Sunt de acord cu Tudoran.
Single Player nu se prea merita dar e foarte bun pentru local multiplayer.
Am jucat 4 de-odata si este cam haotic dar si distractiv daca fiecare stie ce sa faca.
Daca ai cu cine sa te joci, merita 15 lire.
Sunt de acord cu Tudoran.
Single Player nu se prea merita dar e foarte bun pentru local multiplayer.
Am jucat 4 de-odata si este cam haotic dar si distractiv daca fiecare stie ce sa faca.
Daca ai cu cine sa te joci, merita 15 lire.
Si mie mi se pare aiurea sa iau un joc pt caterinca din mp, pt mine un joc fara poveste in sp e un joc de 2 lei. Dar nah, fiecare cu piticii lui
Daca banii ar creşte in copac l-aş încerca, in acest caz prefer sa nu arunc 16 £ pe fereastră, iar consola nu o modez ca sa încerc toate minunăţiile![]()
mai ieftin ca aici nu gasesti
12 + 1 Month Xbox Live Gold Membership + Black Ops II 2 Avatar Hat (Xbox 360) CD Key, Xbox Live Key - cdkeys.com
^ Astea sunt worldwide?
LE: Region: Worldwide
---------- Post added 01-04-2013 at 05:21 PM ----------
Mda, am cumparat de pe cdkeys, mi-au cerut numarul de telefon pentru verificare, nu a mers optiunea de SMS, mi-a zis sa selectez sa ma sune, de 2 ore nu m-a sunat nimeni. Fix pix
Contact Us
Scrie-le aici. O sa te ajute in cateva minute.
Am dat de ei intre timp si mi-au facut refund. Au raspuns repede. Am incercat sa fac iar comanda si nu a mers. Oh well...
Hello Andries Felix,
Thanks for placing your order with us at zavvi, order number 269xxxxxx
We're sorry that your order for the product(s) below has not yet been sent.
- Warhammer 40,000: Space Marine
We're sorry this has happened. We're continuously looking for ways to improve the service we offer to you and we really hope you'll give us a chance to do better next time.
Mda....
Asa am patit si eu cu Zavvi. Imi comandasem Assassin's Creed statue: Connor the Hunter. Dupa 4 luni de asteptare le-am dat mail, au spus ca coletul s-a intors la ei, desi eu nu am primit nimic de la posta. Le-am spus sa il retrimita, am mai stat 2 luni, acelasi lucru. Intr-un final dupa zeci de mesaje am reusit sa imi obtin banii inapoi desi eu vroiam neaparat figurina respectiva... 6 luni cu banii blocati, fara niciun resentiment din partea lor, nici macar un voucher cadou, nimic...
![]()
Media Galaxy
CADOU Playstation 3 Slim(in poza este SuperSlim, despre el este vorba) la toate ultrabookurile din promotie! (la Media Galaxy)
Nici eu nu am reusit ,am ales optiunea cu paypal , pe urma m au redirectionat inapoi pe site unde mi-au cerut adresa ,nu stiu de ce tot era corect numai la judet m-au pus sa aleg si cand sa dau place order,nu s-a intampla nimic.Am incercat de vro 3-4 ori si degeaba,sper sa nu m- au taxat![]()
Eu am rezolvat-o pana la urma. I-am dat mail tipului care mi-a restituit banii si i-am zis ca o sa mai incerc odata. Am facut iar comanda dar din nou nu am putut verifica contul prin telefon asa ca mi-au cerut o copie a permisul de conducere. Apoi am reusit sa accesez codul si am in sfarsit gold dupa cateva luni bune de pauza
Toata treaba asta a durat o ora, iar de fiecare data mi-a raspuns in maxim 10 minute si conversatia a fost destul de lunga. Desi am avut probleme cu ei, ii recomand pentru ca au sarit sa ajute constant.
plm cam multa bataie de cap pt ca sunt mai ieftini cu o lira
---------- Post added 03-04-2013 at 10:44 PM ----------
Am comandat un card psn de 16 lire pe electronicfirst,am facut tot ce trebuia facut ,cand primesc de la ei un mail unde imi spun ca produsul nu este pe stoc ,cu toate ca el figura in momentul in care am dat comanda.Dupa cateva ore primesc un alt mail de la ei cu codul ,dar din pacate mi au trimis unul pt xbox cu halo 4 si 2000 points. Le am dat mail inapoi,le am explicat cum a fost treaba ,si au zis ca o sa se rezolve,ca au multe comenzi.Maine le cer banii inapoi.
S a rezolvat problema ,am primit cod de PSN.Sunt curios daca acel cod de Xbox pe care mi l-au trimis mai este valabil,care aveti ai xbox sa l incercam??vreau un user serios,cu calificative multe.![]()
By AlanPoe in forum Carti si Comics
By MonkY in forum Polls
By MonkY in forum Apple
By MonkY in forum Hot Story
By MonkY in forum Travel & Fashion
Bookmarks