Pana una-alta, asta-i coltu'
'who is it' on TV ...remarca era la postul lui FallouT ...
@gvingi76 ... remarc sistemul audio(inca,n'am un Logitech audio!) ... apoi,evident,loialitatea pentru fifa("prietenii stiu de ce"!ma rog,cei virtuali ...)![]()
Sistemul l-am luat la repezeala in decembrie 2010 din Auchan, inainte de revelion. Era petrecerea la mine si eu nu aveam sonorizare. Am dat 400 pe el si isi face treaba cu brio.![]()
Imi plac paturile alea(rosie si verde), sunt de mare efect!
Ce GamerTag ai, junior member?
Si a dat el deodata peste forumul asta...din Romania...si a si inteles ca aici trebuie sa isi posteze pozele cu ce are...coincidences..coincidences!
Nu cred ca e greu sa vezi ce fel de poze urca lumea si sa iti dai seama ce topic este.
Nu inteleg de ce radeti de el,nu toata lumea are situatia voastra financiara ,dar daca va face sa va simtiti bine atunci puteti sa radeti de el dar sa stiti ca nu sunteti mai buni ca el![]()
e doar o chestie de gust sau de lispa lui. parte financiara conteaza mai putin, poate chiar deloc. cheers
PS: i'm forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air. they fly so high, nearly reach the sky, and like my dreams they fade and die. i'm forever blowing bubbles...![]()
de unde au aparut toti golanii astia pe forum..nu pot sa-mi explic..
monky ar treb sa va curete ultimele posturi pur si simplu jenante...
nu este un forum de facut misto sau sa ne exprimam ca pe glie...adriano..
putine maniere si bun gust in mintea voastra nu ar strica.
Bookmarks