Watch Dogs+Assasin's Creed 4,merita si Batman,dar intai termina-le pe primele 2.
Vrei realism si o gama mai variata de moduri in care poti sa joci (soldier, tank, airplane etc.) mergi pe BF4, vrei ceva mai Arcade (macelareala gen Quake, Unreal Tournament) mergi pe CoD Ghost.
Ia COD clar..pe actuala generatie de console BF4 nu isi prea are rostul...limitari peste limitari..
Daca nu ma insel DD Dark Arisen este free acum pt. cei cu PS + EU, asa ca impusti doi iepuri dintr-o lovitura ( daca iti convine varianta digitala a jocului ).
Ia bioshock acum..e mult mai ieftin(vezi aici).beyond ia-l cand se mai ieftineste..heavy rain era la jumatate de pret dupa 3 luni de la lansare..
Gata, m-am decis. Am dat comanda de Infinite pe zavvi, iar mai pe seara trec prin Altex sa-mi iau Beyond pentru ca nu ma pot abtine sa nu le iau pe ambele. Thanks guys!![]()
Se merita sa cumpar FIFA 14? Inafara ca finesse shot-ul si heading-ul sunt OP, cred ca e un joc bun. Credeti ca o sa mai scoata alt patch care o sa rezolve definitiv probleme astea?
o sa am cateva zile libere spre sfarsitul lunii si vreau sa achizitionez 2 titluri recente, insa nu sunt convins spre ce sa optez:
GTA V+Diablo 3 sau GTA 5 + Beyond two souls![]()
Bookmarks