Cred ca la Wii U se referea SWTFU doar a trecut gresit acolo...intre timp mi-am ridicat jocul NintendoLand de Wii U pe care astia au avut bine-nteles obrazul sa il trimita desi nu am ce face cu el, dar am zis ca il iau ca sa nu-mi poata ei reprosa ca nici eu nu mi-am onorat preluarea unei comenzi...
Plus pot confirma ca jocul nu a fost trimis dintr-un depozit, ci dintr-un magazin Media Galaxy(eu am comandat de pe site-ul Altex, deci stocurile comunica intre ele si nu-mi imaginez sa nu fie updatate in timp real) din Bucuresti (n-am retinut exact care) fiindca scria pe spate la expeditor numele si datele lor. De asemenea se vede ca este luat de pe raftul unui magazin, fiindca are inca etichete de pret lipite pe el (de la 279RON pret initial pana la 89RON barat si pus alta eticheta cu 59RON) deci daca spui ca este si Wii U la vreo-un magazin de-al lor, atunci chiar sunt nesimtiti, fiindca se pare ca intr-adevat expediaza si din magazine nu doar dintr-un depozit...si ca mie mi-au anulat numa asa fara motiv comanda...si daca nu mai aveau nu era de scuzat ca onoreaza preferential comenzi, dar asa......ce mai pot zice
Intre timp de la ANPC am primit doar confirmarea si numarul de inregistrare al sesizarii facute de mine...astept rezultatul...
Bookmarks