nintendo. In vara urmeaza xboxul.
Nu-i mult , dar ma multumesc si cu atat.
Scuzati claritatea , dar sunt facute cu aparatul si scoate pozele de 3 mb si am fost nevoit sa le micsorez , pentru ca altfel nu ma lasa sa le atasez.
N-as vrea sa vad cum arata camera respectiva .
I mean, dude, tu dai grafuri pe pereti in propria ta camera ?
@Daniel da . pai m-au lasat parintii ca sa nu "mazgalesc peretii de afara sa-mi iau vreo amenda."
Bookmarks