Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 251 of 381 FirstFirst ... 151 201 241 249 250 251 252 253 261 301 351 ... LastLast
Results 5,001 to 5,020 of 7612

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #5001 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Sunt de acord cu Tudoran.
    Single Player nu se prea merita dar e foarte bun pentru local multiplayer.
    Am jucat 4 de-odata si este cam haotic dar si distractiv daca fiecare stie ce sa faca.

Daca ai cu cine sa te joci, merita 15 lire.

2. #5002 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    L-am jucat la Eurogamer expo inaitne sa se lanseze (si in urma cu cateva saptamani). Si mi s-a parut de departe unul dintre cele mai bune jocuri de acolo: 4 player co-op, distractie garantata, usor de prins, tine la fanbase, nimeni nu domina niciodata, personaje destul de balansate etc. De departe unul dintre cele mai bune exclusive-uri aparute recent. La o petrecere ar face furori. Mie se pare aiurea cand lumea judeca un joc "pt ca am vazut pe net nush ce" sau "e pentru copii" sau nu stiu ce. Try the game, then judge.
    Si mie mi se pare aiurea sa iau un joc pt caterinca din mp, pt mine un joc fara poveste in sp e un joc de 2 lei. Dar nah, fiecare cu piticii lui
    Daca banii ar creşte in copac l-aş încerca, in acest caz prefer sa nu arunc 16 £ pe fereastră, iar consola nu o modez ca sa încerc toate minunăţiile

3. #5003 SP
    Junior Member GDoG's Avatar
    Quote Originally Posted by andreiaka View Post

cat ai platit ?
    Va recomand un site unde sunt coduri live foarte ieftine, eu mi-am cumparat 13 luni cu 180 RON.
    prepaidgamecards.com

4. #5004 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by GDoG View Post
    Va recomand un site unde sunt coduri live foarte ieftine, eu mi-am cumparat 13 luni cu 180 RON.
    prepaidgamecards.com
    mai ieftin ca aici nu gasesti

12 + 1 Month Xbox Live Gold Membership + Black Ops II 2 Avatar Hat (Xbox 360) CD Key, Xbox Live Key - cdkeys.com

5. #5005 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    ^ Astea sunt worldwide?

LE: Region: Worldwide

---------- Post added 01-04-2013 at 05:21 PM ----------

Mda, am cumparat de pe cdkeys, mi-au cerut numarul de telefon pentru verificare, nu a mers optiunea de SMS, mi-a zis sa selectez sa ma sune, de 2 ore nu m-a sunat nimeni. Fix pix

6. #5006 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Si ce imi zice cand incerc sa downloadez din nou:
    Attached Images Attached Images captur-de-ecran-2013-04-01-la-17.27.07.png

7. #5007 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Si ce imi zice cand incerc sa downloadez din nou:
    Contact Us

Scrie-le aici. O sa te ajute in cateva minute.

8. #5008 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am dat de ei intre timp si mi-au facut refund. Au raspuns repede. Am incercat sa fac iar comanda si nu a mers. Oh well...

9. #5009 SP
    Member felixanu's Avatar
    Hello Andries Felix,
    Thanks for placing your order with us at zavvi, order number 269xxxxxx
    We're sorry that your order for the product(s) below has not yet been sent.
    • Warhammer 40,000: Space Marine

We're sorry this has happened. We're continuously looking for ways to improve the service we offer to you and we really hope you'll give us a chance to do better next time.
    Mda....

10. #5010 SP
    Junior Member GDoG's Avatar
    Quote Originally Posted by felixanu View Post
    Hello Andries Felix,
    Thanks for placing your order with us at zavvi, order number 269xxxxxx
    We're sorry that your order for the product(s) below has not yet been sent.

• Warhammer 40,000: Space Marine

We're sorry this has happened. We're continuously looking for ways to improve the service we offer to you and we really hope you'll give us a chance to do better next time.
    Mda....
    Asa am patit si eu cu Zavvi. Imi comandasem Assassin's Creed statue: Connor the Hunter. Dupa 4 luni de asteptare le-am dat mail, au spus ca coletul s-a intors la ei, desi eu nu am primit nimic de la posta. Le-am spus sa il retrimita, am mai stat 2 luni, acelasi lucru. Intr-un final dupa zeci de mesaje am reusit sa imi obtin banii inapoi desi eu vroiam neaparat figurina respectiva... 6 luni cu banii blocati, fara niciun resentiment din partea lor, nici macar un voucher cadou, nimic...

