Daca faci acum precomanda la Killzone 3 o sa-ti ajunga in ziua lansarii oficiale.
Exact!Killzone 3 - PS3
Nu era vorba despre Killzone 3 dar dacă ajung �n ziua lansării oficiale e ok.
Pt. titluri deja lansate și aflate �n stoc cam c�t durează ?
Shade, eu am zis de Killzone 3 cu titlul de exemplu. Dar, in principiu, daca dai comanda la un joc cu cel putin o saptamana inainte de data lansarii oficiale ai toate sansele sa iti ajunga in data respectiva. Si in general comenzile de pe ShopTo ajung foarte repede.
In 15 martie implinesc 18 ani, asa ca ma gandesc ca maine sa merg sa ma interesez de cardul Visa Electron de la Banca Transilvania pentru plati online.
Intrebarea mea este: oare voi putea plati atat cu cardul cat si prin PayPal pe site-uri gen zavvi, shopto etc. ?
Sau exista alt card la alta banca, sau acesta este ok?
Multumesc!
Recomandarea mea e să apelezi la soluțiile Raiffeisen sau ING. Visa Electron reprezintă o opțiune foarte bună (și ieftină) pt. plăți online.
Magazinele enumerate de tine permit plata prin PayPal �nsă p�nă la o anumită valoare. Spre ex. o versiune Collector's, un echipament hardware nu o să le poți plăti astfel.
Dacă dorești mai multe detalii referitoare la Visa Electron-ul de la Raiffeisen, just ask.
Si eu recomand ING ...fa-ti ING Student Card(chit ca nu esti student..eu il am din a 12-a..)..ai comisioane 0+token ptr internet banking gratis
Nu iti recomand ING pentru platile pe internet, din urmatorul considerent: nu sunt banca romaneasca, toate tranzactiile ce se fac trebuie trecute prin euro, la cursul lor. Iti zic din experienta proprie, in momentul de fata am renuntat la ING in favoarea BCR (este vorba de Visa Electron in ambele cazuri) tocmai pentru ca orice tranzactie online facuta prin ING se facea in felul urmator: sa zicem ca luam ceva prin PayPal, ei cerandu-mi 50 de lei. Tranzactia aparea in felul urmator: 50 de lei catre PayPal, calculati in euro la cursul ING, rezultand, pe langa comision, inca cativa lei diferenta de curs. Si uite asa o tranzactie de 50 de lei ajungea sa fie de fapt 53-55, excluzand comisionul.
Despre Raiffeisen nu cunosc, nu ma pot pronunta, insa n-am auzit lucruri prea bune nici despre ei.
EU am Visa Electron de la BCR . Sunt extrem de multumit. Am un pachet pus pe card Gaudeamus, pentru studenti deci 18-26 ani. Nu imi ia comision si am si token gratis. Am cumparat un slim halo reach limiitat de pe ebay cu el. Merge deci prin paypal clar. Merge sa cumperi de pe iphone din appstore, am cumparat de-a lungul vremii si d p shopto, etc. Este foarte ok !
Eu, spre deosebire de greyhound, recomand visa electron de la ing. N-ai nicio problema nicaieri la platile online, si CEL MAI IMPORTANT: pui banii la orice ora vrei tu direct la bancomat, nu mai stai sa te duci la ghiseu, ghiseu care inchide la ora 17.
Plus ca majoritatea platilor oricum n-o sa le faci in lei, ci in euro/dolar/lira, si banuiesc ca-i conversia mai mica. Oricum, eu calculez banii cand ii pun la cursul bnr + ~3-400 lei vechi (per unitate)![]()
Nu este deloc un inconvenient faptul că banca nu este rom�nească. Ba chiar aș adăuga asta ca un plus de siguranță/securitate.
Nu sunt 100% sigur de sistemul ING �nsă cred că este la fel cu cel Raiffeisen (Visa Electron). Anume, plățile �n orice altă monedă �n afară de euro sau dolar sunt convertite �n euro la cursul băncii fără niciun alt comision.
