A cumpărat careva de pe jocurinoi.ro? Jocurile au coperta în limba engleza?
Sunt sanse fff mari sa nu aibe in engleza, dar nu este o limba anume. Ei iau de unde prind mai ieftin, inclusiv tari nordice.
Maine imi ajunge Little Hope (dupa ce astept de aproape 2 saptamani sa ajunga comanda de la eMag preplatita, care am si anulat).
Din pozele ce am vazut pe pagina lor de FaceBook, jocurile au coperta in engleza. Jocurile de la JRC si Altex/MG au sanse mai mari in a avea coperta in limba straina...am patit cu unele jocuri de PSVR.
Jocurile de la Altex/MG au cele mai mici sanse sa fie in alte limbi decat engleza. Mai sunt exceptii cand vedem romana, dar cam atat. Stiu ca s-a mai intamplat la o editie de colectie sa fie alta limba, dar in general sunt cazuri rare pentru ca ei nu prea iau de la acei furnizori. Nu stiu daca la VR e diferit, eu vorbesc strict din punct de vedere al jocurilor non VR.
De la JRC apoape in totalitate sunt in multi language d-ala "frumos", de aia nici nu cumpar de la ei. Bine, asta e un pitic de al meu pe creier, nu cumpar daca nu are coperta in engleza, desi astea cu "solo su" si uniquement sur" le gasesti mai ieftin mereu pe la magazinele online sau pe OLX.
Eu vorbesc din propria experienta. Cel putin 2 jocuri de PSVR au venit in limba straina (poloneza, maghiara, etc) de la Altex, Blood & Truth si inca un joc, ambele pentru PSVR.
Acolo (adica sectiunea VR) nu cunosc, de asta am zis. Eu am luat, in principiu, de la ei o mare parte din colectie, non VR. Fara probleme.
M-am invatat ca atunci cand iau de pe un site mai putin cunoscut, sa intreb inainte pe chat in ce coperta vin jocurile. Asa ma scutesc de un du-te vino cu jocuri care au coperta "necorespunzatoare".
CoD WWII luat de la MediaGalaxy. Dual language: engleza si araba
Game localized to Arabic. Also playable in English.
Not big fans of ww2 games arabii astia![]()
Eu 1 si era in Finlandeza. Nu mai zic de livrarea dupa 3 sau 4 sapt. Deci nu mai cumpar in veci de la ei.
Pe tine te inteleg, ai un razboi personal cu respectivul patron. E alegerea ta ca moderator daca vrei sa creezi anumite curente de opinie pe forum. Ce mi se pare ciudat, e ca duci o lupta inutila cu un business mic (de familie, probabil), in loc sa te bati cu marile afaceri din domeniu.
Eu ii prefer dintr-un motiv simplu. Au preturi excelente si imi dau (prin telefon) toate detaliile de care am nevoie. Fara sictireala. Iar faza cu 4 sapt. inarziere, da-mi voie sa nu te cred. Daca n-as fi cumparat de la ei mai ziceam. Cel mai mult a intarziat 7 zile.
Pai am documentat aici intarzierea, nu stiu despre ce vorbesti ca nu crezi. Comanda plasata pe 15.09 si livrata pe 05.10. Produs care aparea in stoc.
Nu are importanta ce am eu de impartit cu patronul, ci faptul ca se tin de manarii pe unde pot, ca sa iasa pe profit.
Din punctul meu de vedere, ca moderator sau simplu user aici sau oriunde vad ceva legat de ei, spun oricui sa stea departe de gluma asta de magazin. Dar oricum nu ma asculta nimeni si lumea ia de unde e cel mai ieftin - vezi cati comanda in continuare de la g2a si alte site-uri asemanatoare
In cazul meu, cel mai probabil au luat cat mai multe comenzi si dupa ce au atins un numar x, au mers si ei la cautari unde era cel mai ieftin, le-au luat si au venit sa le vanda cu profit.
Salutare!
Nu știu unde sa postez.
Am un cod de reducere 20% valabil pt achiziția FIFA21 standard edition de pe PS store.
Dacă a fost folosit, dați un semn!
Trimis de pe al meu SM-G973F folosind Tapatalk
Am incercat sa cumpar si eu ps plus pe un an, deoarece am vazut ca e la reducere, si nu ma lasa sa aleg digital download, ca sa primesc si eu codul instant, si sa nu mai platesc 20 de lei la transport. De ce nu ma lasa? Sunt logat, doar ca nu pot selecta acel buton.
De unde ati dat precomanda?
La jocurinoi si gamers au cele mai mici preturi eu am dat la jrc ca au si ceva steelbook ''cadou''
De la jocurinoi(adicaC&A) am vb cu ei pe Facebook și mi-au garantat că jocul ajunge pe 10 , chiar posibil pe 9. Acum dacă nu ajunge in ziua lansării nu mai contează la cât de amânat a fost jocul , dar măcar o să știu să nu mai comand de la ei. Așa mi-sa întâmplat la watch dogs legion , precomandă venită după 6 zile de la gamers.ro( pa ura și la gară nu mai comand niciodată de la ei)
E bine de stiut cu gamers.ro .
Eu va anunt cu jrc ... prima oara ce i incerc la precomanda
Au inceput leak uri pe youtube am vazut si eu
E caz particular ca ti-a intarziat tie de la Gamers RO, mie tot ce-am comandat de la ei a venit day one.
Bookmarks