Nu a suferit mari schimbări, nu am mai avut timp de joacă cum aveam odată, dar viitorul sună bine.
P.S. : Bradul c�nd se dezasamblează / aruncă? Sunt unicul cu brad in casă...
Nu a suferit mari schimbări, nu am mai avut timp de joacă cum aveam odată, dar viitorul sună bine.
P.S. : Bradul c�nd se dezasamblează / aruncă? Sunt unicul cu brad in casă...
Foarte frumos ai aranjat Bogdan,dar preferabil ar fi sa muti consola in locul subwoofer-ului.
Recent am facut o schimbare si m-am mutat, ocazie cu care va prezint noul meu playground. Ma abat putin de la formula clasica de 'coltul de rai al consolistului' si va prezint 'subsolul consolistului/game room'. Inca nu este totul terminat, doar de craciun am terminat cu santierul si m-am mutat. Inca adug chestii saptamanal si este in continua schimbare, dar pt astea o sa mai revin cu update-uri si poze. Pt moment camera a prins contur si sunt foarte multumit pt ca se apropie de viziunea avuta si dorita.
Cum sunt mare fan Barcelona si vara aceasta am trecut prin oras, am vizitat stadionul lor si muzeul. Toate itemurile ce le vedeti cu Barca sunt cumparate originale de pe Camp Nou. Tricoul nu am vrut sa il port niciodata, asa ca l-am pus in rama. Sper sa urmeze recent cel cu Liverpool.
O singura intrebare am,@Hitokiri ( e foarte tare ce ai tu acolo,by the way). Cum dai cu tacul in bila daca bila alba e pe marginea mesei,langa manta? Banuiesc ca o sa lasi o groaza de semne pe perete.
In poze nu iti dai seama prea bine de dimensiuni si totul pare micsorat. Camera e destul de mare, are 10x3m, dar ii adevarat ca nu incape tacul in toate pozitiile. Atunci cand bila e lipita de manta laterala si vrei sa dai o lovitura pe o directie perpendiculare pe lungimea mesei, te lovesti cu tacul de perete. Dar poti vedea in 2 dintre poze suportul meu de colt de tacuri. Am unul de fibra de carbon (cel mai bun pt spargeri), doua sunt din lemn de artar simple, unul e de snooker (preferatul meu) si unul e de copii. Se vede ca e mai mic decat restul cam cu vreo 30 cm. Acesta il folosesc la loviturile de care ti-am zis mai sus.
Eu unul m-am obisnuit si nu am nici o problema, dar prieteni care mai vin la mine imi lasa niste semne pe pereti. M-am gandit initial sa imi pun un tapet pe pereti care sa imi permita sa il sterg sau spal. Dar recent mi-a venit alta idee si am vb cu o prietena de la arte si o sa imi picteze peretii din jurul mesei de biliard dar doar in culoarea negru (asa raman urmele de la tac si sper eu sa se piarda in desen). Cat despre model, nu m-am hotarat inca dar mi-ar placea niste desene in scara naturala a unor pesronaje din video games (ex Ezio, Altair, Printul din PoP, John Marston, Old Snake).
Am sa revin mai la primavara-vara cu niste poze cand sper eu sa fie gata. Pe langa aceste picturi, mai vreau sa adaug o vitrina frigorifica mai mica plina de bere, sa imi cumpar colectia completa a cartilor de la Adevarul si sa le pun pe politele deasupra mesei de biliard si tricourile originale puse in rama a echipelor Liverpool si Universitatea Cluj. Atunci trioul echipelor cu care tin o sa fie complet Barca, Liverpool, U.
@hitokiri, e frumos intr-adevar, ar fi loc si de un sistem audio adevarat, dar cel mai mult imi place semnatura ta. :applause::applause::applause:
Iti recomand http://www.emag.ro/boxe/boxe-logitec...s--p980-000468 este doar sistem 5.1 ,dar practic PS3-ul indeplineste si functia de Blu-ray/DVD player.Iar satelitii nu sunt inalti dar se pot monta in perete.
Bookmarks