Cred ca ne-am facut iluzii...si a fost o eroare faptul ca eu am putut comanda
Iata raspunsul celor de la TheHut
"Dears,
Why I cannot set up a default address? I am living in Romania, but Romania is missing from the list. Even though appear in the list of delivery Countries.
Thank in advance,
Adrian
One of our customer services advisors has reviewed your query and we are able to confirm the following:
Dear Adrian
Thank you for contacting thehut.com regarding the inability to set up a default address for yourself.
Unfortunately thehut.com is unable to deliver to Romania.
If there is an error on the website which states that we are able to deliver to Romania, we will fix this as soon as possible.
I apologize for any inconvenience this has caused.
Kindest Regards,
Kathleen
Customer Service Advisor.
thehut.com"
pe la cat ajunge un volan cu 3 pedale si schimbator de viteze care sa fie compatibil cu Xbox360 cat si PS3 respectiv Forza Motorsport4 si GT5?
de preferat ceva simplu din Romania
Le e frica ca la cat de bine stiu ai nostrii sa fure , o sa le ia direct din dispeceratele postale?
Pana la urma care-i faza cu astia? Chiar asa am speriat lumea?
Cand vin straini la noi zic : Mama ce oameni draguti pe aici , sunt de treaba , caldurosi , nu te resping cum fac aia din vest (asta mi-a spus-o un prieten belgian)
This thing sucks so badly!
va merge http://shopto.net/ ?wtf...mie-mi da timedout de aseara. Nu-mi pot plati jocurile
![]()
Le dau eu lor tot update...
---------- Post added 13-08-2012 at 11:15 PM ----------
Vad eu bine sau acum transportul standard (cel de ~ 3 lire) e FREE?![]()
La precomenzi vad ca transportul pentru First Class (No Tracking) si TNT - Global Economy este gratuit. Insa, daca incerc sa comand ceva de pe stoc pretul pentru First Class este �2.35, iar TNT este �18.20. Probabil este doar o chestie temporara, o eroare datorata noului site. Nu va faceti mari speranta ca o sa ramana gratuit.
pt Romania, astazi, este disponibila DOAR metoda de shipping "First Class (with tracking) - 8.32 lire"![]()
astazi sau de astazi?
...pai si daca mi-am platit 3 jocuri pre-order (care aveau standard de 3 lire) cum fac? Nu mi le trimit?
vb. cu ei sa lamurim problema, revin.
avand in vedere ca "ieri" era FREE, "astazi" este only tracked, maine cine stie ce va fi...
Probabil ca "de astazi" este Only Tracked.![]()
vad c-au revenit la preturile vechi
dar:
...ei fac update la site, frate.[ Sorry, there was an error processing your transaction with our payment provider.
Status:
INVALID
4028 : The related transaction cannot be found.
Cei de la Insert Coin - the leading name in video game inspired t-shirts and hoodies au reduceri la unele tricouri si hanorace gaming related. Cateva exemple:
Obedience. Duty. Loyalty. - Insert Coin Clothing - �11.00
Umbrella Corporation - Insert Coin Clothing - �8.00
Origami Sheet - Insert Coin Clothing - �8.00
CEC / Ishimura - Insert Coin Clothing - �12.00
Ryan Industries - Insert Coin Clothing - �15.00
Officially licensed Assassin's Creed (Ubisoft) video game hoodie - Monteriggioni Auditore Grey - �29.75
De asemenea, cu urmatorul cod aveti reducere �8.00 din totalul comenzii: PSM312SAVE8QUID
Transportul costa �7.00.
Zavvi Help - Which countries do you deliver to?
Is this true?
Bookmarks