le-ai citit mail-ul?
Deja sunt atat de dezgustat de ce se intampla cu eMag si Altex incat eu cred ca o sa renunt... Am ajuns sa ma stressez si sa ma cert pt. produse de 10 si 20 de LEI... Ma intorc la amazon, ebay si digital buy unde nu e ca la "alba-neagra". Nu m-am stressat in viata mea cat am facut-o in ultimele luni cu eMag si Altex... Si deja nu ma mai enerveaza suma in sine, cat faptul ca pe mine ma minte in fata ca nu exista jocul, in timp ce altcineva il primeste. Puteau sa-mi spuna frumos "nu se poate", renuntam si gata... Dar asa, parca e prea mult.
Apropo de piata din RO, fara a fi un atac la Razvan de la Gameshop, dar ne incuraja sa luam din Romania ca facem un bine. Acum unde e cand sunt problemele?
Emag ieri cand am sunat: da, intr-adevar unii au primit jocul, insa stocul a fost mic. Zic, pai acum apare in stoc, cum naiba nu se poate livra si pentru altii? Raspuns: pe 5 aprilie vi-l livram sigur)
Te rog reciteste ce am scris. Am spus sa va uitati cu atentie pe toate site-urile care ofera precomenzi pentru a alege cea mai buna varianta pentru voi. S-a dovedit ca in cazul MK X este o oferta multa mai buna ca pret si bonus fizic etc in Romania. Asta este tot. Verificati toate variantele pentru a lua cea mai buna decizie.
Nu gestionez modalitatea de onorare a precomenzilor/comenzilor clientilor nostri din retail. Inteleg problemele mentionate, le-am semnalat catre dumnealor. Din ce am inteles, deja sistemul de precomanda s-a modificat intr-unul transparent si care permite confirmarea comenzii prin email la Altex.
Faptul ca nu livreaza articole puse la promotie, depinde de ei. Inteleg ca nu comunica extraordinar de bine, va pot ajuta prin forward catre departamentul lor de customer suport sau daca imi dati un numar de reclamatie pe PM.
Repet - nu lucrez pentru Altex/Emag/Alt retailer, unele dintre produsele de aici nici nu sunt reprezentate de noi. Nu distribuim The Order de exemplu... nu am informatii despre problema/rezolvare in cazul acestuia...
Va pot ajuta cu orice problema aveti cu Gameshop.ro, respectiv pot insista sa se produca schimbari in sistemele de precomanda/bonusuri fizice/informatii necesare pe produsele pe care noi le reprezentam. Pentru acestea va stau la dispozitie oricand pe PM sau pe threadul dedicat.
Din ceea ce stiu, avem livrare 100% la timp in 2015 pe Gameshop, de asemenea toate produsele distribuite de noi au ajuns in stoc retail la timp, nu am avut nicio intarziere. Mai departe de acolo, trebuie sa livreze acesti clienti catre voi. Am inteles ca au modificat procesul de precomanda, sper sa fie un pas inainte.
Multumesc.
Eu ieri le am facut o sesizare pe site sa i intreb de joc iar acum vad ca au schimbat statusul comenzii din "inregistrata" in "in tranzit spre showroom".
@RvsS, cred ca realizezi ca nu m-am luat personal de tine, ci de ideea pe care ai transmis-o spunand ca nu aducem beneficii pietei din Romania cand cumparam din afara. Dar si atunci s-au plans unii de felul in care se desfasoara lucrurile in Romania. Stiu ca nu lucrezi la ei si rolul tau este altul, dar tu esti "om din interior", mai mult decat noi, si ai putea avea mai mult succes decat noi sa le aduci la cunostinta haosul care se provoaca de fiecare data cand exista super-mega oferte.
Probabil ca o sa mai comande lumea de la Gameshop cand o sa incepeti sa practicati preturi mai pamantene. Daca voi faceti distributia catre Altex & Co si totusi aveti preturile mai mari decat ei cu cel putin 50 lei, e grav.
Cat despre sistemul de precomenzi, nu s-a schimbat nimic, tot in nori este. Tot asteptam sa se schimbe ceva, sa ne anunti si pe noi cand se reuseste.
Cred in acest lucru, mi se pare principalul pas inainte catre imbunatatire. Dar in acelasi timp nu trebuie facut acest lucru doar pentru ca suntem in Ro, ci daca exista conditii la fel de bune ca in alti retaileri, adica livrare la timp si preturi OK (ma refer la noutati). Daca aceste 2 conditii nu sunt indeplinite, sigur ca trebuie rezolvate, acestea sunt baza.
---------- Post added 26-03-2015 at 12:00 ----------
Editia de colectie va fi/este disponibila in Altex si Media Galaxy in cazul acestui titlu.
Era si o intrebare despre editiile de colectie la Batman - toate vor fi disponibile in Romania, va anunt in ce retaileri in scurt timp. Multumesc.
