Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 48 of 381 FirstFirst ... 38 46 47 48 49 50 58 98 148 ... LastLast
Results 941 to 960 of 7612

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #941 SP
    Junior Member Elyahu's Avatar
    Azi am primit de la un user de pe ebay.uk The Golden Compass ps2, a venit acasa la 7 zile de la cumparare, in stare buna. Jocul a fost 3,49 lire, nou, plus shippingul. Not bad, stiu ca e un joc de prin 2007, dar la banii astia...

2. #942 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    sa vezi jocuri de xbox 360 luate la pretul asta

ebay e raiul nostru

3. #943 SP
    Junior Member zyper16's Avatar
    azi am castigat o licitatie pe ebay pt LBP sper sa imi ajunga si mie la fel de repede ca tie

4. #944 SP
    Senior Member tray's Avatar
    mie dupa o luna tot nu mi-a ajusn ratchet and clank,am primit refund insa
    ps:ar fi tare sa ma trezesc maine cu jocul la posta

5. #945 SP
    Junior Member zyper16's Avatar
    una calda una rece

6. #946 SP
    Junior Member Elyahu's Avatar
    ziceam ceva de Ghost Recon advanced warfighter. L-am cumparat si mi-au dat refund. Multumit, ce sa zic, omul a fost parolist. Cu golden compass n-am avut nici o problema, a venit si repede, merita un shipping de 3-4 lire, dar vine sigur, fara nici o problema. Cand vezi la expediere 0,49 lire sau 0,99 inseamna ca oamenii nu sunt prea seriosi sau sunt prost informati despre conditiile in care ajunge un pachet in Romania. Daca stau sa ma gandesc, nici Robert Dinu nu e o afacere rea, e chiar buna, doar ca trebuie sa astepti putin mai mult, doua sapt, iar cei din provincie extra. Dar e ok. De pe ebay pot fi luate jocuri super la preturi f. bune, trebuie doar sa ai rabdare sa cauti. Am gasit ceva de colectie, rare, merita toti banii, sper sa le mai gasesc sapt. viitoare, de genul jocuri care nu mai sunt in stoc noi nicaieri, de referinta.
    Bafta tuturor la shopping din uk, nu conteaza de unde, e mult mai avantajos decat in our country.

7. #947 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by Elyahu View Post
    ziceam ceva de Ghost Recon advanced warfighter. L-am cumparat si mi-au dat refund. Multumit, ce sa zic, omul a fost parolist. Cu golden compass n-am avut nici o problema, a venit si repede, merita un shipping de 3-4 lire, dar vine sigur, fara nici o problema. Cand vezi la expediere 0,49 lire sau 0,99 inseamna ca oamenii nu sunt prea seriosi sau sunt prost informati despre conditiile in care ajunge un pachet in Romania. Daca stau sa ma gandesc, nici Robert Dinu nu e o afacere rea, e chiar buna, doar ca trebuie sa astepti putin mai mult, doua sapt, iar cei din provincie extra. Dar e ok. De pe ebay pot fi luate jocuri super la preturi f. bune, trebuie doar sa ai rabdare sa cauti. Am gasit ceva de colectie, rare, merita toti banii, sper sa le mai gasesc sapt. viitoare, de genul jocuri care nu mai sunt in stoc noi nicaieri, de referinta.
    Bafta tuturor la shopping din uk, nu conteaza de unde, e mult mai avantajos decat in our country.
    Shipping-ul din Romania catre UK costa 4 sau 10 lei pentru un joc. Deci preturile alea de pt shipping sunt de bun simt.
    Cei care pun 4 lire deja taxeaza in plus si fara rost. Daca Shopto trimite signed delivery (recomandata) cu 3.5 lire si TheHut trimite cu o lira, nu vad de ce nu toti ceilalti useri de pe ebay au shippingul asta.