11. #5011 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Media Galaxy
    CADOU Playstation 3 Slim(in poza este SuperSlim, despre el este vorba) la toate ultrabookurile din promotie! (la Media Galaxy)

12. #5012 SP
    Member flightcrank's Avatar
    ^ Astea sunt worldwide?

LE: Region: Worldwide

---------- Post added 01-04-2013 at 05:21 PM ----------

Mda, am cumparat de pe cdkeys, mi-au cerut numarul de telefon pentru verificare, nu a mers optiunea de SMS, mi-a zis sa selectez sa ma sune, de 2 ore nu m-a sunat nimeni. Fix pix
    Nici eu nu am reusit ,am ales optiunea cu paypal , pe urma m au redirectionat inapoi pe site unde mi-au cerut adresa ,nu stiu de ce tot era corect numai la judet m-au pus sa aleg si cand sa dau place order,nu s-a intampla nimic.Am incercat de vro 3-4 ori si degeaba,sper sa nu m- au taxat

13. #5013 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu am rezolvat-o pana la urma. I-am dat mail tipului care mi-a restituit banii si i-am zis ca o sa mai incerc odata. Am facut iar comanda dar din nou nu am putut verifica contul prin telefon asa ca mi-au cerut o copie a permisul de conducere. Apoi am reusit sa accesez codul si am in sfarsit gold dupa cateva luni bune de pauza

Toata treaba asta a durat o ora, iar de fiecare data mi-a raspuns in maxim 10 minute si conversatia a fost destul de lunga. Desi am avut probleme cu ei, ii recomand pentru ca au sarit sa ajute constant.

14. #5014 SP
    Eu am rezolvat-o pana la urma. I-am dat mail tipului care mi-a restituit banii si i-am zis ca o sa mai incerc odata. Am facut iar comanda dar din nou nu am putut verifica contul prin telefon asa ca mi-au cerut o copie a permisul de conducere. Apoi am reusit sa accesez codul si am in sfarsit gold dupa cateva luni bune de pauza

Toata treaba asta a durat o ora, iar de fiecare data mi-a raspuns in maxim 10 minute si conversatia a fost destul de lunga. Desi am avut probleme cu ei, ii recomand pentru ca au sarit sa ajute constant.
    plm cam multa bataie de cap pt ca sunt mai ieftini cu o lira

---------- Post added 03-04-2013 at 10:44 PM ----------

Am comandat un card psn de 16 lire pe electronicfirst,am facut tot ce trebuia facut ,cand primesc de la ei un mail unde imi spun ca produsul nu este pe stoc ,cu toate ca el figura in momentul in care am dat comanda.Dupa cateva ore primesc un alt mail de la ei cu codul ,dar din pacate mi au trimis unul pt xbox cu halo 4 si 2000 points. Le am dat mail inapoi,le am explicat cum a fost treaba ,si au zis ca o sa se rezolve,ca au multe comenzi.Maine le cer banii inapoi.

15. #5015 SP
    S a rezolvat problema ,am primit cod de PSN.Sunt curios daca acel cod de Xbox pe care mi l-au trimis mai este valabil,care aveti ai xbox sa l incercam??vreau un user serios,cu calificative multe.

16. #5016 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Pick me, pick me!

17. #5017 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Or me!

18. #5018 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by flightcrank View Post
    S a rezolvat problema ,am primit cod de PSN.Sunt curios daca acel cod de Xbox pe care mi l-au trimis mai este valabil,care aveti ai xbox sa l incercam??vreau un user serios,cu calificative multe.
    Or maybe me?

19. #5019 SP
    Member eneea's Avatar
    pick me pick me!!!!

20. #5020 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Bine atunci, eu ma retrag din concurs, las pe altii mai tineri.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.