Nicio bancă nu o să-ți deducă pt. o tranzacție doar valoarea ei. Fie se va lua la cursul băncii (cursul BNR + un anumit procent) fie se va percepe un comision, fie amandouă.
@viezure: da, este sigura, da nu ai nicio problema online. Inainte de ING am avut BCR si, ce sa vezi, n-am avut nicio problema nicaieri online. Si nu am la activ 2 tranzactii. Problema este ca la ING se face conversie la orice plata in orice moneda ai face tu. Platesti lire, nicio problema, convertita in lei, pentru ca ai banii in lei pe card, apoi se face conversia in euro, inapoi in lei. La fel si la euro, platesti euro, convertiti in lei inapoi in euro. Tot ce faci trebuie trecut prin lei, inapoi in euro, chiar daca este o banca straina, tu moneda o ai in lei.
@ShadE: am precizat clar, ca toate aceste mici pierderi sunt pe langa comisionul pentru fiecare tranzactie.
De exemplu la BCR eu aveam mereu de platit cursul BNR din ziua tranzactiei, plus comisionul pentru tranzactia respectiva. Pentru mine a fost tentant ING pentru comisionul mare ce-l acordau pentru contul curent, dar cum acesta a scazut, nu vad sa mai merite afacerea.
Am zis ca sa stie lumea despre cum se face conversia la ei, sa nu ramana surprinsi cum am ramas eu. Nu sunt fan nicio banca, insa pe banii ma duc unde este mai bine.
Am primit o comanda in 6 zile lucratoare de la zavvi_outlet /aka the hut/ de pe eBay.. I'm impressed![]()
pfoa...sa nu mai aud de BCR...am avut probleme cu ei...mi-au disparut 70 ron de pe card dupa o plata ptr abonament la WoW...plata care n-a fost confirmata de cei de la Blizzard pe motiv de Sold prea mic...si de atunci am terminat-o cu ei...ba mai mult..cand am vrut sa inchid cardul...eram pe -5 ron...
eu am ales ING si ptr un motiv simplu...nu tre sa stau la coada la ghiseu sa depun bani...totul se face la ATM..si comisioane de depunere 0![]()
Nu �nțeleg foarte exact care sunt acele mici pierderi la care te referi.
Eu vorbesc strict de RF unde �n afară de cursul băncii nu se mai percepe nimic pt. plăți online mai mici de 19.999 euro.
Este același exemplu cu BCR-ul tău doar că ei au mutat comisionul �n altă parte și i-au schimbat denumirea.
Ce ai spus mai sus cu ING și PayPal-ul era rezultatul aplicării cursului bănci + un comision procentual, la RF nu se �nt�mplă așa. Comisionul dacă vrei este introdus �n calculul față de cursul băncii și nu al BNR-ului. Altceva nu se mai adaugă.
Multumesc tuturor pentru sfaturi, dar in cele din urma am ramas sa aleg intre BT si RF si am ales BT deoarece au fost foarte similare,comisioane 0 la ambele etc.
Dacă un joc pe Zavvi �i Availability: Usually dispatched within a month, şi eu �l comand acum, e nevoie să am banii pe card acum sau doar atunci c�nd el intră �n stock. Şi mă vor anunţa c�nd jocul intră �n stock?![]()
Iti ia banii numai in momentul in care trimit comanda. Cand plasezi comanda ei iti vor oferi acolo o data aproximativa de trimitere (dar de cele mai multe ori ti-o trimit mai devreme de data aia). Daca nu ai bani suficienti pe card in momentul in care ei incearca sa-ti trimita comanda te vor anunta printr-un email; nu ti-o vor anula. Apoi iti alimentezi cardul cu suma necesara. O sa ai in dreptul comenzii un buton de rezolvare a problemei si cand il apesi ei vor incerca din nou sa efectueze tranzactia.
Bookmarks