Hihi, cred ca ai fost intrebat Spike de asta si acum ceva timp si cred ca o sa dau aceelasi reply. Tinand cont ca joaca de undeva din spate de pe o canapea mi se pare ca e pus ok![]()
Hihi, cred ca ai fost intrebat Spike de asta si acum ceva timp si cred ca o sa dau aceelasi reply. Tinand cont ca joaca de undeva din spate de pe o canapea mi se pare ca e pus ok![]()
Misto cana si fularul.Mergi la meciuri de regula?Daca da,unde stai de obicei?
Cheers...
ffocus - e mai buna berea din ea la meciuri
Mircea Badea, Bobby - ma joc de pe canapea (vezi poza), sau ma dau cu scaunul mai in spate dc am de vb pe mess mai mult
Soop - merg cam la juma din meciuri, da-mi add pe mess sa vb: spike_playstation_fanboy
Mai urmeaza sa conturez cuc eva console un ps 3 si multe jocuri originale...si cam dezordine
Cred ca ti-se pare pt. ca e chiar la nivelul canapelei si chiar mira place putin mai susu![]()
Pun si eu niste poze. Nu este colectia completa din pacate, nu am cum sa fac pentru moment poze la colectia de GameCubedeoarece sunt in garaj (nu mai aveam loc in casa de ele!)
Pozele reprezinta: locul de unde va scriu, locul consolelor din actuala generatie si colectia de jocuri PS3.
exact asta vreau eu sa fac
sa am imac intr-un colt,adica sa renunt la pc complet
si un colt pt console cu un tv mai mare
este decizia perfecta pt performanta la max
![]()
Este un Macbook Pro de 15" si un MacMini legat la un Cinema Display de 23"
Care poster? Cel cu Tomb Raider? Mi l-a dat un prieten care are un fel de tipografie deci nu stiu ce i-a facut ...
Cele de Xbox sunt tot in garaj, desi nu sunt prea multe. Plus ca de jumatate de an nu am mai cumarat nimic de 360. Promit sa revin cu poze si la colectia de console GameCube. Acolo sunt cele cu care ma mandresc cel mai mult desi nu este colectia completa, imi mai lipsesc vreo 3 culori si 2-3 editii limitate.
Merci dar nu cred ca este posibil. Imi lipsesc multe jocuri esentiale.
sincer sa fiu nu imi place cum se vede. din cauza rezolutiilor mici la care fac ei captura ai impresia ca toata jocurile arata urat. in rest comentariile sunt cat de cat ok desi in majoritatea cazurilor este vorba despre jocuri destul de vechi asa incat cam stii deja ce e cu jocul respectiv.
Bookmarks