Multi oamei sunt atat de naivi incat sa creada ca un shipping de 7 lire va insemna un serviciu mai bun. Aiurea. Mai mult ca sigur vanzatorul nu va cheltui peste 3.5 lire pe shipping.

De notat insa ca aici ma refer STRICT la jocuri (adica pachete ce sunt trimise ca scrisori mari). La obiecte mai mari e alta mancare de peste.

8. #948 SP
    Member novi's Avatar

Wink

Quote Originally Posted by Khan View Post
    Shipping-ul din Romania catre UK costa 4 sau 10 lei pentru un joc. Deci preturile alea de pt shipping sunt de bun simt.
    Cei care pun 4 lire deja taxeaza in plus si fara rost. Daca Shopto trimite signed delivery (recomandata) cu 3.5 lire si TheHut trimite cu o lira, nu vad de ce nu toti ceilalti useri de pe ebay au shippingul asta.

Multi oamei sunt atat de naivi incat sa creada ca un shipping de 7 lire va insemna un serviciu mai bun. Aiurea. Mai mult ca sigur vanzatorul nu va cheltui peste 3.5 lire pe shipping.

De notat insa ca aici ma refer STRICT la jocuri (adica pachete ce sunt trimise ca scrisori mari). La obiecte mai mari e alta mancare de peste.
    Un plic cu un CD/JOC din UK costa intre 1.3 lire si 1.9 lire!Daca se alege RECORDERED SIGNED FOR cu tracking se mai adauga 3.5 lire!Pe ebay in acel transport sunt incluse taxa ebay si costul plicului/ambalarii!

Unele magazine pot avea tarife mai mici daca au contract direct cu ROYAL MAIL!

9. #949 SP
    1)probabil s-a mai discutat ,dar nu am inteles ,amazon US trimite in romania?,daca da cu cat shippingul (ma intereseaza asta FREE with Super Saver Shipping)
    2)
    aveti idee de un site bun pt precomanda la heavy rain?

10. #950 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    amazon trimite la noi, insa pe site-ul amazon mai sunt si "vanzatori" care nu trimit toti la noi
    e de preferat UK pentru ca ajunge mai rapid, mai ieftin un pic transportul si nu ai vama

11. #951 SP
    Quote Originally Posted by Hyp View Post
    amazon trimite la noi, insa pe site-ul amazon mai sunt si "vanzatori" care nu trimit toti la noi
    e de preferat UK pentru ca ajunge mai rapid, mai ieftin un pic transportul si nu ai vama
    bun,am inteles ca doar amazon trimite,dar cat costa posta la un joc de ps3/xbox?

12. #952 SP
    sa imi spuneti si mie cand luati de pe amazon.com

super saver ala este valabil numai pt ei acolo. nu se aplica overseas. gasesti explicatii in faq lor man

LE: cu exemplu:

Mass Effect 2
    $55.00 - In Stock
    Condition: New
    Sold by: Amazon.com, LLC

This item cannot be shipped to the address you selected. (Learn more.) You may either change the shipping address or remove the item by clicking Delete.

NOTA: a nu se confunda US cu UK

acum exemplu pt UK

mass effect 2 - 34.99 lire pe pag produsului

si iata cosul:

Order Summary
    Items: �35.44
    Postage & Packing: �9.50

Order Total: �44.94
    Order Totals includes VAT.

asa poate intelege lumea de ce nu merita luate jocuri de pe amazon exista alte surse mult mai rentabile

13. #953 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by novi View Post
    Un plic cu un CD/JOC din UK costa intre 1.3 lire si 1.9 lire!Daca se alege RECORDERED SIGNED FOR cu tracking se mai adauga 3.5 lire!Pe ebay in acel transport sunt incluse taxa ebay si costul plicului/ambalarii!

Unele magazine pot avea tarife mai mici daca au contract direct cu ROYAL MAIL!
    Si tie ti se pare corect sa pun taxa ebay (adica comisionul lor + TVA pe Luxemburg) in pretul de transport?
    Tocmai asta spun, ca astfel de selleri sunt de evitat. Nu exista shipping de 7 lire.

