Gameshop.ro si-a dat duhul?
azi dimineata mergea....are cineva nr lor ?sa vedem macar daca isi onoreaza precomenziile...sau poate e mult asteptata schimbare de site..
Probabil au luat-o ca pe o jignire, acea presupunere.
O fi site-ul lu' Varanu' ca numai ai lui se supara pt orice![]()
Sa nu facem presupuneri pentru ca nu se bazeaza pe nimic si sunt eronate. Nu este vorba de a opri pe cineva.
Daca se doresc informatii corecte - putem sa intrebam inainte sa postam. Daca se doreste o distractie, o bascalie - ok, nicio problema![]()
Nu face nimeni bascalie, daca nu este cazul. Insa aici suntem o comunitate in care fiecare are dreptul la o opinie nu? Daca s-au facut presupuneri, fie ele si eronate, n-ar trebui sa fie nicio problema! Gameshop.ro vine si clarifica situatia, punct. Lucru care s-a intamplat de altfel insa ati tinut sa trageti si o palma la fund celor care presupun eronat si nu era cazul.
In fine, e bine ca s-a clarificat situatia .![]()
Doamne fereste, ce palma? Am rugat respectuos sa nu se faca presupuneri eronate, bazate pe nimic concret, desi este la un PM distanta clarificarea.
I'm out![]()
la mine functioneaza, am facut comanda si ieri si azi si este deja dispatched, insa asa cum am spus mai sus, mie nu mi-a fost sters contul la momentul respectiv, asadar mi-a ramas adresa inregistrata.
Le-am pus o intrebare legata de aspectul asta "Romania e pe lista insa nu putem selecta tara la delivery"
au raspuns:
"I think it depends upon the item that our purchasing. Some items are not able to sent there. This may be the problem. Thanks Z"
am incercat si cu toale si cu jocuri...a mers orice.
Conditia la acest moment este sa folositi un cont care n-a fost sters!
Sugestia mea: mai incercati prin diferite canale, Facebook sau twitter sa le puneti intrebari
pai da...au aceiasi buba si pe zavvi si pe hut. le-am dat pe twitter celor de la TheHut sa vedem ce raspuns au.
Daca intrati pe site-ul zavvi.es (Spania) o sa vedeti ca acolo inca au la exceptii Romania.
"We ship to addresses inside and outside the United Kingdom with the exception of the following countries:
Brazil
Argentina
Mexico
Pakistan
Romania"
Iar pe zavvi.com desi mesajul nu mai apare, atat Brazilia, Argentina, Mexic, Pakistan si Romania nu pot fi selectate
e gaura neagra acolo!
partea buna pt mine (deocamdata) e ca pot comanda...lol
si mie imi merge contul cu adresa de romania pusa dar nu poti adauga alta cu tara romania
dar cu 6 lei/lira nu prea mai merita...
cand rezolva oare problema asta? ca as vrea sa imi comand si eu niste jocuri. ca in ultimele 3-4 luni nu miam cumparat nimica, din cauza unor probleme financiare
bine ca trimit in zimbabwe dar nu in romania![]()
By AlanPoe in forum Carti si Comics
By MonkY in forum Polls
By MonkY in forum Apple
By MonkY in forum Hot Story
By MonkY in forum Travel & Fashion
Bookmarks