Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 276 of 381 FirstFirst ... 176 226 266 274 275 276 277 278 286 326 376 ... LastLast
Results 5,501 to 5,520 of 7612

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #5501 SP
    Member the_fool2k's Avatar
    A returnat cineva vreodată un colet în UK ? Ce curier recomandări, care sa aibe un pret mai accesibil ?

2. #5502 SP
    Senior Member Snick's Avatar
    Quote Originally Posted by the_fool2k View Post
    A returnat cineva vreodată un colet în UK ? Ce curier recomandări, care sa aibe un pret mai accesibil ?
    Prin posta .. poti sa verifici pe site-ul lor oficial ... dar daca imi aduc aminte ... in acel tabel sunt 2 taxe ... in jur de 45 una + 40 alta ( si una difera la greutate ) ... , cred ca mai exista o varianta de cacao , prin posta ... fara verificare si asigurare ( cea mai ieftina ) .... pe principiul .. tu trimiti --> dar nu ai nici o garantie ca ajunge unde trebuie

@
    TocSyk
    E agitatie si pentru englezi in aceasta perioada ... dar daca nu mai poti sa-ti accesezi contul ... insista cu mail-uri ... si in contianure ... daca ai de undeva unde sa suni ... might be easier ..

3. #5503 SP
    Member TocSyk's Avatar
    ca sa intelegeti mai bine, nu sunt in Romania acum si de aia intampin dificultati. nu ma pot duce la banca. o sa vad cu bankingu poate reusesc. mersi de sfaturi.

4. #5504 SP
    Member TocSyk's Avatar
    pe play-asia.com am observat ca preturile unui joc difera in functie de regiune. Pt UE costa mai mult, desi acolo scrie ca e No region protection. Care-i faza?

5. #5505 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Mai merge faza cu zavvi sa comanzi cu 1 lira transport in RO, pe care ne-o recomandase ReNeGaDe? Si daca da, imi poate da si mie cineva link-ul la post-ul respectiv? Nu-l mai gasesc - eventual daca un admin l-ar putea face sticky pe un thread anume ar fi ideal.
    Merci anticipat de suport,
    L.

6. #5506 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    @LucKos: Da, inca mai functioneaza. Aici este postul cu metoda gasita de mine: http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post954035

1) Accesati siteul normal si introduceti in cos produsele dorite.
    2) Apasati pe View Basket daca doriti sa introduceti un cod de reducere sau sa aplicati Rewardz points.
    3) Accesati Checkout-ul folosind linkul urmator: Select Payment Method | Zavvi.com

Veti vedea ca atunci cand ajungeti la sectiunea Delivery Option poate fi ales doar International Standard Delivery £0.99
    Insa, asa cum spuneam si aici, daca valoarea comenzii depaseste 75 lire nu mai este nevoie sa aplici metoda de mai sus, comanzi normal si transportul este gratuit.

Din pacate, nu se poate face sticky postul. Baga linkul la Bookmarks sau salveaza-l intr-un fisier din calculator.

P.S.: Am gasit o solutie ca sa poate fi gasit cu usurinta linkul. Mi-am permis sa editez primul post al threadului astfel incat sa includa si metoda mentionata.

7. #5507 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    am cumparat si eu un cod de PS+ 1 an de pe electronic first, a trecut jumatate de ora si nu am primit codul, cand dau click pe live chat imi deschide pagina de oferta de la Avira. in cat timp primesc codul?

8. #5508 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Poate sa dureze cateva minute sau cateva ore pe electronicfirst.
    Pe viitor incearca sa iei de la cdkeys, se genereaza instant codul.

9. #5509 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    am vb cu suportu, au zis ca nu mai au desi asta nu era mentionat pe site, pana diseara o sa aiba, sper. o sa merg pe cdkeys data viitoare. ms de ajutor

10. #5510 SP
    Member b615dub's Avatar
    Pe cdkeys.com trebuie sa-ti faci cont ca sa cumperi? Mi-am facut cont aseara dar nu ma lasa sa ma logez, imi zice "Invalid login or password" si nu inteleg de ce

11. #5511 SP
    Member flightcrank's Avatar
    nu iti mai face cont ,cumpara ca guest user,ceva de genul

12. #5512 SP
    Member SavePluto's Avatar
    Eu recent am cumparat cod PS+ de pe play-asia.com , am facut comanda si aproximativ dupa 6 ore am primit codul. Cateodata iti trimite instant si cateodata trebuie asteptat cateva ore. Pe mine nu ma deranjeaza pana cand imi trimit si merge totul ok. Trebuie sa aveti putina rabdare .