Edit:

@BoDo de pe Amazon.com eu mi-am cumparat DVD-uri. Nu trimit jocuri ci doar carti si DVD-uri asa cum era restrictia la UK pana nu de mult.

14. #954 SP
    Member novi's Avatar

Wink

Quote Originally Posted by Khan View Post
    Si tie ti se pare corect sa pun taxa ebay (adica comisionul lor + TVA pe Luxemburg) in pretul de transport?
    Tocmai asta spun, ca astfel de selleri sunt de evitat. Nu exista shipping de 7 lire.

Edit:

@BoDo de pe Amazon.com eu mi-am cumparat DVD-uri. Nu trimit jocuri ci doar carti si DVD-uri asa cum era restrictia la UK pana nu de mult.
    Asta e!Vor sa isi scoata si comisionul EBAY si PAYPAL acei seleri care pun shipping mare!Mai bine pun pret mai ridicat si ship NORMAL dar mai bine dau vina pe comisioane care sunt destul de mari!

15. #955 SP
    Senior Member boga's Avatar
    So, cu sprijinul logistic oferit de dl Khan si cu bunavointa baietilor care imi vireaza banii pe card, am reusit sa fac si io azi prima comanda online pe un store din UK, in speta zavvi + Bioshock 2 Rapture Edition = Vad ca i-au dat deja despatched, deci inteleg ca e totul ok.

Acum, noob questions. Jocurile de la zavvi vin direct in cutie sau cu mandat? Si cam cat dureaza pana ajunge o comanda in Ro, mai exact la Bucuresti. Thx

16. #956 SP
    zavvi aka thehut au depozite in uk fr suedia si elvetia. depinde de unde se livreaza. de la 3 la 10 zile in general. vine in cutie ca scrisoare

cheers

17. #957 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Thx BoDo. M-am mai foit io pe acolo si am vazut ca scrie undeva ca vine in 3-5 zile lucratoare, deci ar trebui sa ajunga saptamana viitoare

Problema e ca am completat gresit adresa, mai exact am gresit o cifra la numarul strazii Am mai comandat inca un blu-ray peste vreo ora si de-abia atunci am observat. Le-am dat mesaj la Message Center acolo si le-am explicat treaba. Desi aparea deja despatched sper ca pot remedia baietii greseala mea.

18. #958 SP
    nu mai au ce face daca e deja trimis. e bine sa rectifici pt viitoare comenzi.

cu nr strazii nu cred ca e problema si iti va ajunge

19. #959 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Am luat si eu de pe Amazon.com jocuri cu shipp-ul de 8.95$/ joc.Cine e interesat dati-mi PM ca am cativa selleri cu preturi bune care trimit la noi

20. #960 SP
    Member wampirash's Avatar
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    zavvi aka thehut au depozite in uk fr suedia si elvetia. depinde de unde se livreaza. de la 3 la 10 zile in general. vine in cutie ca scrisoare

cheers

Pai eu am facut o comanda de pe thehut si imi apare despatched in 27.01.2010 si inca nu mi-a ajuns.
    Deci deja s-au facut 10 zile. Sper totusi sa-mi ajunga macar zilele urmatoare...
    Cam dupa cat timp sa fac sesizare la ei referitor la faptul ca nu mi-a ajuns coletul ? A mai stat cineva atat de mult dupa jocuri comandate de la thehut ?

Au preturi foarte bune, nu am ce zice, dar stau prost cu stocul. De exemplu mai am pe hold cateva jocuri , la care in momentul in care eu am facut comanda scria "usually dispatched within a week", dar deja s-au facut aproape 2 weeks si tot "awaiting stock pick" imi scrie, in plus "estimated time" era 05.02.2010.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 48 of 381 FirstFirst ... 38 46 47 48 49 50 58 98 148 ... LastLast