BoDoPSX, tine si de postas. Eu de exemplu primesc numai avizul si ma duc si ridic personal de la posta, n-am primit niciodata acasa nimic. Cu sau fara tracking![]()
BoDoPSX, tine si de postas. Eu de exemplu primesc numai avizul si ma duc si ridic personal de la posta, n-am primit niciodata acasa nimic. Cu sau fara tracking![]()
Va multumesc pentru raspunsuri. Eu unul vroiam sa dau comanda de ceva mai mare decat un joc. Si anume un live pack. Ma rog, transportul ajunge la jumatatea pretului produsului, si nu se merita. Ma rog, o sa-l iau prin intermediari.
la mine e postasu super de treaba , ma inteleg bine cu el si imi aduce tot ce primesc din strainatate chiar daca are sau nu tracking.
Taw nu stiu de ce tot pomenesti de Robert Dinu el e in concediu si dabea in martie o sa renceapa comenzile. dabea astept
Taw mersi, dar deja am vb cu webpredator. Chiar daca ajunge un pic mai scump, cuvantul este cuvant si nu e frumos sa dau inapoi.
Multumesc pentru raspuns![]()
Salutare , astazi vreau si eu sa imi comand un joc de pe thehut.com , iar dupa ce il comand imi vine prin posta la domiciliu sau trebuie sa ma duc sa il ridic ?![]()
nu prea as mai recomanda thehut.com de cand posta din UK e cu probleme. (foarte multi angajati dati afara)
Am 3 jocuri care nu au venit inca de mai bine de o saptamana. Unui prieten i-a venit in 29 de zile un joc. Asta doar de pe thehut, dar si pachete de pe 4 februarie trimise din UK care inca nu au ajuns (de pe ebay).
la thehut, dupa ce am primit mail-ul de confirmare a expedierii, in patru[4] zile am avut pachetul in Brasov.
nici eu nu prea mai comand de pe thehut deoarece am un joc care inca nu a venit si acuma astept actele sa semnez si sa le trimit prin fax sa mi-l trimita din nou , dar na totusi am zis sa incerc si mi-am mai comandat niste jocuri sa vad cum merg acuma, sper ca dupa noul look se fie mai seriosi
Anyway, are cineva idee cu shopto.net cat costa transportul ca sa aleg cu tracking number? Si cat de rentabil e la un joc, respectiv la cate incepe sa fie rentabil (5 jocuri cumparate odata, etc.)?
Transportul de pe shopto.net costa minim 3.5 lire si are tracking. Ei nu trimit mai multe jocuri la pachet, trimit cate 1 joc pe pachet si, in functie de joc, au limita de 1 sau 2 copii ale aceluiasi joc pentru acelasi user. Deci nu se pune problema de rentabil daca iei 5 jocuri pentru ca vei plati pentru fiecare in parte transportul.
Am avut Lips cu pre-order... au zis ca l-au trimis, am facut si reclamatia aceea pe fax. Au trecut 3 luni si tot ce primesc de la ei sunt scuze de genul:So, no more thehut for me !We are aware that your order for the item(s) below is still outstanding and apologise that this has not yet been sent. Order number 7983468We remain in contact with our suppliers and will keep you updated as soon as we are able to send the item to you.
- Lips
sper sa nu fie cazul la mine , macar sa mi-l trimita din nou jocul . nici nu mai stiu ce sa fac de unde sa imi mai comand jocuri inafara de shopto, am auzit MonkY ca si tu ai avut probleme cu play-asia ca-m tot asa ceva.
Bookmarks