salut. vin si eu iar cu o nelamurire. incerc sa dau unlock la FAMAS, am luat si back to kardad, am facut si 15 revive intr-o runda si degeaba nu am dat unlock. care e faza?
salut. vin si eu iar cu o nelamurire. incerc sa dau unlock la FAMAS, am luat si back to kardad, am facut si 15 revive intr-o runda si degeaba nu am dat unlock. care e faza?
10 revives / 10 heals, asta trebuie să faci. Nu trebuie neapărat să fie făcute �n aceeeași rundă, se cumulează.
joci team deathmatch pe wake island si poti da unlock la famas intr-o singura runda cu pt noroc(easy 10 revives & 10 heals)!
http://symthic.com
Noile schimbari ce probabil vor fi in patch-ul urmator.
Luand ca reper faptul ca 1) nu mi-a placut uncharted 3 online si 2) mi-a placut mag online, ce joc imi sugerati, dintre bf3 si mw3?
bf3 e mai spre mag,poti juca cu tactica in echipa, MWn (unde n=1..infinit) e gen CS, rambo style.
Tocmai am jucat un meci in bf3, pe un trial de 2 zile la online pass, nu e de mine, maine il schimb cu mw3Thx si scuze de double post, e ultimul
Cum se joacă pe clasa Recon corect:
Da, știu, omul joacă pe PC, e mai ușor un headshoot dat din mouse ..
Eu tocmai as zice ca in mod normal nu se joaca asa ci mai stealth. Dar asta e PC si omul are skill si isi permite sa running sniper si sa se apropie asa mult de obiective in rush. Si joaca TDM in mare parte am impresia, nu e edificator.
Some help here please..deci mi-am cumparat battlefield3 limited edition...il bag frumos in consola...cand sa dau acolo la redeem code..bag codu...imi zice ca nu este corect codu...jocu a fost sigilat..trebuie sa specific..ca este zona2...si eu am cont pe zona 1..afecteaza chestia asta?ceva pareri va rog frumos!
exact asta este problema. trebuie sa-l activezi pe cont de aceiasi zona. apoi il poti juca pe ce cont vrei tu
Bookmarks