Nu cred ca trimit in RO console, ia de pe amazon, ultimele 2 console comandate mi-au venit direct la usa prin Cargus
Nu cred ca trimit in RO console, ia de pe amazon, ultimele 2 console comandate mi-au venit direct la usa prin Cargus
Nu e nevoie, cu ambalajul standard le-am primit in stare excelenta pe amandoua, nu mai retin exact cat a fost transportul pt. ca am mai comandat si cate ceva pe langa, dar numai pt. consola cred ca a fost 8-9 lire, avand in vedere ca iti vine la usa mi se pare foarte ok.
Riscant sa-ti cumperi console direct din alta tara. Cu garantia ce faci? Cati bani ai scutit?
E garantie internationala si o trimit in strainatate in caz de ceva. In plus de asta, ma indoiesc ca voi avea probleme cu ea. Am scutit vreo 400 lei. Eu zic ca merita![]()
Mai mult ca sigur nu o sa ai probleme cu ea. De la Jasper, rata mortalitatii a scazut drastic, cu noile revizii, la fel, a scazut. Sa nu ai niciun fel de grija cu ea, va tine mult si bine.
Tudy, asta -> Xbox 360 Console 250GB (250GB Hard Drive) (Xbox 360): Amazon.co.uk: PC & Video Games@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/31V-DIo4VcL.@@AMEPARAM@@31V-DIo4VcL ai luat? Tare mi-as lua si eu una de ziua mea, chit ca n-am unde sa o pun![]()
Si vad ca pentru 15 lire in plus poti sa-ti iei si 12 luni de LiveNu sunt deloc la curent cu preturile ce tin de Xbox si produsele din familia sa, dar cred ca e o afacere buna.
Salutare. Care mai sunt preturile pentru transport din UK ?
ShopTo? (parca 3 lire per produs)
TheHut? (parca 2 lire per produs)
Zavvi? (parca 2 lire per produs)
La Shopto sunt 3, The Hut nu stiu, dar la Zavvi doar o lira. Mai nou, in ultimele saptamani la Zavvi a fost grautit.
Dintre astea 3, care e cel mai ok cu comenzile (si relatiile cu clientii, in caz de pierdere)?
Cel mai OK cu pierderile e ShopTo dintre astea. Hut si Zavvi (aceeasi firma) au cel mai infect customer service din cate mi-a fost dat sa vad. Pai cand am avut intrebari la Amazon si m-au luat aia cu raspunsuri aveam impresia ca ma ung cu miere.
Recomand sa folosesti Hut/ShopTo si sa platesti doar prin PayPal. In felul asta in caz de pierdere raspund mult mai repede pentru ca-i obliga PayPal la refund. La plata cu cardul trebuie sa astepti ingrozitor de mult la ShopTo (cam 1 luna jumate pana sa faci claim. ce-i drept, se rezolva repede) iar aia de la Hut abia daca te baga in seama.
Deci daca platesc cu paypal, in principiu sunt buni toti 3. Oricum, amazon uk e tata lor, mi s-a intamplat odata sa nu-mi ajunga ceva si dupa cateva zile deja au trimis pachetul din nou, sunt excelenti.
By AlanPoe in forum Carti si Comics
By MonkY in forum Polls
By MonkY in forum Apple
By MonkY in forum Hot Story
By MonkY in forum Travel & Fashion
Bookmarks