mda...In orice caz, mai multe detalii despre comezile de la Amazon (ori de la selleri ce vand prin Amazon) gasiti aici: https://www.amazon.co.uk/gp/help/cus...nodeId=3149571
O singura data am avut probleme (comandasem printr-un seller) si am optat pt varianta de gift certificate, dupa care am plasat comanda la alt seller. Am asteptat inca o saptamana pentru livrare dar nu a fost capat de tara.
Foarte rar se-ntâmplă ca și comenzile de la Amazon să nu ajungă la destinație, cu sau fără tracking number.
Momentan nu trebuie să te îngrijorezi naz, cel mai probabil vei primi pachetul la începutul săptămânii viitoare. Faptul că ai primit deja o altă comandă nu are nicio importanță, deoarece este foarte probabil ca despatch-ul să fi fost făcut la date diferite și din depozite diferite. (Dacă comanzi din UK, nu-nseamnă neapărat că produsul va fi livrat de acolo. De exemplu eu mi-am luat ultimul xbox de pe amazon.co.uk, dar a fost expediat de amazon Germania.)
Royal mail ajunge, in general, in 2-3 zile si este transport direct. DHL-ul folosit de amazon ajunge intre 10-20 zile (in medie). Eu la munca primesc materiale din Europa tot prin acest tip de transport si dureaza mai mult pentru ca ajung cu tirul si circula din tara in tara sa colecteze produsule pentru Romania (de ex). Dupa care se mai pierde aprox 1 zi la vama + oficii postale. Serviciul nu este express, au si optiunea aceasta dar costa de X ori mai mult.
Nu este o regulă. Am primit produse prin DHL de la Amazon și în 5 zile lucrătoare la transport normal, depinde de mulți factori.
Multumesc celor care mi-au raspuns! Spre surprinderea mea, coletul a ajuns tot prin Posta Romana. Putin cam sifonata cutia si a mai si trantit-o in fata mea postarita, dar produsul e ok.
Ce i-as mai da eu afara pe capete..
Nu am mai comandat nimic de mult timp de pe ShopTo si vreau sa stiu daca inca e ok sa comand de la ei, adica sa nu-si fi schimbat politica sau ceva. Deobicei erau foarte prompti si trimiteau din timp jocul sa-l am in ziua lansarii. Am facut pre-order la GTA V si vreau sa fiu sigur ca o sa-l am pe 17 septembrie.![]()
A cumparat cineva precomenzi de la 365games.co.uk si poate sa -mi spuna cand ajunge jocul in raport de data lansarii?
^Salut am avut 3 precomenzi la ei.In general ajung ( cu lansare marti , vineri ajung) insa am avut o neplacere cu niste dlcuri ei bineinteles nefiind de vina- furnizorul cica dar mi-au oferit un voucher de 5£ Ii recomand doar pt shippingul fulger care il au la comenzi normale. Mai bine apelezi la ShopTo.net pt preorders/.
Un mic update in legatura cu livrarile de la Zavvi.com. Metoda postata anterior prin care se plateste 1 lira/comanda functioneaza in continuare. Daca nu stiti despre ce vorbesc, verificati aici: http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post954035
Insa, am descoperit ca daca pretul comenzii depaseste 75 lire transportul este gratuit chiar si pentru Romania. Asadar, cei care vreti sa faceti niste cumparaturi mai consistente puteti renunta la metoda prezentata de mine si sa comandati in mod normal.![]()
ref. la zavvi si metoda luiReNeGaDe124, dupa ce fac plata imi apare un HTTP Status 404 - /zavvi/checkout/checkout-complete.jsp dar comanda si plata sunt procesate OK.
A cumpărat / folosit cineva Pre-order Pack (cel 29.99 lei) de la Altex până acum? Știu că au folosit tactica asta la mai multe jocuri.
Eu mi-am luat pentru AC 4 (http://m.altex.ro/precomanda-assassi...amul-the-watch) și din câte îmi dau seama nu îmi garantează ca voi avea o copie a jocului rezervată la data lansării, pentru a o cumpăra (ceea ce cam "învinge" scopul precomenzii). Tot eu trebuie să mă agit și să ajung pe 1 noiembrie în magazin și să sper că mai au ediția pe care o vreau.
Le-am dat mail la relații clienți să le sugerez ca pe viitor să le fie luate datele clienților care cumpără așa ceva, să pună de o parte produsul dorit și să le dea un telefon când acesta e în magazin.
Am primit următorul răspuns:
"Achitatand acel pre-order de 29,90 lei aveti produsul garantat pastrat pentru dumneavoastra , chiar daca nu mergeti in ziua lansarii."
În scapă mie ceva, sau răspunsul nu e chiar corect? Știe cumva Altex pe ce platformă și ce ediție să îmi păstreze, că pe mine nu m-a întrebat nimeni nimic...sau păstrează 9 exemplare (3 platforme x 3 ediții speciale) și mă lasă să aleg unul dintre ele la "scadență"? :-)
Vrea să le dau un mail înapoi și am zis să vă întreb și pe voi înainte, că să nu fiu în necunoștință de cauză.
Aparent, chiar o sa pastreze mai multe copii. Am vazut in descrierea produsului ca spunea sa activezi nu stiu ce cod pe care l-ai primit impreuna cu pachetul sau care este in el pe Assassin's Creed® 4 Black Flag - VIP Program | Official Site | Ubisoft . Dupa ce il activezi te va intreba pe ce platforma doresti sa fie jocul. Acolo alegi platforma dorita si in momentul in care ai intrat in joc si te-ai logat cu contul de Uplay, ceva continut aditional, adica cel din pachetul de pre-order va fi descarcat. Probabil in momentul in care ai activat codul si ai ales platforma, tipii de acolo le vor comunica celor de la Altex ce produse sa rezerve. Mie asa mi se pare normal, dar stim cati nebuni exista pe lumea asta si parca vezi ca pleci acasa cu toate 9 editiile ale jocului pe toate platformele![]()
Nu e chiar așa. Acolo unde te loghezi este un fel de beneficiu suplimentar pentru cei ce au ales să facă precomandă (indiferent din ce țară și ce magazin). Sunt destul de sigur ca nu comunică nimeni de acolo cu Altex, ca și de faptul că la alte precomenzi de acest gen dar pentru alte jocuri, nu înregistrai nici un cod pe nicăieri. De asemena acolo nu trebuie să specifici ce variantă vrei ci doar platforma. Asta cel puțin în teorie, pentru că în practică nu ți se cere și platforma. Bănuiesc ca totul se va face prin Uplay când primesc jocul. Am atașat cont de Uplay și la PC și la PS3 și probabil când atașez AC4 de Uplay PS3 atunci îmi va fi disponibil și conținutul suplimentar. Dar deja asta este altă poveste și nu știu de ce cei de la Altex au trecut pașii aceia acolo, când nu sunt în totalitate corecți.
Am o nelamurire!! Daca de exemplu....fac schimb cu cineva si primesc primul jocul apoi il trimit si eu dar jocul se "pierde" prin posta, cine e de vina si ce e de facut? Prima impresie ar fi ca n-am trimis jocul dar dovedind contrariul cu factura trimiterii!
By AlanPoe in forum Carti si Comics
By MonkY in forum Polls
By MonkY in forum Apple
By MonkY in forum Hot Story
By MonkY in forum Travel & Fashion
Bookmarks