MonkY, nu te enerva...ca nu are rost. Stiu e simplu de zis, si eu am avut aceasi problema anul trecut cu cei de la Altex. Atunci a fost o promotie "fulger" la Wii U, redus de la 1200RON la 600RON...am comandat aproape in clipa 2 cand a aparut, fiindca fix in dimineata acea m-am gandit sa belesc ochii la Wii U, si dand la un moment dat "Back" pe browser am vazut exact cand a intrat la oferta. Am comandat mi s-a confirmat comanda in scris (pe email) ca dupa-masa sa primesc un email sec cum ca "Comanda a fost anulata"...atat...nici-o explicatie, nimic. Am aflat apoi ca alti useri de pe forum primisera produsul, desi comandasera dupa mine. Ii multumesc si ii sunt recunoscator pana in ziua de azi user-ului care m-a ajutat sa pot dovedi ca s-a intamplat o nedreptate. I made my case, am trimis totul la ANPC si dupa o luna m-a sunat cineva de la Altex sa imi spuna ca ei ar dori sa-si onoreze comanda. Dupa doua zile am fost din nou sunat de catre o domnisoara sa ma intrebe daca a fost totul ok, si sa ma roage sa le trimit un email in care sa scriu ca am rezolvat amiabil problema. Evident, m-am prins si am intrebat-o daca doreste sa o trimit direct celor de la ANPC, si mi-a zis ca da
Oricum, tin minte ca cel mai enervant a fost cand ii sunam, si stateam cate 15 minute sa-mi cante melodia lor in ureche pana raspundea cineva, si chiar si cand imi raspundeau ma abureau si ma minteau ca pe ultimul fraier. Acum, ca privesc inapoi, ma amuz la ce fraier am fost ca m-am enervat in asa hal...dar, cand esti in situatia respective, iti sare siguranta.
De atunci din pacate s-au modificat multe in legislatie, si din cate am inteles retailerii online nu mai au atatea obligatii, DAR recomand totusi o reclamatie la ANPC.(iti pot da niste idei pe PM).
Inainte sa sara cu gura colegul eagle-eye...dati-mi voie sa spun, ca sunt de acord, ca totusi saraci incearca, fac oferte, sunt singurii de la care mai poti cumpara la preturi decente etc etc. (mi s-a reprosat si atunci cand am facut eu anul trecut reclamatia)...DAR sa nu uitam totusi, ca ei nu fac un serviciu in folosul comunitatii, este totusi un business din care ei fac bani (altfel, ar renunta, nu ar face-o de dragul gamerilor). Sa arate acelasi nivel de bun simt si respect fata de client indiferent ca el cumpara un frigider care mai este disponibil in alte 100locuri, sau un joc care nu mai este disponibil decat eventual din strainatate. Este vorba despre respectul cu care isi trateaza clientul, si suntem noi unii, care nu acceptam sa fim batjocariti. Daca nu sunt in stare sa faca treaba ca lumea, sa lase loc altora. Si nu ma intelegeti gresit, eu am ramas in continuare client Altex, si chiar pot spune ca pot sa-i multumeasca ANPC-ului, ca au reusit sa pastreze un client, care am mai cumparat de la ei de atunci de cateva mii de lei.(nu doar jocuri!) Asa ca hai sa nu-l privim pe acest ANPC ca pe dracul cel negru al clientilor frustrati si antinationalisti, ci ca pe un organ al statului care obliga vanzatorii sa-si respecte clientii, lucru care de multe ori poate fi in avantajul vanzatorului.(in multe cazuri, si nu vorbesc de retaileri de jocuri ci in general, cred ca unii patroni chiar iau reclamatiile la ANPC ca pe un semnal de alarma, fiindca de multi ori ei nu stiu ce prostii fac angajatii)
Eu nici nu ma mai supar daca e pretul un pic mai mic sau mai mare la noi fata de altii. Ma apuca insa toti dracii cand cineva ma minte in fata (ma refer azi la eMag cand imi explica faptul ca jocul nu mai e pe stoc de vreo luna, in timp ce altii au primit ieri si azi jocul), sau cand dovedeste lipsa competentei obligatorie unui magazin online (ma gandesc la Altex care nu trimite jocul precomandat pe motiv ca "nu am confirmat ca-l vreau", asta desi am platit in avans cu cardul!). Adaugam peste asta si faptul ca eu comand printre primii si nu primesc nimic in afara mesajului ca "ne pare rau dar produsele comandate nu sunt pe stoc", iar altii care comanda peste 4-5 ore primesc aceleasi jocuri comandate. Astea ma calca rau de tot pe nervi... Am ajuns eu, care sunt colectionar inrait (nu pot sa traiesc pana nu miros un joc nou, proaspat desigilat)... sa iau jocurile in format digital (cateodata chiar mai scump decat varianta retail), doar pe motiv ca "macar asa scap de stress". C'est la vie! I need a break... se pare...
Citind atatea discutii aici pe forum legate de comanda The Order de pe emag m-am gandit sa le fac si eu o sesizare scrisa si sa intreb cand imi va fi livrat produsul comandat. La aproximativ 30 de minute de la trimiterea sesizarii am fost contactat telefonic de o domnisoara care m-a asigurat ca produsul imi va fi livrat intre 5-7 aprilie si ca va fi livrat tuturor celor care l-au comandat (desi nu am intrebat-o asta). Cum vorba aia "is satul de minciunile mele" raman oarecum circumspect legat de livrarea efectiva...to be continued I guess...
PS: Nici eu nu inteleg de ce pe gameshop sunt intotdeauna preturi mult mai mari decat la retaileri (chiar si cu reducerea de 10%). Daca ar fi doar un pic mai mari nici nu as sta pe ganduri si as comanda numai de pe gameshop (fiind ferm convins ca imi vor trimite comanda cu o zi inainte de scadenta cum au facut-o de fiecare data).
eMag a primit stoc mic saptamana asta si a onorat cateva comenzi. Acum am vorbit cu o domnisoara si mi-a zis ca in data de 5 primesc un stoc nou, mai mare si vor onora toate comenziile, urmand ca pe 6 Aprilie sa am jocul.
By AlanPoe in forum Carti si Comics
By MonkY in forum Polls
By MonkY in forum Apple
By MonkY in forum Hot Story
By MonkY in forum Travel & Fashion
Bookmarks