13. #5513 SP
    Member nutzule's Avatar
    ceva oferte pe Zavvi | Consoles & Video Games | Free Standard Delivery

- Touch My Katamari (PSVITA) - 4,99 L
    - Madden NFL 11 (PS3) - 3.99 L - Madden NFL 11 PS3 | Zavvi.com
    - JAS'F (PS3) - 7,99 L - Jane's Advanced Strike Fighters PS3 | Zavvi.com
    - Rise Of The Guardians (PS3) - 9,99 L - Rise of The Guardians PS3 | Zavvi.com

iar pe The Hut | Clothing, Gifts, Beauty & Home products | Free Delivery aveti prommotia "Sale Items From 1 L" - bluray, tricouri, casti, coduri xbox ps3, steelbook - 1 L bucata

14. #5514 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by nutzule View Post
    ceva oferte pe Zavvi | Consoles & Video Games | Free Standard Delivery

- Touch My Katamari (PSVITA) - 4,99 L
    - Madden NFL 11 (PS3) - 3.99 L - Madden NFL 11 PS3 | Zavvi.com
    - JAS'F (PS3) - 7,99 L - Jane's Advanced Strike Fighters PS3 | Zavvi.com
    - Rise Of The Guardians (PS3) - 9,99 L - Rise of The Guardians PS3 | Zavvi.com

iar pe The Hut | Clothing, Gifts, Beauty & Home products | Free Delivery aveti prommotia "Sale Items From 1 L" - bluray, tricouri, casti, coduri xbox ps3, steelbook - 1 L bucata
    Nu gasesc promotia de la TheHut, poti sa dai un link direct?

15. #5515 SP
    Member nutzule's Avatar
    da d le naz!

Sale | Discounts On Games, Blu-rays, Clothing & More from TheHut.com

pe zavvi ai free international delivery, pe thehut te costa 2 lire posta, sau probabil daca depasesti 10 L pe comanda transp e gratuit, parca

---------- Post added 26-12-2013 at 12:50 ----------

blurayurile au disparut, din oferta, )

16. #5516 SP
    Member BlueLightning's Avatar
    Am cumparat Knack de pe Amazon.de. La limba scrie germana. Asta inseamna ca va fi doar in germana si nu va avea engleza?

Link:http://www.amazon.de/gp/product/B00B...?ie=UTF8&psc=1

17. #5517 SP
    Admin MonkY's Avatar
    De pe amazon.de e "la noroc". Unii au primit jocuri doar in engleza, altii cu manual si coperta in germana si jocul in engleza, iar restul au primit totul in germana. Nu ma refer la Knack, ci in general... Eu am zis bye bye amazon.de de mult. Sunt mult mai lenti decat amazon.co.uk, au shipping mult mai lent si mai scump decat pe uk... iar la orice problema, se fac ca nu stiu engleza. Bleah.

18. #5518 SP
    Member BlueLightning's Avatar
    L-am gasit foarte ieftin acolo la oferta. In rest era muult prea scump. Eh. Sper sa fie in eng. Daca nu. Ma descurc si cu germana, mai greu, da merge

19. #5519 SP
    Junior Member marius_bogdan's Avatar
    Need For Speed: Rivals PS3 | Zavvi.com
    Ce e cu reducerile astea?(doar la ps3?) Am vazut la unele produse multi buy. La nfs scrie save 26. Daca platesc prin pay pal pot comanda cu un euro sau o lira transportul?

20. #5520 SP
    Member nutzule's Avatar
    nfs rivals a fost si 22 L, iar daca adaugi si un cod de reducere , gen 10%, iesi la 20 L

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.